کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت هر چیز رو عرضه و تقاضا تعیین میکنه . برای چیز ارزشمندی مثل الماس اگه براش خریداری نباشه مفت نمی ارزه. در مورد مِلک، بعد اینکه قیمتها 3 برابر شد دیگه افراد حاضر نشدن در دوره رکود اموالشون را به نصف قیمت حداکثری بفروشن. حداکثر افت 20 درصد بود. اما توی بورس دوستان عجول حاضر شدن سهماشون رو با 80 درصد ضرر بفروشن. دلیل افت و خیزی بورس به نظر من اینه نه حباب یا رکود.
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
سلام
برای فروش در صورت لمس حد ضرر آماده می شوم
فروش بسیار تلخی خواهد بود:(
سلام
منم يك نماد سيماني داشتم اول صبح سرخطي زدم اول صف فروش رفت!
جهنم مسلموناس ديگه! يروز گاز قطعه يه روز آب يه روزم نفت ارزون شده!!! /:.weirdsmiley.:/
سلام
منم يك نماد سيماني داشتم اول صبح سرخطي زدم اول صف فروش رفت!
جهنم مسلموناس ديگه! يروز گاز قطعه يه روز آب يه روزم نفت ارزون شده!!! /:.weirdsmiley.:/
امروز یک ضرر سنگین رو حق توریل شناسایی کردیم
خسته نباشم /:.wacsmiley.:/
دیروز از شر حق راحت شدیم ، سهمش امروز ریخت
البته خودم میدونم اشتباه بزرگی کردم که هم سهم توریل خریدم و هم حق . باید یکی را میخریدم
ولی هیجانات بورس باعث چنین اشتباهاتی میشه
سهم و حقی که رو سود بودم را تبدیل کردم به 25% ضرر/:.weirdsmiley.:/ (( این هست عاقبت سهامداری ))
دبیر انجمن سیمان شفاف سازی کرد و قطع گاز و پملپ مخازن مازوت شرکت های سیمانی و توقف تولید کلینکر را در جهت سود آوری این گروه دانست و گفت: با توقف کلینکر تعدیل مثبت برای درآمدهای شرکت های سیمانی در راه است.
پ.ن: سودآوري! تعديل مثبت! ايشون ملتو چي فرض كرده؟! واقعا ما داريم به كجا ميرسيم!!!! /.:blinksmiley.:/
ای بابا شاخص سازی صالح آبادی بازم راه درو قانونی داشت . /:.yead.:/
رو فارس نمیشه گفت که بلوک زدن . چون اون حقوقی که تا الان بیشتر معاملات را خریده هی رنج بالا میزنه و 5 تا حقوقی هم در قیمت های مختلف بهش فروختن
از روزی که فطانت آمد شاخص رو بیشتر بردن پایین تا اینکه به فکر شاخص سازی باشن
آخر وقت ببینیم میان صف 4 تا سهم رو بردارن . اگر این کارو کنن 200 تایی شاخص ریخته
نظر