امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

​صف پترویی ها عرضه شد
    Honesty is the best policy

نظر

• حسام الدین
      عضو فعال
      • Aug 2014
      • 335

سلام. فعلا در حال تماشای بازار هستیم. 70 درصد نقد. مابقی ولغدر داریم که مثبته فعلا و حقوقی خوب حمایت میکنه. دپارس هم داریم که کلا قاطی باقالیاست!!/:.yead.:/ امان از روزی که دپارس راه بیفته...
      من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

یعنی واقعا pp کردن به کل بازار بورس

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

اوضاع خرابه احتمالا موج جدید نزولی

نظر

• حسام الدین
            عضو فعال
            • Aug 2014
            • 335

متاسفانه باید بگم منتظر حکمت 104 تومانی، ولغدر 215 تومانی و ثتران 200 تومانی باشید...
            من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

​همون هفته قبل که برخی دوستان می گفتند منتظر پرواز بورس باشید عرض کردم فعلا از ابن خبرها نخواهد بود.من که این روزها نه فروشنده هستم و نه خریدار.بیشتر سبدم بمپنا 1040 تومانی هستش و حداقل تا آخر سال 94 فروشنده نیستم .

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

​مثلا همین پترویی ها، برخی دوستان تصور می کردند ، دیگه قابل خرید نخواهند بود و به قیمت های نجومی میرسند!من عرض کردم فقط برخی از اینا ارزنده هستند اونم نه با این قیمتها، باید یه مقدار ارزونتر بشند.ببینید حرف بر سر خریدن با قیمت مناسبه .مثلا اگر قیمت آپارتمان در یک محلی مثلا 7 میلیون باشه ، حالا یکی بگه 8 میلیون ، با وجودی که ممکنه محل خوبی باشه و جای رشد هم داشته باشه ، شما چکار میکنید؟ مبخرید؟ من که نمیخرم چون قیمت واقعی 7 تومنه نه 8 تومن.بازار سهام هم همینه.من شخصا پول را به هدر نمی دم.

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

​همین ثشرق ، از همون اول گفتم قیمتش بین 170 تا 180 تومان هست.یا خراسان ، قیمتش بین 650 تومان تا 680 تومانه.اعتلا 170 تا 180 تومان،وبملت 195 تا 200، وانصار 220 تا 230 ،دتولید 900 تا 950 و .....فعلا هم از تارگتهای نجومی خبری نیست.بارار هم نوسانی هستش .اینو برای برخی دوستان به خصوص دوستان تازه وارد عرض میکنم که با کوچکترین مثبت صف خرید نشینند و با کوچکترین منفی صف فروش نروند

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

بی تحلیلی تا چه حد ، بازار مثبت میشه همه سهمها صف خریدند بازار منفی میشه همه با هم صف فروش هستند ، ای کاش مدیریت جدید دامنه نوسان را حذف میکرد ، تا وقتی چیزی به اسم صف وجود داشته باشد همه فقط دنبال صف خرید و فروش هستند و کسی با تحلیل سهم نمیخره ، هیچ کجای دنیا چیزی به اسم صف خرید و فروش وجود نداره .

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

هفته پیش با یک مثبت جزیی در فلزات، برخی میگفتند سهام مس و روی صف خرید میشند.چطور چنین چیزی ممکنه؟وقتی مس از 7200 به 5660 رسیده، حالا 3 تا 4 دلار گرون بشه ، آیا واعا تاثبر چندانی خواهد داشت؟ امروز فملی ، فقط کم مونده کف زمین تالار شیشه ای بورس را سوراخ کنه و به عمق زمین بره.پس از صف خرید هیچ خبری نیست.از فلزات میشه روی فولاد اون هم زیر 200 تومان و ومعادن اونم زیر 200 برای بلند مدت حساب کرد.

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

واقعا تحلیل در این بازار می شود مبنی خرید و فروش باشد؟
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

متک سهم شدم ثشاهد.......تو این بازار خراب و بی پول...پول سنگینی وارد ساختما نیا شد...........فردا معلوم میشه چند مرده حلاجند
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                            سلام
                            پترول فعلا تارگتم 300 هست با حد ضرر 220
                            حد ضررتون امروز روشن شد و امیدوارم حرفش رو گوش کنید

اما من بودم حد ضرر رو شکست 200 میزاشتم البته اگر نقطه ورود شما بد بوده باشه پیشنهاد می کنم سریعا خروج کنید...

معامله ای که نقطه ورودش بد باشد ارزش باز نگه داشتن ندارد

اما اگر 200 شکسته و مثلث به پایین شکسته بشه هدفه قیمتیه 140 الی 160 رو برای سهم می بینم

300 تومن قیمت بسیار بالایی است...این حد سود به نظر من با وضع فعلی کشور رویایی است

250 رو ببین چقدر مقاومتیه...در صورتی که بولینگر تنگ شد پیشنهاد می کنم حواستو خیلی جمع کنی چون جهش قیمت نا فرمی خواهد داشت...

امیدوارم بپذیری

موفق باشی

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

در اصل توسط rahnama پست شده است View Post
                              واقعا تحلیل در این بازار می شود مبنی خرید و فروش باشد؟
                              ببین الان مثلا یک حقوقی نقدینگی نیاز داشته باشه و چند تا از سهمهاش صف فروش باشند و نتونه بفروشه مجبور میشه سایر سهمهاش را بفروشه و همین باعث میشه سایر سهمها هم صف فروش بشند ، حقیقی ها هم تا ببینند سهمشون صف فروش میشه میرن ته صف جا رزرو میکنند و به همین راحتی کل بازار قرمز شده و به گند کشیده میشه آنوقت دیگه توی این بازار شیر تو شیر هیچ تحلیلی جواب نمیده .
                              بزرگترین مشکل بورس ایران فقط محدودیت دامنه نوسان است ، بازار را تبدیل به یک بازار گله ای کرده بدو بدو صف شد بریم ته صف ، تنها کشوری هستیم در دنیا که بورسمان محدودیت نوسان داره .

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

​داش امیر این ثشاهدو یه نظری میدی........با درود..........
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X