کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ترجیح میدهم روی سهام کرایسلر زیان کنم تا اینکه روی سهام سایپا شانسکی سود کنم
حال دیدن این بازارم دیگه ندارم
ی زمان 5 صبح خوابم نمی برد بلند می شدم صورت مالی نگاه می کردم الان حالم بهم میخوره از این همه دروغ و فریب هایی که تحلیل هامونو خراب می کنه و فکر می کنیم هیچی بلد نیستیم
روز 4 شنبه ملت در صف خرید بعضی از سهم ها میشینن و امروز همان سهم ها را 4% پایین تر میفروشن
پارس خودرو روز 4 شنبه 5% بالاتر از قیمت صف امروز میخرن و امروز 4% منفی هم میفروشن !!!!! ( با کارمزد 11% ضرر !!! )
تقریبا در اکثر سهم ها اختلاف قیمت صبح با اواخر بازار بین 4 تا 8% بود !!!!!
بازار به حدی هیجانی و احساسی معامله میشه که اصلا نمیشه دیگه پیش بینی کرد
سلام
به نظرتون حالا با افزايش قيمت دلار بازار به سمت كدوم گروه و يا تك سهما ميرود؟
با تشكر
چراغ اول رو من روشن می کنم...ساختمونی ها چون با افزایش دلار ملک میره بالا و p/e پائین و کم ریسک گروه و نزدیک بودن به مجامع و تقسیم سود و کاهش p/e بعضی سهم های گروه و از همه مهمتر این که برخلاف پتروشیمی و پالایشگاهی ها کاهش قیمت نفت هیچ تاثیر منفی رو سهام ساختمونی نداره و ...
پتروشيمي با دلار سر و كار داره
زاگرس و شاراك و شخارك و خراسون و،،،،
my mql5 account 69255
دوست عزیز پتروشیمی ها و پالایشگاهی ها به خاطر کاهش قیمت نفت رشد دلار تاثیری روشون نداره
احتمال داره با پایان فصل سرما حتی نفت تا 50 55 دلار هم افت کنه
عقل میگه فعلا از گروه های نفتی دوری کنید که تو دام نیوفتید...
پتروشيمي با دلار سر و كار داره
زاگرس و شاراك و شخارك و خراسون و،،،،
my mql5 account 69255
این افزایش نرخ دلار اون پارسالی نیست دوست من ...
الان دلیل اصلیش کاهش قیمت نفته که روی قیمت پتروشیمی هم تاثیر منفی میزاره ... باید دید کدوم طرف وزنه سنگینتر میشه
افزایش نرخ ارز یا کاهش قیمت محصولات .... به نظر من هیچ کدام
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
هر کسی در هر گروهی سرمایه گذاری کرده میگه افزایش دلار به نفع فلان گروهه
کمتر کسی دور از تعصب حرف میزنه و تبلیغ سهم خودش را نمیکنه
با اینکه از گروه سیمان هیچ سهمی ندارم ولی بیشترین تاثیر برای گروه سیمان هست
افزایش دلار برای پتروشیمی تاثیر مثبت داره ولی کاهش قیمت جهانی خیلی بیشتر از این رشد دلار هست
گروه دارو هم باید دلار را برای سال دیگه بالاتر ببینن که هزینه خرید مواد اولیه هم افزایش پیدا میکنه
گروه ساختمان رشد خوبی داشته و اصلاح میکنن
گروه بانک تاثیری براشون نداره
و .....
این افزایش نرخ دلار اون پارسالی نیست دوست من ...
الان دلیل اصلیش کاهش قیمت نفته که روی قیمت پتروشیمی هم تاثیر منفی میزاره ... باید دید کدوم طرف وزنه سنگینتر میشه
افزایش نرخ ارز یا کاهش قیمت محصولات .... به نظر من هیچ کدام
الان بازار نفت رو واسه پترو ها ٧٠ دلار هم نديده همين خراسون قيمت ٧٠٠ يا شاراك زير ٧٠٠
به نظر من اين قبلا پيش خور شده و الا اين قيمتا واسه اين سهمها عجيب است
دوم دوستمون در مورد معاملات استوك وال استريت فرمودن
دو تا بروكر هست كه ميشه باهاشون سهام معامله كرد يكي كه بكل گيج ميزنه
دومي هم الپاري كه كمسيون بالايي ميگيره و لورج ده هم بيشتر نميده و سواپ هم كه ميگيره
حالا ادوستمون با چه بروكري كار ميكنند ما رو هم در جريان بزارن
نكته اخر هم cfd عنواني است كه بيشتر براي معاملات ذرت و كاكا ىو و امثالهم بكار ميرود
هر چند سهام هم بصورت cfd معامله ميشود ولي بيشتر استوك ماركت نام دارد يعني به بروكر بگي شما cfd هم كار ميكني فكر ميكنه منظورت قهوه و ذرت و ،،، است
نظر