کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اکثریت سهم ها به شدت از فروشنده تخلیه شدن و خیلی سریع با یک حجم کوچک به مثبت میرسن . ولی متاسفانه به دلیل بی اعتمادی و خریدار قوی سهم ها قدرت صعود ندارن
به نظرم شنبه شاهد صعود قوی تو خیلی از سهم ها باشیم....فروشنده انچنانی نداره بازار
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
منظور شما از سهم زیان ده کدوم سهمه؟
ایران خودرو که تو گزارش 6 ماهه امسال سود خوبی ساخت!!!
رمپنا و وبصادر و وبملت و فارس و... این ها و لیدرهای دیگر هم که زیان ده نیستند!
مشکل بازار ارزندگی نیست چیز دیگه ست...
منظور شما از سهم زیان ده کدوم سهمه؟
ایران خودرو که تو گزارش 6 ماهه امسال سود خوبی ساخت!!!
رمپنا و وبصادر و وبملت و فارس و... این ها و لیدرهای دیگر هم که زیان ده نیستند!
مشکل بازار ارزندگی نیست چیز دیگه ست...
دوست عزیز اگر شما 1 میلیارد تومن سرمایه داشته باشید اما فقط مثلا سالی 10 میلیون با اون درآمد داشته باشید اسمش رو چی میزارید؟
سود؟
من اسمشو میزارم زیان...شرکت های بورس شاید بیشترشون سود ده باشند اما نسبت به بازارهای موازی خودشون بسیار عقب اند
پدر خود من بعد از 20 سال سهامداری با والبر بعد دیرکرد برگزاری 4 ماهه مجمع و بعد چند ماه هم دیر کرد در پرداخت هنوز که هنوز سود سهامش رو نگرفته
سالن های ایران خودرویی که با تعرفه عوارض بر واردات خودرو سرپا هست رو خالی می کردیم مثل هپکو لانه زنبوری درست می کردیم بیشتر سود می کردیم
همین شرکت ایران خودرو چی تولید می کنه؟یک سری اجناس بدرد نخور گران که چون مرزها بسته اند سرپا هست
دوست عزیز خدای نکرده فکر نکنی دشمنی دارما...من خوشحالم میشم شرکت ها سود ده باشند و پیشرفت کنند
نظر