کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام دوستان
بنظرم یک سونامی دیگر در راه است احتملا فرصت فروش هست
خرید کوتاه مدتی که قبلا اعلام کردم را بنده کلا خارج کردم..................کلا نقدم
ان شاءالله درست نباشد.
موفق باشید93/10/9
هر کسی صبر کنه و افق دیدش دورتر باشه سود نصیب اون میشه. خرید سهم مثل کاشتن بذر مثل گندمه. باید نگاهت به چند ماه بعد باشه. الان زمستونه بهار هم یه روزی میاد به هم دیگه امیدواری بدین نه این که همدیگه رو بترسونین. این نظر منه شاید هم اشتباه باشه!
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
سلام دوستان
خرید کوتاه مدتی که قبلا اعلام کردم را بنده کلا خارج کردم..................کلا نقدم
ان شاءالله درست نباشد.
موفق باشید93/10/9
فروش دپارس خریداری شده در 33800 در 36000
سعی کنید اگر نوسان هم خواستید بگیرید، در سهام بنیادی بگیرید که اگر نوسانتون نگرفت، لااقل سود مجمع داشته باشید.
بنده هم فقط ولغدر دارم و کلا نقدم.
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
سلام دوستان
ان شاءالله درست نباشد.
موفق باشید93/10/9
علی آقای گل صحبت از سونامی با اون تصوری که از ریزشهای یکسال اخیر دیدیم یعنی 50% هم ریزش. الان که قیمتها در کف 1 ساله خود هستند مگه به قیمتهای پایین تر هم فروشنده داریم؟ یکی از دلایل برگشت بازار هم نبود فروشنده در قیمتهای پایین هست . به حجم معاملات دقت بفرمایید. شما که نقد هستید و اوراق مشارکت پیشنهاد میکنید بگذارید ما در بازار به حال خود بسوزیم.
نوشته شما با ناامیدی قرمز رنگ است ولی بنده با رنگ سبز نوشتم.
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
علی آقای گل صحبت از سونامی با اون تصوری که از ریزشهای یکسال اخیر دیدیم یعنی 50% هم ریزش. الان که قیمتها در کف 1 ساله خود هستند مگه به قیمتهای پایین تر هم فروشنده داریم؟ یکی از دلایل برگشت بازار هم نبود فروشنده در قیمتهای پایین هست . به حجم معاملات دقت بفرمایید. شما که نقد هستید و اوراق مشارکت پیشنهاد میکنید بگذارید ما در بازار به حال خود بسوزیم.
نوشته شما با ناامیدی قرمز رنگ است ولی بنده با رنگ سبز نوشتم.
احتیاجی به بودن فروشنده نیست که
دو تا حقوقی و یا دو تا حقیقی وابسته به حقوقیها دارند خرید و فروش میکنند
این وسط سهام فروشنده های حقیقی ترسو و یا کم تحمل را هم جمع میکنند
دوستان ، بازار فعلا نه رشد خاصی خواهد داشت نه کاهش شدید و چشمگیر.این بازار نوسانی خواهد بود.حداقل تا یک هفته آینده هم اوضاع به همین منوال خواهد بود.قیمت اکثر سهام هم در محدوده جذابی قرار گرفته.تلقی شخص من اینه که در این شرایط فروش سهام به هیچ وجه منطقی نیست.به وضوح مشاهده می کنید که در قیمتهای منفی، سهام فروشنده عمده ندارند.شاید مقداری صبوری و متانت ، به بهبود شرایط کمک کنه.
نظر