امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسین
    عضو عادی
    • May 2014
    • 164

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

خرید سفارس

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

چکیده: رییس جمهوری در پنجاه و چهارمین مجمع عمومی سالانه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: سیاست دولت یازدهم، هدایت بازار پولی و ارز در مسیر درست و اعمال انضباط در این بازارها بوده و این مسیر درست ادامه خواهد یافت

اطلاعات بیشتر در: http://www.eranico.com/fa/content/27326#ixzz3LxALJX6O
      منبع این مطلب سایت ارانیکو می باشد.

رئیس جمهور دروغ گو ملت رو ... فرض کرده
      /:.nono.:/

نظر

• RAMIN PEDRAM
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 199

............ باز بازار منفی شد .فحش و بد و بیراها به صدر و ذیل مملکت شروع شد.ای کاش کسایی پیدا میشدند.از این عکس العمل های ما فیلمی می ساختند.

من نوعی با فروش خگستر با 50 درصد سود تماما" نقد شدم و نیمی از سرمایه ام رو در فارکس درگیر کردم

و تا به اینجا از نتایج راضی هستم. در بدترین زیانها که هیچوقت بالای 25 درصد نشده هم به هیچ فرد و مقامی بد وبیراه نگفتم (به این خاطر که عامل زیان من شده)

تا مسئولیت پذیر نباشید و با برنامه و پلن ترید نکنید نتیجه ایی بهتر از این در انتظارتان نیست.
        [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mbroker
          عضو عادی
          • May 2013
          • 91

انگار رسم بر اینه که وقتی یکی می خواد بره و یکی دیگه می خواد بیاد اوضاع به هم بریزه و بعد درستش کنن، نمونه این آشفتگی رو در انتهای ریاست جمهوری ها میشه مشاهده کرد.

نظر

• Trader7
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 940

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
            در خرید ایران خودرو عجله نکنید تا -4% امروز رو نبینه جایی نمیره
            خرید خودرو از صف فروش
            حس خرید از حراجی
            خرید پله دوم ثتران بین -3% تا -4% دو برابر پله اول در دیروز

دیروز راحت از صف فروش خریدم ولی امرزو خرد خرد می فروشنده آدم رو کچل می کنند /:.yead.:/
            تماشا و لذت بردن از روند معاملات /:.rolleyessmileyani
            در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
            ............ باز بازار منفی شد .فحش و بد و بیراها به صدر و ذیل مملکت شروع شد.ای کاش کسایی پیدا میشدند.از این عکس العمل های ما فیلمی می ساختند.

من نوعی با فروش خگستر با 50 درصد سود تماما" نقد شدم و نیمی از سرمایه ام رو در فارکس درگیر کردم

و تا به اینجا از نتایج راضی هستم. در بدترین زیانها که هیچوقت بالای 25 درصد نشده هم به هیچ فرد و مقامی بد وبیراه نگفتم (به این خاطر که عامل زیان من شده)

تا مسئولیت پذیر نباشید و با برنامه و پلن ترید نکنید نتیجه ایی بهتر از این در انتظارتان نیست.
            در خرید ایران خودرو عجله نکنید تا -4% امروز رو نبینه جایی نمیره
            خرید خودرو از صف فروش
            حس خرید از حراجی
            خرید پله دوم ثتران بین -3% تا -4% دو برابر پله اول در دیروز

دیروز راحت از صف فروش خریدم ولی امرزو خرد خرد می فروشنده آدم رو کچل می کنند /:.yead.:/
            تماشا و لذت بردن از روند معاملات /:.rolleyessmileyani

اولا)شما اول یاد بگیر هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد این تاپیک مربوط به بازار ایرانه نه فارکس!

دوما)وقتی نماینده مردم یعنی رئیس جمهور کشور که با رای من و شما(50%) به این مقام رسیده جلوی 75 میلیون نفر علنی داره دروغ میگه نمیشه ساکت نشست ضمن این که لینک صحبت هاش رو هم گذاشتم

سوما)من هم درصد زیادی نقد کرده بودم که امروز به سهم تبدیل کردم و فعلا سهم هام دارند از منفی به مثبت می روند پس خوشحال هستم نه ناراحت(سند حرفم رو هم نقل قول کردم)

چهارما)امیدورام شما از اون دسته نباشید که فقط می گویند روحانی مچکریم

پنجما)توصیه می کنم به جای سر زدن به فروم های بورس ایران شما سعی کن تمرکزت رو بگذاری رو فارکس و فروم های فارکسی تا موفق شوی
            آخرین ویرایش توسط Trader7؛ 2014/12/15, 12:33.

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

رو سیدکو رنج خوبی کشیدند در دقایق پایانی..

شاید اشتباه میکنم ولی ریسک در بعضی سهم ها خیلی اندک شده..
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• RAMIN PEDRAM
                عضو عادی
                • Aug 2014
                • 199

چرا بهت بر میخوره؟؟؟؟؟

اگر نمی دانی بدان سالهای سال هست که مقامات این کشور مردم رو ..... فرض کردند. این آخری هم روش. راستی احمدی نژاد تو هم خیلی راستگو نبودها!

ولی جات خالی فارکس عجب حالی میده؟؟؟؟!!!!( مزاح بود تا خلقت تنگ نشه)

[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

دوستان عزیزم خسته نباشید /:.Heart.:/

نظر

• Trader7
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 940

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                    چرا بهت بر میخوره؟؟؟؟؟

اگر نمی دانی بدان سالهای سال هست که مقامات این کشور مردم رو ..... فرض کردند. این آخری هم روش. راستی احمدی نژاد تو هم خیلی راستگو نبودها!

ولی جات خالی فارکس عجب حالی میده؟؟؟؟!!!!( مزاح بود تا خلقت تنگ نشه)

چون احمدی نژاد دروغ گو بود دلیل نمیشه روحانی راست گو باشه

بله خوبه گهکاهی فارکس کار می کنم

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

کل هیکلمو خاک گرفته....از بس ساختمونی خریدم......امیدوارم رو سرم خراب نشه
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• جم1
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 106

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                        گروه دارویی جذاب شده. صحبت اخیری که درباره افزایش نرخ دارو مطرح میشود تقریبا واقعیت دارد. (برادر بنده داروساز است و این خبر را برایم نقل کرد. اطلاعات دقیق راجع به میزان افزایش اقلام دارویی در این سایت قابل مشاهده است) یکی از مزیت های عمده این گروه این است که ریسک سیاسی در این گروه تأثیر زیادی ندارد. البته مهم ترین مشکل دارو سازهای ما کیفیت بسیار پایین محصولات است که در صورت گشایش سیاسی حداقل در برخی اقلام دارویی تولیدشان متوقف خواهد شددر این گروه صرفا شناختی اجمالی از سبحان و دالبر دارم و به این دو شرکت خوشبینم. پخش هم (که شرکت پخش است نه شرکت دارویی) گزینه کم ریسکی شده. با این وصف هم از لحاظ بنیادی و هم از لحاظ تکنیکالی دالبر و پخش گزینه های کم ریسک تری هستند.حمایت اصلی دالبر در 984 تومان و پخش در حوالی 340 است.

در پست قبلی راجع به دارویی ها مطالبی عرض شد. گفتم که به این گروه در کل خوشبینم اما شناختی از سهم هایش ندارم. با این حال در لیست افزایش قیمت ها مشاهده کردم که اکثر محصولات داروپخش افزایش قیمت گرفته در حالی که صرفا 7 قلم از داروهایی داروسازی البرز گران تر شده. کنجکاو شدم. نگاهی به حاشیه سود ناخالص هر دو شرکت در شش ماهه اول امسال انداختم. دالبر حدود 50% و دارو حدود 40%!
                        با این وصف افزایش بیش تر قیمت محصولات دارو توجیه پذیر میشود.خب چه اتفاقی خواهد افتاد؟فروش دارو (با در نظر گرفتن این که یکی از خطوط تولید شرکت در حال بازسازی است و تولید نسبت به سال قبل کاهش یافته است) در شش ماهه اول 93: 130 میلیارد تومانفروش دالبر: 91.6 میلیارد توماناگر فرض کنیم با این افزایش قیمت ها حاشیه سود دارو به 45% افزایش یابد: سود ناخالص شرکت 6 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
                        نکته مهم در مقایسه صورتهای مالی دو شرکت مربوط به هزینه های مالی است: در شرکت دارو پخش حدود 30 میلیارد تومان هزینه مالی در 6 ماه تحقق بافته که 60% سود ناخالص شرکت را کسر میکند. احتمالا این هزینه گزاف مربوط به بهسازی خط تولید شربت و سرم است. نکته حائز اهمیت این است که در پیش بینی شرکت هزینه ای مالی 40 میلیارد تومان برآورد شده بود که علت این رقم بالا نیز اخذ تسهیلات برای تأمین مواد اولیه عنوان شده بود. با این حال در شش ماه اول 76% از هزینه مزیور محقق شده. بنابر این می توان تأمین مالی برای بهسازی خط تولید را به آن اضافه نموددر نماد دالبر هزینه های مالی 6 ماهه بیش از 4 میلیارد تومان و حدود نیمی از پیش بینی ابتدای دوره استو آخرین نکته این که اگر شش ماه دوم سال مطابق شش ماه اول پیش برود: شرکت 325 میلیارد تومانی البرز دارو حدوداً 200 میلیارد فروش خواهد داشت و شرکت 290 میلیارد تومانی داروپخش حدود 360 میلیارد تومان.
                        این که با وجود این اختلاف در میزان فروش دو شرکت، سود خالص دو شرکت با یکدیگر برابر است را می توان در اختلاف حاشیه سود و لزوم تعمیرات و بازسازی خطوط تولید داروپخش دانست. مورد اول با افزایش قیمت محصولات داروپخش تا حدودی جبران خواهد شد و مورد دوم در حال انجام است. بنابر این آیا ارزش بازاری دارو پخش به حدود 150% دالبر (490 میلیارد تومان) خواهد رسید؟!!
                        به این آشفته گویی ها چند نکته را اضافه کنم: اول این که دارو پخش مشغول دعاوی حقوقی است که در جریان بعضی هستم و قطعا در سودآوری شرکت تأثیر گذار خواهد بود
                        دوم این که باید از مطلعین درون شرکت بپرسم که آیا مدیریت کارا و پیشرفته ای بر شرکت مدیریت می کند یا نه؟
                        سوم این که بازسازی خط تولید شرکت با چه هزینه و در چه زمانی پایان می یابد؟

نظر

• azarpad
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 232

خريد بانك ملت و سينا در كف قيمتي . فردا و پس فردا بازار مثبت ميشه . بعد متعادل . فشار فروش زيادي امروز گرفته شد .

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط azarpad پست شده است View Post
                            خريد بانك ملت و سينا در كف قيمتي . فردا و پس فردا بازار مثبت ميشه . بعد متعادل . فشار فروش زيادي امروز گرفته شد .
                            دوست عزیز دو سهم خیلی خوب خریدی و انشا ال... سود خوبی نصیب شما میکنه
                            ولی درست نیست زمانی که سهم نداری حرف از ریزش بازار بزنی . این رفتارها باعث ضرر رسوندن به تازه وارد ها هست و پشتش نفرین برای شما

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

​درود بر شرافت شما
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

دلار 3380....حالا ازفردا بپرید صف خرید

نظر

در حال کار...
                                X