امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Trader7
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 940

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

من خودم به شخصه قبل از مذاکرات نقد کرده بودم ولی بعد از مذاکرات تحت تاثیر جو سراسری فروم ها و سایت ها قرار گرفتم و در قیمت های پائین تر دوباره وارد یکسری سهام شدم
    الان اعتراف می کنم که به تحلیل های خودم عمل نکردم و متضرر شدم ولی نکته خوبش اینه که برام تجربه ای شد که سعی می کنم در آینده ازش استفاده کنم...ولی تجربه ای به قیمت از دست رفتن بخشی از سرمایه!
    من به شخصه مشکل معاملاتم فروم های بورسی ست چون افراد زیادی اینجا هستند که موقعی که قصد فروش دارند میگن موقع خریده و موقعی که قصد خرید دارند میگن موقع فروشه...!
    الان که بازار دقیقا و به زیبایی 5 موجی نزولی خودش رو تکمیل کرده و موقع برگشت روی به بالاش هستش می بینیم که اکثرا دارن جو فروش میدن(اکثر این افراد خودشون در حال خریدند) این یعنی مشکل عمده ی کشور ما فرهنگی ست نه اقتصادی...

یکی از دوستانم که الان جزو بهترین تحلیلگرها و معامله گران بازاره از اول به فروم های بورسی اعتقاد نداشت و اون زمان تعجب می کردم چرا اصلا فعالیتی تو این فروم ها نداره...حالا می تونم به جرات بگم دلیل پیشرفت بسیار زیادش دقیقا همین موضوع بوده...!
    فردی که اصلا معروف نیست ولی در کار خودش بهترینه...

آینده هر کس برآیند اعمال گذشته ی اوست
    خدا انشاالله همه ی ما رو به راه راست هدایت کنه...

نظر

• محمد3
      عضو فعال
      • Aug 2014
      • 458

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      هر بدبختی میکشیم زیر سر این مدیران بورس هست
      یا دارن هی بلوک میزنن برای اینکه بگن وضعیت انقدر هم بد نیست . پارسال محدودیت فروش برای حقوقی و حقیقی گذاشتن . چطور نمیتونن حداقل در این مواقع محدودیت فروش برای حقوقی بذارن و دستور حمایت بازار بدن
      این همه آه و نفرین و لعنت پشتشون هست و براشون مهم نیست
      بازار جوری شده که دیگه کسی از ترس بهترین سهم بازار هم نمیخره
      بله درسته كه ترس شديدي براي خريد وجود داره ولي سهامداري در سهم هاي ارزشمند باقيمتهاي فعلي در بلند مدت ريسك چنداني نخواد داشت.

نظر

• پرنسس
        عضو عادی
        • Aug 2012
        • 298

در اصل توسط پرنسس پست شده است View Post
        ما این چند روز فقط پاکشو خریدیم وتوصیه به خرید کردیم>:D<
        هم چنان توصیه میکنیم از فرصت استفاده کنید.
        به خودمان که رحم نمی کنیم بخاطر فرزندانمان در مصرف اب صرفه جویی کنیم , ما در مصرف بی فرهنگترین مردم هستیم

نظر

• razy
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 21

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
          من خودم به شخصه قبل از مذاکرات نقد کرده بودم ولی بعد از مذاکرات تحت تاثیر جو سراسری فروم ها و سایت ها قرار گرفتم و در قیمت های پائین تر دوباره وارد یکسری سهام شدم
          الان اعتراف می کنم که به تحلیل های خودم عمل نکردم و متضرر شدم ولی نکته خوبش اینه که برام تجربه ای شد که سعی می کنم در آینده ازش استفاده کنم...ولی تجربه ای به قیمت از دست رفتن بخشی از سرمایه!
          من به شخصه مشکل معاملاتم فروم های بورسی ست چون افراد زیادی اینجا هستند که موقعی که قصد فروش دارند میگن موقع خریده و موقعی که قصد خرید دارند میگن موقع فروشه...!
          الان که بازار دقیقا و به زیبایی 5 موجی نزولی خودش رو تکمیل کرده و موقع برگشت روی به بالاش هستش می بینیم که اکثرا دارن جو فروش میدن(اکثر این افراد خودشون در حال خریدند) این یعنی مشکل عمده ی کشور ما فرهنگی ست نه اقتصادی...

یکی از دوستانم که الان جزو بهترین تحلیلگرها و معامله گران بازاره از اول به فروم های بورسی اعتقاد نداشت و اون زمان تعجب می کردم چرا اصلا فعالیتی تو این فروم ها نداره...حالا می تونم به جرات بگم دلیل پیشرفت بسیار زیادش دقیقا همین موضوع بوده...!

بله حرف شما کاملا درسته.متاستفانه من خودم چون زیاد در این فروم ها میگردم و حرف ها رو میخونم ناخود آگاه ذهنم رو درگیر خودش میکنه و نمیزاره درست معامله کنم.حد ضرر مهم ترین چیزه که تو این فروم ها و با شانتاژی که میشه درست رعایت نمیشه.خنده دار اینه که خودم نرم افزار meta رو باز میکنم و تحلیل میکنم و ادامه داستان اما به خاطره اون ناخودآگاه نمیتونم تحلیل ها رو اجرا کنم

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در این روزها هم میشه از بازار استفاده کرد و باید دنبال برخی تک سهم ها بود که اینطوری اقلا زیان کاهش پیدا میکنه اگر سود نشه.

برخی عادت دارن فقط در بازار مثبت حضور داشته باشند و رشد سهم هایی که معرفی میکنن رو هم به پای تحلیل خود بگزارند درحالی که اکثر سهم ها بالا میرن.

در هر بازاری باید به تناسب اون عمل کرد. البته بازار فعلی تاحد زیادی خارج از تحلیل شده ولی همین بی تحلیلی رو هم میشه تحلیل کرد!
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ائلچی
              ستاره دار (2)
              • Jul 2013
              • 1945

آ س پ رو باد می کنند تا حقاشو بفروشن /:.yead.:/
              أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• soroush
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 561

من برم چندتا از اینا صف ها رو جمع کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                  دستت درد نکنه
                  لطف میکنی
                  یه نیم نگاهی هم به وبانک بندازین

نظر

• soroush
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 561

تحلیل تکنیکال شاخص کل و آینده بازار (بروزرسانی تحلیل ۱۰-۹-۱۳۹۳)
                    Posted: 04 Dec 2014 05:03 AM PST
                    تحلیل تکنیکال شاخص کل :

در پایان معاملات روز چهارشنبه شاخص کل به پایین ترین سطح خود در یک ماه گذشته یعنی به عدد ۷۱۸۶۰ واحدی رسید .

با نگاه به نمودار شاخص کل ، دیده میشود که این افت حدود ۵۰۰۰ واحدی در عرض ۱۰ روز کاری اتفاق افتاده است در صورتیکه در موج صعودی قبلی ، شاخص کل طی ۱۸ روز کاری رشد کرده و به ۷۶۷۵۰ واحدی رسیده بود. این افت شدید و پرسرعت نشان دهنده وجود فشار فروش و تمایل بازار به نزول است و تا زمانی که یک افزایش نسبتا خوب ( ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ واحد در یک روز) اتفاق نیفتد ، ادامه خواهد داشت .

باقیماندن نوسانات شاخص کل در محدوده ۷۰۰۰۰ تا ۷۱۰۰۰ واحدی در طی هفته اتی بر تمایلات نزولی شاخص کل میافزاید و احتمال سقوط شاخص به زیر ۷۰۰۰۰ واحد را بسیار بالا میرود .

(نکته : هر چه نوسان بر روی یک سطح حمایتی بیشتر باشد و قیمت نتواند ان محدوده رشدی داشته باشد،در اخر به شکست حمایت منجر خواهد شد و قیمت افت خواهد کرد)

لازم به یاداوری است که در هفته اینده تصویب لایحه بودجه ۹۴ در مجلس اغاز خواهد شد که تاثیر مستقیم بر صنایع بورسی دارد و باید دید که نفت و دلار در بودجه ۹۴ چه رقمی خواهد بود و هزینه های پیش بینی شده در بودجه از چه راهی پوشش داده خواهند شد ؟

(در طی بررسی بودجه در مجلس محترم حتما از مراحل تصویب ان و تحلیل موارد تصویب شده بر روی صنایع در سایت تحلیلها اطلاع رسانی خواهد شد )

حال به بررسی نمودار شاخص کل میپردازیم :

در تحلیل گذشته شاخص کل دو مورد را بررسی داشتیم ( تحلیل تکنیکال شاخص کل در ۰۸-۰۹-۱۳۹۳ را میتوانید اینجا بخوانید ) مورد اول به وجود الگوی سر و شانه در نمودار شاخص کل اشاره داشت که هدف اول آن که با کف کانال صعودی شاخص در ۷۲۳۴۸ واحدی همسان شده بود متاسفانه با وجود هیجان فروش بالا در بازار به پایین شکسته شد و شاخص به سمت اصلاح ۲۰۰ % ان در ۷۰۷۲۰ واحد حرکت کرد .

مورد دوم به نمودار شاخص کل از دید ایچیموکو نگاه کردیم که نزولی بودن شاخص کل را تایید کرده بود .

در بین راه محدوده حمایتی ۷۱۵۷۱ تا ۷۱۸۳۴ واحدی قرار دارد که در صورت حمایت نشدن در این محدوده حمایتی ، بر اساس انچه در بالا توضیح داده شد ، افت شاخص به زیر ۷۰۰۰۰ واحدی دور از ذهن نخواهد بود .

تحلیل تکنیکال شاخص کل حکمت سایت تحلیلها

یک توصیه از طرف برادر کوچکترتان :

از همه دوستان خوبم تقاضا دارم که به حدضررهای خودتان پایبند باشید و از رفتار هیجانی بخصوص در خرید جدا خودداری کنید و در صورت خرید فقط دید نوسانی و کوتاه مدتی داشته باشد زیرا که بازار فعلا در فاز کاهشی است .

همیشه به یاد داشته باشید که : معامله گر خوب ، معامله گر با نظم و انضباط است .

(موفق و پیروز باشید )
                    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• RAMIN PEDRAM
                      عضو عادی
                      • Aug 2014
                      • 199

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post

.... ای خداوند به جانت سلامتی و به مالت برکت بده. من بیچاره دارم سالها تو فضای فرومها همین مطلب رو عرض می کنم.

ولی کو گوش شنوا؟؟؟!! خدا شاهده بهترین و بیشترین سودهام رو به دور از ذره ایی اطلاعات فاندی و رانتی

و فقط بر اساس لبه های تکنیکالی در فارکس و بورس بدست آوردم.

هر آن کس زدانش برد توشه ایی ...... جهانیست بنشسته در گوشه ایی

البته در آرزوی رسیدن به این وضعیت هستم.شاد و سلامت و پر سود باشید.

[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

​تشکر کردن از خدا...چون تو این ریزش ضرری ندادم..............
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• soldier
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 111

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                            دوستان لطف میکنن جای استاد شبندر رو پر میکنن
                            سپاسگزارم

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                              .... ای خداوند به جانت سلامتی و به مالت برکت بده. من بیچاره دارم سالها تو فضای فرومها همین مطلب رو عرض می کنم.

ولی کو گوش شنوا؟؟؟!! خدا شاهده بهترین و بیشترین سودهام رو به دور از ذره ایی اطلاعات فاندی و رانتی

و فقط بر اساس لبه های تکنیکالی در فارکس و بورس بدست آوردم.

هر آن کس زدانش برد توشه ایی ...... جهانیست بنشسته در گوشه ایی

البته در آرزوی رسیدن به این وضعیت هستم.شاد و سلامت و پر سود باشید.

سلام

واقعا به این رسیدم که یک معامله گر خوب به شدت باید روی جسم و روح خودش کار کنه...

میتونم به جرات بگم یک نوع جهاد معنوی است...مبارزه با احساسات...حق پذیری و نداشتن تعصب ... علم بدون نقص و استفاده از علم... امیدواری در اوج ناامیدی و وقتی که حسابی در زیان هستیم و خیلی مسائل دیگر

انشالله که موفق باشیم

نظر

• omidvar
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 796

امروز خوب فهمیدیم معنی تدبیرو امید رو اگه مقصر محمد نباشه از قبلنا

شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

در حال کار...
                                X