کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چکیده: رییس جمهوری در پنجاه و چهارمین مجمع عمومی سالانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: سیاست دولت یازدهم، هدایت بازار پولی و ارز در مسیر درست و اعمال انضباط در این بازارها بوده و این مسیر درست ادامه خواهد یافت
............ باز بازار منفی شد .فحش و بد و بیراها به صدر و ذیل مملکت شروع شد.ای کاش کسایی پیدا میشدند.از این عکس العمل های ما فیلمی می ساختند.
من نوعی با فروش خگستر با 50 درصد سود تماما" نقد شدم و نیمی از سرمایه ام رو در فارکس درگیر کردم
و تا به اینجا از نتایج راضی هستم. در بدترین زیانها که هیچوقت بالای 25 درصد نشده هم به هیچ فرد و مقامی بد وبیراه نگفتم (به این خاطر که عامل زیان من شده)
تا مسئولیت پذیر نباشید و با برنامه و پلن ترید نکنید نتیجه ایی بهتر از این در انتظارتان نیست.
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
انگار رسم بر اینه که وقتی یکی می خواد بره و یکی دیگه می خواد بیاد اوضاع به هم بریزه و بعد درستش کنن، نمونه این آشفتگی رو در انتهای ریاست جمهوری ها میشه مشاهده کرد.
............ باز بازار منفی شد .فحش و بد و بیراها به صدر و ذیل مملکت شروع شد.ای کاش کسایی پیدا میشدند.از این عکس العمل های ما فیلمی می ساختند.
من نوعی با فروش خگستر با 50 درصد سود تماما" نقد شدم و نیمی از سرمایه ام رو در فارکس درگیر کردم
و تا به اینجا از نتایج راضی هستم. در بدترین زیانها که هیچوقت بالای 25 درصد نشده هم به هیچ فرد و مقامی بد وبیراه نگفتم (به این خاطر که عامل زیان من شده)
تا مسئولیت پذیر نباشید و با برنامه و پلن ترید نکنید نتیجه ایی بهتر از این در انتظارتان نیست.
تماشا و لذت بردن از روند معاملات /:.rolleyessmileyani
اولا)شما اول یاد بگیر هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد این تاپیک مربوط به بازار ایرانه نه فارکس!
دوما)وقتی نماینده مردم یعنی رئیس جمهور کشور که با رای من و شما(50%) به این مقام رسیده جلوی 75 میلیون نفر علنی داره دروغ میگه نمیشه ساکت نشست ضمن این که لینک صحبت هاش رو هم گذاشتم
سوما)من هم درصد زیادی نقد کرده بودم که امروز به سهم تبدیل کردم و فعلا سهم هام دارند از منفی به مثبت می روند پس خوشحال هستم نه ناراحت(سند حرفم رو هم نقل قول کردم)
چهارما)امیدورام شما از اون دسته نباشید که فقط می گویند روحانی مچکریم
پنجما)توصیه می کنم به جای سر زدن به فروم های بورس ایران شما سعی کن تمرکزت رو بگذاری رو فارکس و فروم های فارکسی تا موفق شوی
کل هیکلمو خاک گرفته....از بس ساختمونی خریدم......امیدوارم رو سرم خراب نشه
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
گروه دارویی جذاب شده. صحبت اخیری که درباره افزایش نرخ دارو مطرح میشود تقریبا واقعیت دارد. (برادر بنده داروساز است و این خبر را برایم نقل کرد. اطلاعات دقیق راجع به میزان افزایش اقلام دارویی در این سایت قابل مشاهده است) یکی از مزیت های عمده این گروه این است که ریسک سیاسی در این گروه تأثیر زیادی ندارد. البته مهم ترین مشکل دارو سازهای ما کیفیت بسیار پایین محصولات است که در صورت گشایش سیاسی حداقل در برخی اقلام دارویی تولیدشان متوقف خواهد شددر این گروه صرفا شناختی اجمالی از سبحان و دالبر دارم و به این دو شرکت خوشبینم. پخش هم (که شرکت پخش است نه شرکت دارویی) گزینه کم ریسکی شده. با این وصف هم از لحاظ بنیادی و هم از لحاظ تکنیکالی دالبر و پخش گزینه های کم ریسک تری هستند.حمایت اصلی دالبر در 984 تومان و پخش در حوالی 340 است.
در پست قبلی راجع به دارویی ها مطالبی عرض شد. گفتم که به این گروه در کل خوشبینم اما شناختی از سهم هایش ندارم. با این حال در لیست افزایش قیمت ها مشاهده کردم که اکثر محصولات داروپخش افزایش قیمت گرفته در حالی که صرفا 7 قلم از داروهایی داروسازی البرز گران تر شده. کنجکاو شدم. نگاهی به حاشیه سود ناخالص هر دو شرکت در شش ماهه اول امسال انداختم. دالبر حدود 50% و دارو حدود 40%! با این وصف افزایش بیش تر قیمت محصولات دارو توجیه پذیر میشود.خب چه اتفاقی خواهد افتاد؟فروش دارو (با در نظر گرفتن این که یکی از خطوط تولید شرکت در حال بازسازی است و تولید نسبت به سال قبل کاهش یافته است) در شش ماهه اول 93: 130 میلیارد تومانفروش دالبر: 91.6 میلیارد توماناگر فرض کنیم با این افزایش قیمت ها حاشیه سود دارو به 45% افزایش یابد: سود ناخالص شرکت 6 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت. نکته مهم در مقایسه صورتهای مالی دو شرکت مربوط به هزینه های مالی است: در شرکت دارو پخش حدود 30 میلیارد تومان هزینه مالی در 6 ماه تحقق بافته که 60% سود ناخالص شرکت را کسر میکند. احتمالا این هزینه گزاف مربوط به بهسازی خط تولید شربت و سرم است. نکته حائز اهمیت این است که در پیش بینی شرکت هزینه ای مالی 40 میلیارد تومان برآورد شده بود که علت این رقم بالا نیز اخذ تسهیلات برای تأمین مواد اولیه عنوان شده بود. با این حال در شش ماه اول 76% از هزینه مزیور محقق شده. بنابر این می توان تأمین مالی برای بهسازی خط تولید را به آن اضافه نموددر نماد دالبر هزینه های مالی 6 ماهه بیش از 4 میلیارد تومان و حدود نیمی از پیش بینی ابتدای دوره استو آخرین نکته این که اگر شش ماه دوم سال مطابق شش ماه اول پیش برود: شرکت 325 میلیارد تومانی البرز دارو حدوداً 200 میلیارد فروش خواهد داشت و شرکت 290 میلیارد تومانی داروپخش حدود 360 میلیارد تومان. این که با وجود این اختلاف در میزان فروش دو شرکت، سود خالص دو شرکت با یکدیگر برابر است را می توان در اختلاف حاشیه سود و لزوم تعمیرات و بازسازی خطوط تولید داروپخش دانست. مورد اول با افزایش قیمت محصولات داروپخش تا حدودی جبران خواهد شد و مورد دوم در حال انجام است. بنابر این آیا ارزش بازاری دارو پخش به حدود 150% دالبر (490 میلیارد تومان) خواهد رسید؟!! به این آشفته گویی ها چند نکته را اضافه کنم: اول این که دارو پخش مشغول دعاوی حقوقی است که در جریان بعضی هستم و قطعا در سودآوری شرکت تأثیر گذار خواهد بود دوم این که باید از مطلعین درون شرکت بپرسم که آیا مدیریت کارا و پیشرفته ای بر شرکت مدیریت می کند یا نه؟ سوم این که بازسازی خط تولید شرکت با چه هزینه و در چه زمانی پایان می یابد؟
خريد بانك ملت و سينا در كف قيمتي . فردا و پس فردا بازار مثبت ميشه . بعد متعادل . فشار فروش زيادي امروز گرفته شد .
دوست عزیز دو سهم خیلی خوب خریدی و انشا ال... سود خوبی نصیب شما میکنه
ولی درست نیست زمانی که سهم نداری حرف از ریزش بازار بزنی . این رفتارها باعث ضرر رسوندن به تازه وارد ها هست و پشتش نفرین برای شما
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر