امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
این قندی ها به نظرم اوضاع خطرناکی دارند.مثبت امروزشون هم میشه پولبک به 4000 در نظر گرفت.از اینها گذشتهp/e بالایی هم دارند.همین الان قشیر طی دو ماه گذشته نزدیک 35 درصد ارزش خودش را از دست داده ولی بازمp/e حدود21 داره یا قچاراز400 تومن رسیده به250 بازمp/e درحدود 18 داره.این p/eها در مقابل سودهای بانکی واقعا وحشتناکه.
البته تاثیر افزایش نرخ را نمیشه رو فاندشون نادیده گرفت چون سهام های کوچکی هستند ولی از افزایش نرخ هم خبری نیست اگرهم باشه مقدار جزیی خواهد بود چون دولت سعی داره تورم را کنترل کنه وشکر هم که کالای اساسی هست و رو نرخ تورم تاثیرگذار.قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
نظر
-
خاک تو سر رییس جدید سازمان بورس.
اورزه مثبت کردن دو سه روزه بورس رو هم نداره
یه فرد معمولی هم میتونه حداقل دو روز بازار رو مثبت کنه.
این از اون قبلی هم بی لیاقته."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
منفی امروز اعصابمون رو خراب کرد.
کلا شغل اشغالی داریم،سالی یه میلیارد هم در بیاری بازهم کمه،چون هر روز روی اعصابت راه میرند و هزار جور مرض لاعلاج میگیری.
بریم هوا خوری.
فعلا بای."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
نمودارشو ندیدم!
ولی فقط از روی خرید و فروش این چند روز، توریل و توریلح را بررسی کنید
جای یک نوسان حداقل 10-15درصدی را دارد.من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
نظر
نظر