کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر دوستان عزیز
راستش صبر ندارم
نمیتونستم منتظر یک هفته دیگه بشم
نزدیک سه هفته هم میشد که معامله نکرده بودم
امروز رو مناسب دیدم
نه اینکه نقد باشم
از دوتا کاستم و به فاذر افزودم
میدونم که تا 250 هم جا داره
ولی حوصله نداریم دیگه
نصیحت عمو پدرام هم بر ما کارساز نیست
دوستان مراقب باشید این برگشت بازار میتونه فرصت فروش باشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
باید از اون احمقی که داره تو ثامان گستر میفروشه تشکر کرد
هر شخصی به دلایلی معامله میکند و نگاهها متفاوت است و ممکن است اصلا فروشنده شما پول لازم شده باشد و موارد دیگر !
سوای این مسئله جو هیجانی در ساعاتی از معاملات امروز ممکن است عملکردی مانند بمب کنار جاده ایی داشته باشد !
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
حرفای خوبی تو کارگزاری شنیدم...اگه درست باشه یه چند روز سبز چمنیم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر