کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدایا بازار داره به اعتلا ما هم توجه می کنه؟! چی میشه یه گروه سفته باز سوار این ننه مرده ما هم بشن ببرندش تا 500 تا ما هم به نونی برسیم /.:biggrinsmiley.:/
بازار الان مثل شخصی تو عروسیه که خیلی دلش می خواد برقصه روش نمیشه بگه می خوام برقصم دلش می خواد نازشو بکشن. اگه محلش نزارن می خواد قهر کنه مجلسو ترک کنه!
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
بازار الان مثل شخصی تو عروسیه که خیلی دلش می خواد برقصه روش نمیشه بگه می خوام برقصم دلش می خواد نازشو بکشن. اگه محلش نزارن می خواد قهر کنه مجلسو ترک کنه!
بچه ها تشویق کنیم شاید یه تکونی به خودش بده
:.thumbsupsmileyanim
با سلام و سپاس
سیاستهای انقباضی دولت و فشار سنگین در شرکتهای بورسی به ویژه در سه بخش پتروشیمی، معدن و بانکی موجب توقف رشد بازار و کاهش قیمتها شده و متاسفانه تحلیلها هم اکثرا" جوابگو نیست و تنها چیزی که باعث می شود تسلیم نظریه ای نادرست شویم، فقدان نظریه بهتر است
[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
خودرویی ها و قطعاتی ها داره مثبت میشن و میان تو مدار رشد
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
ای کاش وقت کافی داشتم راجع به نوسانات بازار بورس ایران یک کتاب می نوشتم .فکر می کنم حیرت انگیز ترین و در عین حال خنده دارترین کتاب جهان میشه.احتمالا فروش خوبی هم در سطح بین المللی خواهد داشت به طوری که پولدار میشم و دگه از بازار بورس بیرون میام.احتمالا پولامو در بانک سرمایه گذاری خواهم کرد نتیجه این میشه که باز هم شاخص منفی تر میشه.
نتیجه اخلاقی:چون خدا میدونه اگه روزی پولدار شدم پولم را از بورس بیرون میارم پس هیچ وقت نمیزاره من پولدار بشم.بنابراین دوستان بیایید در جوار هم هر روز همزمان با نوسانات شاخص ، ما هم ضربان قلبمون را بالا پایین ببریم اینجوری یه پولی هم به پزشکهای قلب میرسه
با سلام و سپاس
سیاستهای انقباضی دولت و فشار سنگین در شرکتهای بورسی به ویژه در سه بخش پتروشیمی، معدن و بانکی موجب توقف رشد بازار و کاهش قیمتها شده و متاسفانه تحلیلها هم اکثرا" جوابگو نیست و تنها چیزی که باعث می شود تسلیم نظریه ای نادرست شویم، فقدان نظریه بهتر است
ساعت نزدیک 11 هست مجموع ارزش معاملات بورس و فرابورس کمی بیش از 60 میلیارد تومان !
خودرویی ها و قطعاتی ها داره مثبت میشن و میان تو مدار رشد
بازار بدون گروه خودرو و قطعات صعود بلندی نخواهد داشت،
فعلا با اجازه
:-h
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
فروش دجابر به صف
چون قصد نوسان خریده بودم امروز فروختم،وگرنه شاید فردا هم مثبت باشه
هر موضع سهم بخرم استراتژی رو همون موقع خرید مشخص میکنم و سعی میکنم بدان پایبند باشم
نظر