عرضه اوليه حفجر تادقايقي ديگر با14 تومن سود
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postسودبه حق تعلق ميگيره ؟چقدره؟ چند ميارزه؟ وحيدجان شما اطلاعي نداريد؟
در قیمتهای فعلی کمی تند است بنظرم ولی باید دید بازی حقوقی ها در این حق تقدم به چه صورت استدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postضمن سپاس از پاسخ شما، به گمان من خرید "تعداد" زیاد از نقطه نظر روانی اهمیت دارد یعنی فرضاً سهامدار، 10000 سهم 21 تومانی را به 300 سهم 700 تومانی ترجیح می دهد. بنابراین از نظر منطقی دلیلی وجود ندارد که حق از سهم گرانتر باشد. نظر جنابعالی چیست؟درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خودم که از حرکت قندی ها زیاد سودی نبردم....با اینکه از اولین کسانی بودم که با حجم وارد این گروه شدم و از قبل از فروردین 90 تعداد خریده بودم و توصیه خرید به دوستان هم داده بودم اما به خاطر تحلیل اشتباه و عجله زود خارج شدم...اما دوستان نزدیکم که تعداد نسبتا خوبی هم داشتند طی دوشنبه و امروز از سهم های این گروه خارج شدند بهتر است روی گروه دیگری فعال شویم به نظرم از ایستگاه کهریزک به ایستگاه تجریش نزدیک شده ایم....
نظر
-
دوستان اگر بنده بخوام با مداران ح در افزایش سرمایه شرکت شرکت کنم بعد از بسته شدن حق چه بلایی سر حق سهم ما میارن؟:-/جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postعرضه اوليه حفجر تادقايقي ديگر با14 تومن سود
فکرمی کنم بعضی هاجوگیرشدند . سر نخریدن کرماشا
خوب کرماشا حداقل یک آینده ای داشت وحمایت ..وای این چی ...
شاید هم بالابردنش . هیچ چیزی غیرممکن نیست .
خوب مثل اینکه عرضه هم نشد .
43 م عدد خرید در سیستم نبود فقط یک عده آنلایناشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمجمع برگزار شده و اگر منظورتون مجمع سال بعد هست بله تا اون موقع قطعا تبدیل به سهم شده
در قیمتهای فعلی کمی تند است بنظرم ولی باید دید بازی حقوقی ها در این حق تقدم به چه صورت استزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postهنوز مدارن ح تبدیل به سهم نشده بازم قراره افزایش بده؟!
- :)]در ضمن با امور سهام تماس داشتم گفتن احتمال داره حقش یکماه تمدید بشه:-/
ای بابا تو این مداران چ خبره ه ه ه ......:-??-جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
امروز تصمیم به خرید پلۀ اول "ثشرق" را در قیمت منفی داشتم،از اول وقت زیر نظر گرفتم ولی متأسفانه رقابت برای خرید باعث شد
خریدم را از 1770 تا 1790 ریال انجام بدم.شرکت وضعیت خوبی داره ، فقط شناخته شده نیست.فکر کنم بد نباشه دوستان یه نگاه بهش داشته باشند.گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Postفکر کنم دایی مهدی باشین خرید بسیار خوبی بوده با این وضع دلار و پوشش شرکت که ظاهرا دلارها رو هم تو بازار ...فروخته بنده هم یه ناخنکی زدم بعد از کرمانشاه باز هم اضافش خواهم کرد کفش 300سقفش 480
اگر همین شرایط تا پایان سال باقی باشد شصفها حدود 74-77 تومان سود میسازد و قیمتی بین 420 تا 450 میگیرد....
نظر
نظر