امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10181

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

امیر بهرامی عزیز
    خسته نباشی
    یه توصیه برادرانه بهت میکنم اونم اینه که دور فارکس رو خط بکش.
    از خودم تعریف نمیکنم ولی من در شناسایی روند کوتاه مدت بازار و بازار شناسی از خیلی از دوستان تیزتر و دقیق تر هستم ولی هیچ وقت وارد معاملات فارکس نمیشم.
    معاملات فارکس یه دامیه برای افرادی مثل من و شما.
    ده تا معامله سودده انجام بدی با دو تا معامله اشتباه سودت خواهد پرید ،حالا از دست دادن کل سرمایه ات به کنار.سوای این هیچ وقت آرامش ذهن نخواهی داشت چون مدام به معامله فکر خواهی کرد.
    اون دوستانی هم که اینجا مقاله میزنند اگه بلد بودند هیچ وقت از فارکس نمی اومدند بورس ایران. چون درجه سختی فارکس بمراتب از بورس ایران بالاتره،به احتمال زیاد اونا اونجا موفق نبوده اند که حالا اومدند بورس ایران معامله می کنند.
    خلاصه کنم مطلبم رو ،اینه که قدر وقت و سرمایه ات رو بدان .
    در بورس ایران اگر سهام خوب و دارای روند صعودی رو شناسایی کنید گرچه ممکنه از شما وقت بگیره ولی سرآخر شما رو به سرمنزل مقصود خواهد رسوند.
    قربانتم
    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2014/11/27, 13:38.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2938

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      11- آیا به معاملات زیان ده خود می افزائید؟در یک معامله معمولا با سه پوزیشن ورود می کنم و آخرین پوزیشن بهترین پوزیشن منه و با برآیند سود خارج میشم
      سلام آقای بهرامی
      این نکته رو کمی تشریح بفرمایید ممنون خواهم شد.

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        امیر بهرامی عزیز
        خسته نباشی
        از خودم تعریف نمیکنم ولی من در شناسایی روند کوتاه مدت بازار و بازار شناسی از خیلی از دوستان تیزتر و دقیق تر هستم ولی هیچ وقت وارد معاملات فارکس نمیشم.
        ده تا معامله سودده انجام بدی با دو تا معامله اشتباه سودت خواهد پرید ،حالا از دست دادن کل سرمایه ات به کنار.سوای این هیچ وقت آرامش ذهن نخواهی داشت چون مدام به معامله فکر خواهی کرد.
        اون دوستانی هم که اینجا مقاله میزنند اگه بلد بودند هیچ وقت از فارکس نمی اومدند بورس ایران. چون درجه سختی فارکس بمراتب از بورس ایران بالاتره،به احتمال زیاد اونا اونجا موفق نبوده اند که حالا اومدند بورس ایران معامله می کنند.
        در بورس ایران اگر سهام خوب و دارای روند صعودی رو شناسایی کنید گرچه ممکنه از شما وقت بگیره ولی سرآخر شما رو به سرمنزل مقصود خواهد رسوند.
        قربانتم
        سلام...از اینکه برادرانه و صادقانه منو راهنمایی می کنید بسیار سپاسگذارم

من تصمیم گرفتم که یک سال کمتر یا بیشتر دمو کار کنم و یا سرمایه دمو رو حداقل 100 درصد افزایش بدم...اگر تونستم که هیچ و اگر نشد دورشو خط می کشم

امیدوارم اون عزیزی که گفتید و اینجا مقاله میزاره ناراخت نشن

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
          سلام آقای بهرامی
          این نکته رو کمی تشریح بفرمایید ممنون خواهم شد.

سلام...ارادت...چشم

ببینید مثلا من میخوام از یک ارز یا سهم یا هر چی که هست نفت و... سود کنم

اولویت منم در اینجا به فرض buy هست و میخوام با buy سود کنم

میام می بینم مثلا 75.30 نفت یک حمایت داره بعدش 75 دلار یک حمایت داره و بعدش 74.40

من میام روی 75.30 یک buy میزارم با حجم کم و پول کم چون احتمال این هست نفت باز بره پایین و یا اینکه از همون جا حمایت شه و من جا بمونم

بعدی رو میام رو 75 میزارم با حجم بالاتر چون باز نمیدونم حمایت میشه یا میخواد با نزول بره به سمت حمایت اصلی 74.40 اما چون حمایت دوم هست احتمال برگشت زیادتر شد بخاطر همین حجم بالاتر است

و بعدی رو در 74.40 که جاییه که خیلی اطمینان دارم بهش و یک حجم بسیار بالا میزارم

نتیجه این کار چیست؟

1- اگر نفت از همون اردر اول برگرده من سود می کنم و جا نمیمونم و شاید هیچ وقت به دوم و سوم نرسیم

2-اگر حمایت اول و اردر اول داخل زیان رفت من اردر دوم دارم و پولی دارم که بتونم برآیند دو معامله رو سود کنم...مثل حقوقی وسپه که از 230 تا 200 می خرید و در 200 وحشیانه تر می خرید چون میدونست خرید های 200ش بهتر از 240 تومنی ها خواهد بود

3-اگر حمایت اول و دوم به ضرر برن حمایت سوم و اردر سوم که اردر اصلی و سرنوشت ساز منه با یک برگشت کوچک حتی اگر این برگشت تا اردر دوم هم باشه من رو داخل سود می بره و برآیند این سه معامله سود می شود

مثلا اولی رو 10 دلار ضرر کردیم دومی رو 20 دلار ضرر کردیم اما آخری 40 دلار سود کردیم پس میشه 10 دلار سود در کل

نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه...
          /:.wacsmiley.:/

یکی از دوستان در فاکرس دیروز 17 هزار دلار در زیان بود اما چون معامله آخرش خیلی پر حجم و قوی بود با 5 هزار دلار سود اومد بیرون و اردر اول و دومش حدود 2هزار دلار بهش زیان زدن اما در کل با سود اومد بیرون
          آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/11/27, 14:00.

نظر

• Aiming
            ستاره دار(18)
            • Jul 2012
            • 2641

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            امیر بهرامی عزیز
            خسته نباشی
            اون دوستانی هم که اینجا مقاله میزنند اگه بلد بودند هیچ وقت از فارکس نمی اومدند بورس ایران. چون درجه سختی فارکس بمراتب از بورس ایران بالاتره،قطع به یقین اونا اونجا موفق نبوده اند که حالا اومدند بورس ایران معامله می کنند.
            قربانتم

با شما هم عقیدم ... نزدیک 8-7 سال پیش تو این بازار فعال بودم البته با ریسک کنترل شده... ولی با سابقه ای که از بورس از قبل داشتم و قیاس این دو فهمیدم که این بازار(فارکس) استرس به مراتب بیشتری به فرد تحمیل میکنه بعلاوه استفاده از اهرم های بنیادی کاهش دهنده ریسک (مثل تقسیم سودی که در سهام قابل دسترسه و قابلیت برگشت سرمایه رو میده) را هم ندارد..

این مورد برای خودم در رابطه با شصفها اتفاق افتاد الان اصل سرمایه در شصفها برگشته چون میبینم رو بسته شدن ناگهانی نماد در رابطه با ریسک موجود در بورس خیلی صحبت میشه گفتم..

و البته در کنار این ها ریسک کلی ایران هم باید بهش اضافه کرد که بر اثر نگاه جامعه بین المللی تحریمی، هر آن حساب ها و بروکر ها استند بای برای فریز حساب و ... می باشند هم باید بهش اضافه کرد (البته این مورد اون سالها بود و برای خودم هم اتفاق افتاد...الان رو نمیدونم)

......................................
            در مجموع چند بار اومدم این رو بگم (اروم بورس عزیز کار را راحت کرد) اما گفتم شاید سو تفاهم پیش بیاد برای امیر عزیز و برخی دیگر از دوستان چون میبینم که بعضی از دوستان در محیط مجازی (بدلیل تک بعدی بودن انتقال به مخاطب) با نوشته ها دچار سو تفاهم میشوند مثل دوستی که فرموده بودند همه اینجا تا صفی جابجا میشه خودشون رو تحلیلگر میدونند و ...

============================

یه نکته ای هم راجع به معرفی یا پیشنهاد سهم بگم...

برخی دوستان در خصوصی به بنده لطف دارند و تقاضای معرفی و پیشنهاد خرید سهم دارند باید بگم که اولا خودم رو در این حد نمیبینم که سهمی معرفی کنم و صرفا معاملات خودم رو میزنم تا دوستانی که پیگیر بودند در جریان قرار بگیرند چون مسئولیت معرفی سهم به شدت سنگینه و بنده به هیچ وجه در این مقال خودم رو جایز و لایق نمیبینم برای معرفی سهم و اکتفا میکنم به تنها شرح حال معاملات خودم در همین تاپیک و تاپیک های مربوط به اون سهم و بیشتر از نظرات سایر دوستان بهره می برم.

شرمنده طولانی شد ولی لازم بود@};-
            وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• milad97
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 2520

روز های پنج شنبه رو قرآن می خوانم

این همه در طول هفته گزارش شرکت ها و خبر و...می خوانیم

چه خوب است یک دهم اون وقت و انرژی رو به قرآن اختصاص بدیم

=====
              آخر شب هم زیارت عاشورا با صدای فرهمند برای تلطیف روح

التماس دعا
              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 3369

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                با شما هم عقیدم ... نزدیک 8-7 سال پیش تو این بازار فعال بودم البته با ریسک کنترل شده... ولی با سابقه ای که از بورس از قبل داشتم و قیاس این دو فهمیدم که این بازار(فارکس) استرس به مراتب بیشتری به فرد تحمیل میکنه بعلاوه استفاده از اهرم های بنیادی کاهش دهنده ریسک (مثل تقسیم سودی که در سهام قابل دسترسه و قابلیت برگشت سرمایه رو میده) را هم ندارد..

این مورد برای خودم در رابطه با شصفها اتفاق افتاد الان اصل سرمایه در شصفها برگشته چون میبینم رو بسته شدن ناگهانی نماد در رابطه با ریسک موجود در بورس خیلی صحبت میشه گفتم..

و البته در کنار این ها ریسک کلی ایران هم باید بهش اضافه کرد که بر اثر نگاه جامعه بین المللی تحریمی، هر آن حساب ها و بروکر ها استند بای برای فریز حساب و ... می باشند هم باید بهش اضافه کرد (البته این مورد اون سالها بود و برای خودم هم اتفاق افتاد...الان رو نمیدونم)

......................................
                در مجموع چند بار اومدم این رو بگم (اروم بورس عزیز کار را راحت کرد) اما گفتم شاید سو تفاهم پیش بیاد برای امیر عزیز و برخی دیگر از دوستان چون میبینم که بعضی از دوستان در محیط مجازی (بدلیل تک بعدی بودن انتقال به مخاطب) با نوشته ها دچار سو تفاهم میشوند مثل دوستی که فرموده بودند همه اینجا تا صفی جابجا میشه خودشون رو تحلیلگر میدونند و ...

============================

یه نکته ای هم راجع به معرفی یا پیشنهاد سهم بگم...

برخی دوستان در خصوصی به بنده لطف دارند و تقاضای معرفی و پیشنهاد خرید سهم دارند باید بگم که اولا خودم رو در این حد نمیبینم که سهمی معرفی کنم و صرفا معاملات خودم رو میزنم تا دوستانی که پیگیر بودند در جریان قرار بگیرند چون مسئولیت معرفی سهم به شدت سنگینه و بنده به هیچ وجه در این مقال خودم رو جایز و لایق نمیبینم برای معرفی سهم و اکتفا میکنم به تنها شرح حال معاملات خودم در همین تاپیک و تاپیک های مربوط به اون سهم و بیشتر از نظرات سایر دوستان بهره می برم.

شرمنده طولانی شد ولی لازم بود@};-

سلام

دوست عزیز

اگرنظر شما این است پس چرا اصرار دارید در فرومتان

بخش فارکس داشته باشید

شما که با ایدی سبز رنگ حتما جز مدیریت این فروم هستید و نمیتونید بگید از این قضیه اصلاع ندارید

اگر معتقید هستید چرا باید اجازه بدید یک همچین تاپیکی در فروم شما ایجاد بشه

میدونید که من اصرار میکردم اینکار نشه و الان که دارم میبینم

شما اینگونه مبحث رو پیش کشیدید

من تعجب کردم

من که نمیخوام از این را برای خودم اعتباری کسب کنم و یا از این راه فردا بیایم ib بروکر خاصی باشم

و یا فردا برم فلان جا برای خودم کلاس فارکس بذارم

اگر واقعا نمیخواهید خود اشکالی ندارد

جلوی اینکار رو بگیرید

از نظر من این قصه فارکس تموم شده است

حالا هر کس هم دوس داشت و خواست یاد بگیره

میمونه همت خودش و منابع که بمقدار فراون در اینترنت موجود میباشد

یا علی

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                  سلام

دوست عزیز

اگرنظر شما این است پس چرا اصرار دارید در فرومتان

بخش فارکس داشته باشید

شما که با ایدی سبز رنگ حتما جز مدیریت این فروم هستید و نمیتونید بگید از این قضیه اصلاع ندارید

اگر معتقید هستید چرا باید اجازه بدید یک همچین تاپیکی در فروم شما ایجاد بشه

میدونید که من اصرار میکردم اینکار نشه و الان که دارم میبینم

شما اینگونه مبحث رو پیش کشیدید

من تعجب کردم

من که نمیخوام از این را برای خودم اعتباری کسب کنم و یا از این راه فردا بیایم ib بروکر خاصی باشم

و یا فردا برم فلان جا برای خودم کلاس فارکس بذارم

اگر واقعا نمیخواهید خود اشکالی ندارد

جلوی اینکار رو بگیرید

از نظر من این قصه فارکس تموم شده است

حالا هر کس هم دوس داشت و خواست یاد بگیره

میمونه همت خودش و منابع که بمقدار فراون در اینترنت موجود میباشد

یا علی
                  دوست عزیز فکر میکنم تند رفتید و زود قضاوت کردید..

راجع به اینکه نظر بنده در رابطه با فارکس چیه و نظر دیگران چیست قطعا تفاوت هایی ممکنه باشه و اصلا ماهیت حضور افراد در انجمن ها هم متاثر از این امر و بازخورد دیدگاههاست.

لزوما چون بنده یکی از مدیران هستم دلیل نمیشه که چون به فرض بنده نظر مثبتی ندارم دیگران هم اجازه این کار رو ندارند ... من تجربه خودم رو به دوستم انتقال دادم و فکر نمیکنم ایشون با همین یک نظر تحت تاثیر حرف بنده یا جنابعالی قرار بگیره و همه کسانیکه اینجا هستند قدرت تحلیل و تصمیمگیری فردی دارند..

خطاب بنده به هیچ عنوان به شما نبود و صرفا تجربه شخصی خودم رو در اختیار دوستان دیگرم گذاشتم..

.............

در ضمن بنده یک نفر از مجموعه مدیران هستم و همانطور که فرمودید در جریان مورد شما هم بودم و البته موافق آن..

اما این دلیل نمیشه که چون بنده نظر شخصیم با این بازار همسو نیست شما و دیگر دوستان علاقه مند به این بازار رو بخواهم از مطالب مفید شما که خودم هم از خیلی از آن ها بهره بردم، محروم کنم.

امیدوارم با نگاهی دیگر و فارغ از اینکه مطلبی را به خودتان بگیرید نوشته بنده را یه بار دیگه مطالعه نمائید.
                  آخرین ویرایش توسط Aiming؛ 2014/11/28, 01:00.
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ( احمدي )
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 262

درود بر شما جناب نوام چامسكي گرامي....
                    قربان به جد عرض ميكنم كه فوق العاده استفاده ميكنم و لذت مي برم از مطالب جنابعالي...
                    كار را كه كرد؟....

انكه تمام كرد ......
                    از شما تقاضا ميكنم كه همچنان در اين مسير پرخطر با دوستان باشيد....

و احيانا دلخور نشويد از مطالب دوستان....انشاءالله كه نيت بدي ندارند....

شما نيمه پر ليوان را بنگريد.....

مشتاقانه منتظر مطلب تحليلي بعدي تان هستيم.....

دوستدار شما - ( احمدي )
                    اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• مجيد رادمنش
                      مدیر (6)
                      • Oct 2010
                      • 4902

عرض ادب جناب نوام چامسکی

مطلب دوست خوبم صرفأ یک اظهار نظر شخصی بود کمااینکه ممکنست بنده هم با ایشان موافق باشم اما توجه داشته باشید که راهبرد تیم مدیریت و نظرات شخصی دو مقوله کاملأ مجزاست زیرا همواره تصمیمات کلی بر اساس اهداف و منافع عموم کاربران اتخاذ میشود ولو اینکه برخلاف نظر شخصی مدیران باشد.

امیدوارم که بتوانیم همچنان از نظرات جنابعالی بهره مند شویم ..

========

با عرض پوزش برای جلوگیری از به حاشیه رفتن موضوع، تاپیک فعلأ بسته میشود.

پی نوشت:اکانت mesbah1989 مسدود شد.
                      یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• Trader7
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 940

سلام و عرض صبح به خیر خدمت دوستان عزیز

نظر

• arashami
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 181

سلام
                          پیرو مباحثی که قبلا بیان شده! و در صفحه اختصاصی خودشم هست یه بزن بزن اساسی در توریل داریم
                          هفته دیگه مجمع افزایش سرمایس.کوتاه مدتی ها کم کم به فکر خروجن و اونایی که آینده را مثبت میدونن در حال خرید
                          از لحاظ تکنیکی به نظرم وضعیتش بد نیست
                          باید دید زور کی بیشتره عایا؟!!!
                          من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• Trader7
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 940

خرید بانک ملت

نظر

• iligal
                              مدیر(ستاره دار 11)
                              • Sep 2012
                              • 4103

عرضه ها تو سهمهای با صف خرید و علی الخصوص گروه خودرو آشکار شد.سهمی که اوایل بازار صف خرید بود الان تبدیل شده به صف فروش!!!
                              بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

هفته گذشته خدمت دوستان عرض کردم که گروه خودرو ریزش دارند و بعضی از دوستان مخالفت کردند ، خودرو تا 250 و خساپا تا حوالی 130 ریزش دارند . خودرویی میخواهید داشته باشید فقط خبهمن بخرید ، خپارس شدیدا حباب داره بر اساس تحلیل سهم بخرید نه جریان پول .

الان هم فقط بخاطر کاهش قیمت نفت شاخص منفی شده ، قیمت نفت اینچنین افت نمیکرد امروز شاخص 1 درصد مثبت میخورد .

نظر

در حال کار...
                                X