کسی از فولاد خبری داره؟ معامله بلوکی بین کی بوده؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
مروری بر اقدامات تاسفبار اقتصادی مجلس
وقتی آدم این مطالب رامی خونه . حس وطن دوستی اش خودجوش زیادمی شود .
وقتی راهم که این رامی داند که اینهارا مردم انتخاب نکرده اند بلکه انتخاب دیگران راتایید کرده اند .
آفرین !!!
بخورکه مال مفت وبی صاحابه .
واقعا آدم چی بگه
به قول ترانه یاس (ازچی بگم ) این همه که گفتیم .
مردم منتظرند تا این منابع نفت وگاز و.. تمام بشود تایک کاری بکنند .
دیروز یکی ازآشنایان که فروشگاه مواد غذایی دارد وعمده فروش هم هست می گفت این مردم راجادوکرده اند ویااینکه به این نوع زندگی ... عادت داده اند .
اجناس این همه گران شده است حتی یک نفرهم صدایش درنیامده است .
دررژیم گذشته یک بار درتهران بودم دیدم که شیشه تمام اتوبوس هارا شکسته اند گفتم مگرچی شده ؟
گفتند قیمت بلیط را 1 قران گران کرده اند . که ازفردایش به قیمت قبلی بازگرداند .
خیلی عجیب بودبرایش !!!!!!!!!!!اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکسی از فولاد خبری داره؟ معامله بلوکی بین کی بوده؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postمعاملات مداران پس از آن حجم بالاي روز چهارشنبه كمي عجيب به نظر ميرسد.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط مازیار* پست شده است View Postمیثم فهمیدم منظورت کودومه!!!!
بابا اون هر روز میاد میگه خصدرا فردا صف فروشه......بار اولش که نیست!!!!:))[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
دوستان خوبم بنده امروز خاور خریدم لطف کنید هر کی تو بورس 24 عضو هست ببینه تو قسمت سیگنال آنلاین در مورد حمایت جدید خاور چی زده.مرسی
نظر
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postدوستان خوبم بنده امروز خاور خریدم لطف کنید هر کی تو بورس 24 عضو هست ببینه تو قسمت سیگنال آنلاین در مورد حمایت جدید خاور چی زده.مرسیما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
هفته پیش پس ازآنکه 160 ت ازدست ما برفت .ووقتی که پرینت را گرفتم ودیم که کم شده است و پس ازمراجعت به بانک ودیدن عدم واریزوجه ، مسئول بانک گفت که شماپول رادریافت کرده اید و ...
وگفتند که چنین چیزی غیرممکن ومحال است .
ومن هم که ادای آدمهای متمدن و باادب را درمی آوردیم تاشاید طرف یک کاری بکند .
درحالیکه که درهربار مرا ...
وخلاصه هفته پیش واقعا قید این پول رازدم . ازآنجایی که کارت هم مال برادرم بود می بایست پولش رانقدا می پرداختم .تااینکه امروز موضوع رابه برادرم گفتم .
برادرم گفت یعنی چه !!
وسپس به بانک رفتیم ودوباره رئیس قبلی هاراگفت ومارابه دروغگویی متهم کرد وماخواهان فیلم آنروز بودیم .که اینجابود که برادرم قاط زد ومنم به دنبالش .
به گونه ای که همه کسانی که توی بانک بودند کارشان راول کرده بودند ومارانگاه می کردند .
خلاصه بعداز کمی کش وقوس
یکی ازکارمندان آمد وگفت بیایید تادوباره چک بکنیم چی شده .
دراین چک کردن بود که پول ما زنده شد نمی دانم ازکجا بیرون کشیدنش .
وچون خودکارمند گفت که تقصیرازخودش بوده است وکلی هم عذرخواهی کرد .بازبرادرم می گفت باید ...
خلاصه چون پولمان راپس دادند وعذرخواهی کردند مابی خیال شدیم و برگشتیم .وپیروز شدیم .
خلا صه ما پولمان رازدهان کفتاربیرون کشیدیم .
ودرانتها چیزی رامن فهمیدم این بودکه
اگردرکشوری زندگی می کنید که پول زیادویا پارتی کلفت وخوبی حرف اول وآخراست وشماندارید .
اگر بخواهید متمدانه زندگی کنید وفکربکنید که می توانید ازحق خودتان دفاع بکنید وحق خودتان را بگیرید
نهایت نادانی و بی عرضگی و ابلهیت است .
خلاصه حق گرفتنی است .
اگردربورس میلیونها پول سودمی کردم انقدر خوشحال نبودم . که امروز شدم .
چون که مااین پول راازدهان کفتار بیرون کشیدیم .وماامروز شیر بودیم .
خلاصه می دانم که این مطلب جایش اینجا نیست . چون قبلا موضوع راطرح کرده بودم خواستم دوستان هم بدانند واز جناب سپه وحامد وبابی عزیزهم تشکری کرده باشم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
پاشای عزیز منم این پیروزی قهرمانانه را به شما ؛ برادرتان و ملت سختی کشیده و فهیم ایران تبریک و تهنیت عرض می کنم
عارضم خدمت شریفتان که همیشه هم پیروزی با ما نیست
چندی پیش که دلار گران شد ؛ خواهر بنده مبلغی دلار در حساب ارزی بانک صادرات داشت وقتی خواست دلارش را بگیرد که ان زمان شده بود بالای 1300 بهش ریال دادند
و هر چقدر اعتراض کرد که من دلار دادم شما ریال می دهید ؛ برادر نمی دونم بسیجی ؛ سپاهی ؛... گفته بود صدات به کسی نمی رسه بیخود ..... نزن و خلاصه حدود ده میلیون تومان از پولشو خورده بودن
حالا کار به جایی رسیده که اسم بانک می یاد ستون فقراتش می ره رو ویبره
..... میلیون تومن داده صندوق گرفته و دیگه به هیچ بانکی اعتماد نداره
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postپاشای عزیز منم این پیروزی قهرمانانه را به شما ؛ برادرتان و ملت سختی کشیده و فهیم ایران تبریک و تهنیت عرض می کنم
عارضم خدمت شریفتان که همیشه هم پیروزی با ما نیست
چندی پیش که دلار گران شد ؛ خواهر بنده مبلغی دلار در حساب ارزی بانک صادرات داشت وقتی خواست دلارش را بگیرد که ان زمان شده بود بالای 1300 بهش ریال دادند
و هر چقدر اعتراض کرد که من دلار دادم شما ریال می دهید ؛ برادر نمی دونم بسیجی ؛ سپاهی ؛... گفته بود صدات به کسی نمی رسه بیخود ..... نزن و خلاصه حدود ده میلیون تومان از پولشو خورده بودن
حالا کار به جایی رسیده که اسم بانک می یاد ستون فقراتش می ره رو ویبره
..... میلیون تومن داده صندوق گرفته و دیگه به هیچ بانکی اعتماد نداره
نمی دانی من این هفته حس حماقت می کردم .
به هرکسی که می گفتم ، می گفتند که محال است وتواشتباه می کنی
دوباربه بانک مراجعه کردم وهردوباربه من گفتند که ماازاین جورچیزهانداشته ونداریم .
دیگه باورم شده بودکه پول رابرداشته ام وخودم خبرندارم . احساس بدی داشتم .
بخاط پولش نبود .بخاطر اعاده حیثیت واعتمادبه نفسش بود .ازاینکه می دیدم پولم راجلوی چشمم برداشته اند وخودم راهم متهم به دروغگویی وتوهم .
اگردزد بهم می زد وپول هایم رامی دزدید اینقدرناراحت نمی شدم .
ازاینکه مورد تمسخر وبی عرضه خوانده شدن صدایش جرات بیان آنرا در بین دوستان وخانواده نداشتم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط baran پست شده است View Postبا سلام............فروش قند مرودشت................خريد حتوكا.................جناب مهران با درج اخباري در خصوص تحريم پتروشيمي هاي ايران خريد پترو اصفهان باز هم به نظرتان توجيه داردما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر