کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اینکه مبلغ خریدم کم بود برای اولین بار ضرر کردم=((
اولین کاری که باید بکنی اینکه دیدت رو عوض کنی ، نباید روزانه ترید کنی ،تو تو هر خرید و فروش 1.5 درصد کارمزد میدی پس عقلانی نیست هر روز خرید و فروش کنی ، مثلا یه سهمی انتخاب کن 1 ماه باهاش باش و ... بستگی به روحیت داره ، ولی این رو بدون روزانه خرید و فروش کردن اشتباه محض هستش.
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
اولین کاری که باید بکنی اینکه دیدت رو عوض کنی ، نباید روزانه ترید کنی ،تو تو هر خرید و فروش 1.5 درصد کارمزد میدی پس عقلانی نیست هر روز خرید و فروش کنی ، مثلا یه سهمی انتخاب کن 1 ماه باهاش باش و ... بستگی به روحیت داره ، ولی این رو بدون روزانه خرید و فروش کردن اشتباه محض هستش.
اره تجربه خوبی شد الان دیکه منتظرم تا عرضه اولیه
اگه قیمت برگشت میفروشم
پوریا جان امیدوارم از کنایه بنده ناراحت نشده باشی .از اینکه افرادی در این تاپیک هستن مثل علی آقا -آقا سجاد -آقای بهرامی -آقا شاهین و غیره که تحلیلهاشون استادانه و دلسوزانه است شک نکن و از این بابت جای درستی رو انتخاب کردی ولی افراد نا مطمان و سود جویی هم هستن که فقط تبلیغ سهمهای خودشون رو میکنن و ممکنه شما رو به بیراهه بکشن.بنظر من شما باید ابتدا آموزش این کار رو میدیدین بعد وارد بورس میشدین.
پوریا جان امیدوارم از کنایه بنده ناراحت نشده باشی .از اینکه افرادی در این تاپیک هستن مثل علی آقا -آقا سجاد -آقای بهرامی -آقا شاهین و غیره که تحلیلهاشون استادانه و دلسوزانه است شک نکن و از این بابت جای درستی رو انتخاب کردی ولی افراد نا مطمان و سود جویی هم هستن که فقط تبلیغ سهمهای خودشون رو میکنن و ممکنه شما رو به بیراهه بکشن.بنظر من شما باید ابتدا آموزش این کار رو میدیدین بعد وارد بورس میشدین.
نه ناراحت نشدم من دانشجوی حسابداری هستم تحلیل تکنیکال رو دارم یاد میگیرم با مبلغ بسیار کم تازه امروز وارد شدم برای اولین خرید بود که ضرر کردم میخواستم با عرضه اولیه شروع کنم که سایپا رو گرفتم و الان داره بر میگرده خوشحالم که پیش شما اساتید دارم یاد میگیرم
اگه خدای نکرده توافق نشه چنان صف فروش هایی در سهام بیاد ، که بیا و ببین.
حداقل یکی دو هفته ای فقط منفی میخوره و تمامی سودها رو از بین میبره.بعدش هم توافق نشه با چه انگیزه ای سهام بالا میره؟ با انگیزه کسری بودجه دولت وتحریم های بیشتر از سوی سنای جمهوریخواهان امریکا و عدم امنیت سرمایه گذاری ؟
توی کوتاه مدت انتظار صعود از بازار رو ندارم شاخص با نوسان به 73هزار یا حتی به زیر اون خواهد رسید.
محرک بزرگ بازار ترمز کشید محرک بعدی بازار میتونه نزدیک شدن به گزارشات نه ماهه باشه
واقعا بازار تو این دو سه هفته بیشتر ضرر رو به سهامدار ها زد.
اما مسله مهم بنظر من اینه که بیشترین ضربه عدم توافق مذاکرات ،به بازار زده شده و بعد از این دیگه اون شدت قبل رو نخواهد داشت .
بعد از این پیش بینی کوتاه مدت بازار خیلی سخته.
بهتره روی سهام خودتون متمرکز بشید تا شاخص.بنظرم اینجوری میشه سود کرد و از ضرر مصون موند.
فراموش نکنید امسال سال گروه خودرو و قطعات خودرو و مسکن هست اینها امسال افت هم بکنند دوباره صعود خواهند کرد ولی تشخیص کوتاه مدت اینها نیاز به گذاشتن وقت زیاد و رصد کامل رفتار گردن کلفت های سهم می باشد.
برگ برنده بازار فقط میتونه زمان باشه،هرچقدر رو به جلو بریم بنفع بازار میتونه باشه ارائه گزارشات نه ماهه و یا دوباره انجام مذاکرات میتونه برای بازار روزهای سبزی رو به ارمغان بیاره.
کمی قیمت نفت هم در یک قیمت های آروم بگیره بازار و خریدارها هم نسبت به آینده خوشبین تر خواهند شد.
بنظرم زهر بیشتر عدم توافق بر روی بازار ریخته شده و پس از این ریزش شاخص نمیتونه به این تندی نباشه پس اونایی که دنبال خرید هستند فقط منتظر سیگنال های خرید باشند و اونایی که نفروختند فروش فکر نمیکنم مقرون به صرفه باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر