در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ناهید پست شده است View Postاضافه كردن وصنعت
ديگه هيچ پولي ندارم صفر صفر شدم
نه مثل من هر روز تصمیم میگیرم وارد شم اخر بازار دارم برا اونا که تو صفند دست میزنم ...........[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postهمش مي خريم پس كي بايد بفروشيم؟
این بازار که فعلا حساب کتاب نداره بشین رو تخته موج سواریت فعلا حالش ببر[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط ALI48 پست شده است View Postامروز فقط گلگير سازي مش رحيم صف نبود!!
من اول صبح برا ي سايپا نشستم كه ندادند واسه همين درصد خوردن سهمام (كچاد-كگل-مرقام-سايپا-وساپا-كطبس-فولاژ) رو نظاره
كردم و دقايق پاياني چون پول نقد نداشتم براي خالي نبودن عريضه 5تا!! كروي برداشتم. فردا هم اگر سهام جديد نخرم فعلا سهمي
نمي فروشم.
داداش همشون صفند چیو میخوای بفروشی.........
[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
خدا رو شکر همگی وضعشون خوبه دارن حال میکنن انشااله که همیشه شاد باشید سبز
منم که با حضور 5 ماهم تو بورس ثابت کردم کلا علاقه ای به فروش ندارم فکر میکنم با سهم ها ازدواج کردم
خوشبحال بچه ام ارزش افزوده بهش میخوره با این رشد تولد بچه های دو قلو افزایش سرمایه از محل سود انباشته میشه به هر حال دوسر سوده
ولی خدا وکیلی امروز اومدم خرس سبدم رد کنم بره که با دیدن صفش شگفت زده شدم ولی یه خاطره بگم از همین ونیکی جالبه این سهم قبل عید 188 دقیقا همین قیمتی که الان صفه صف خرید شد نفروختم فرداش بازار ریخت این خاک تو سرم اومد تا 169 هیچی فقط میخواستم بگم الانم روی 188 صفه بازم نفروختم.............:p.[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postخدا رو شکر همگی وضعشون خوبه دارن حال میکنن انشااله که همیشه شاد باشید سبز
منم که با حضور 5 ماهم تو بورس ثابت کردم کلا علاقه ای به فروش ندارم فکر میکنم با سهم ها ازدواج کردم
خوشبحال بچه ام ارزش افزوده بهش میخوره با این رشد تولد بچه های دو قلو افزایش سرمایه از محل سود انباشته میشه به هر حال دوسر سوده
ولی خدا وکیلی امروز اومدم خرس سبدم رد کنم بره که با دیدن صفش شگفت زده شدم ولی یه خاطره بگم از همین ونیکی جالبه این سهم قبل عید 188 دقیقا همین قیمتی که الان صفه صف خرید شد نفروختم فرداش بازار ریخت این خاک تو سرم اومد تا 169 هیچی فقط میخواستم بگم الانم روی 188 صفه بازم نفروختم.............:p.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
فقط تماشای بازار
کارگزار ما هم که به ما اعتبار نداد
مجبور شدیم اعتبار را از بازار آزاد تامین کنیم .......
میگن حرومه ولی خب چاره ای نیست :(
شاید دیگر از این بازار ها نبینیم ..... :dیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط diesel29 پست شده است View Postخدایی حقته یه چشت اشک باشه یه چشت خون بهمن جهنم کچاد چرا دادی رفت اخهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
فروش فاراک
خرید وصندوقیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
فروش پكوير و خريد مجدد وساپا. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
به دليل داشتن نقدينگي اومدم وصنعتو صف خريد كنم كه متاسفانه زور فروشنده بيشتر بود و در پايان پول ما تمام شد و وصنعت صف نشد.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
نظر