امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • arad700
    ستاره دار (۱)
    • تیر ۱۳۹۲
    • ۳۲۵۹

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

​دقیقا یادمه همین سیمانیها را چطور صف خرید کردند.آخه سیمان با اینهمه خبر منفی ، واقعا صف خرید منطقیه؟ وقتی دولت عراق یک میلیمتر از زمینهای اشغال شده توسط داعش را میگیره،یه عده راه می افتند توی فرومها که خانم ها آقایان بشتابید تا لحظات دیگه صادرات به عراق شروع میشه اون وقت از یک سود بسیار دلچسب جا میمونید!واقعا در عمل همین شد؟ داعش حالا حالا ها در خدمت اسلام و مسلمین هست و عراق و سوریه هم حیات خلوتش هست.من یکی اگه زمانی بخام سیمانی بخرم، سپاها زیر ۱۰۰ تومان و سفارس زیر ۱۸۰ و شایدم زیر ۱۷۵ میخرم چون بیشتر نمی ارزه.
    Honesty is the best policy

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • اسفند ۱۳۸۹
      • ۲۹۳۸

در اصل توسط arad۷۰۰ پست شده است مشاهده پست
      ​دقیقا یادمه همین سیمانیها را چطور صف خرید کردند.آخه سیمان با اینهمه خبر منفی ، واقعا صف خرید منطقیه؟ وقتی دولت عراق یک میلیمتر از زمینهای اشغال شده توسط داعش را میگیره،یه عده راه می افتند توی فرومها که خانم ها آقایان بشتابید تا لحظات دیگه صادرات به عراق شروع میشه اون وقت از یک سود بسیار دلچسب جا میمونید!واقعا در عمل همین شد؟ داعش حالا حالا ها در خدمت اسلام و مسلمین هست و عراق و سوریه هم حیات خلوتش هست.من یکی اگه زمانی بخام سیمانی بخرم، سپاها زیر ۱۰۰ تومان و سفارس زیر ۱۸۰ و شایدم زیر ۱۷۵ میخرم چون بیشتر نمی ارزه.
      این قیمتها یادت باشه ، ۶ ماهه دیگه هم یادت باشه قیمت سهمهای سیمانی را ببینی ، این گروه را دست کم نگیرید همیشه سودده بوده اند ، صادرات به روسیه ، عراق ، افغانستان و دیگر کشورها سود خوبی در آینده برای این گروه به همراه میاره .

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • تیر ۱۳۹۲
        • ۲۲۰۱

در اصل توسط mey پست شده است مشاهده پست
        ​داش امیر این ثشاهدو یه نظری میدی........با درود..........
        سلام برادر مجرد خوشحال

اگر بازار ایران دو طرفه بود صرفا فقط به لحاظ تنکنیکالی روی ۱۴۰ الی ۱۴۵ یک sell میزاشتم چون کف ابر کومو و همین طور میانگین ۲۶ روز است

سهم در یک مثلثه به نظرم درسته که مثلث ها یک الگوی ادامه دهنده هستند و روند ثشاهد هم صعودی است اما شاید از پایین شکسته بشه

اگر بنیاد بلد بودیم همین حالا می گفتیم که از کجا شکسته میشه اما من به بنیاد سهم آشنا نیستم

حقیقتش وقتی به سود ثشاهد و p/e اون نگاه کردم نا امید شدم از صعودش...p/e بالایی هم نسبت به بانک داره

اما به نظرم فعلا در مثلث خودش بازی کنه و شکست ۱۱۷ بسیار بعید است

حمایت مقاومت سهم هم مشخصه

مقاومت های مهم سهم برای رشد ۱۴۴ و ۱۵۷ تومنه...مقاومت های کله گنده اش هم که مشخصه

کانالی هم که الان درش هستیما امیدوارم در ۱۲۰ اینا شکسته بشه...چون هدف جالب نیست

از بنیادش چی خبر داری؟

آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ ۱۳۹۳/۱۰/۲۸، ۱۴:۳۶.

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • مرداد ۱۳۹۰
          • ۳۳۷۳

هر روز به امید برگشت بازار
          دیگه اصلا توانی برامون نمونده
          فروشنده ها گویا عهد بستن سهم ها رو تا قیمت زیر ۱۰۰ فقط رنج منفی بزنن
          کوچکترین حمایتی هم از بازار نمیکنن .

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • شهریور ۱۳۹۱
            • ۷۴۹۳

۳ شنیه باز میخواند اعتراض کنند:D
            خسته نشدند =))

نظر

• جم1
              عضو عادی
              • آذر ۱۳۹۲
              • ۱۰۶

سلام
              فکر میکنم گروه سیمان در وضعیت نسبتا کم ریسکی قرار گرفته. احتمال نزول ۵% شاخص -که در سهم های گروه ۱۵% جلوه خواهد کرد- زیاده ولی متقابلا ریوارد این گروه چشم نواز خواهد بود.

نظر

• arad700
                ستاره دار (۱)
                • تیر ۱۳۹۲
                • ۳۲۵۹

​ریسک سیمان فارس به مراتب کمتره ، ولی در مجموع به نظر من هنوز گروه سیمانی تکلیفشون مشخص نشده.من عرض کردم برای اینکه خودمو از اما و اگرهای این روزا راحت کنم ، بیشتر ون سبدم را بمپنا خربدم.

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • بهمن ۱۳۹۱
                  • ۱۲۰۵

دیگه خسته شدم، شما دوستان رو نمی دانم.
                  آنقدر تو ضررم که زده به سرم کلا برم ازش بیرون.
                  خیلی استرس داره، حالا اگر ضرر نمی داد می شد تحمل کرد ولی این جوری که هر روز سرمایه داره آب می شه موندن توش به نظر منطقی نمی یاد.
                  هر روز میگن برمی گرده، حتی سهم هایی که بهش میگن بنیادی هم، دارن مثل سیخ میاد پایین.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(۳)
                    • مرداد ۱۳۹۲
                    • ۴۰۰۹

در اصل توسط alireza۵۱ پست شده است مشاهده پست
                    خیلی استرس داره، حالا اگر ضرر نمی داد می شد تحمل کرد ولی این جوری که هر روز سرمایه داره آب می شه موندن توش به نظر منطقی نمی یاد.
                    هر روز میگن برمی گرده، حتی سهم هایی که بهش میگن بنیادی هم، دارن مثل سیخ میاد پایین.
                    الان دیگه برای خسته شدن اندکی دیر شده است اگرچه میگویند : ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است!
                    اگر در سهامی با سود سازی تکرارپذیر به نسبت امسال در سال آینده هستید،و همینطورسود تقسیمی سهامتان بالاست و ...ایضا، این قدر ضرر و صبر کرده اید، یک حساب دو دوتا چهارتا بکنید و بعد تصمیم بگیرید!

اینطوری که من استنباط میکنم!(شاید کاملن غلط باشه)....الان بیشتر (تاکید میکنم بیشتر!) با اصلاح زمانی روبرو باشیم تا اصلاح قیمتی!
                    ..........
                    بنده فعلن خودم رو به صبر و تقوای الهی دعوات میکنم!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • اسفند ۱۳۸۹
                      • ۲۹۳۸

نظر

• جم1
                        عضو عادی
                        • آذر ۱۳۹۲
                        • ۱۰۶

​ریسک سیمان فارس به مراتب کمتره ، ولی در مجموع به نظر من هنوز گروه سیمانی تکلیفشون مشخص نشده.من عرض کردم برای اینکه خودمو از اما و اگرهای این روزا راحت کنم ، بیشتر ون سبدم را بمپنا خربدم.

بله فرمایش شما متینه. در سیمانی ها سیدکو هم خیلی خوب از طرف حقوقی حمایت میشه. امروز محاسبه کردم از ۳۴۴ میلیون سهمی که در عرضه اولیه توسط حقوقی فروخته شد، ۹۶ میلیون را مجددا حقوقی خریده. حخزر دوم شده
                        بمپنا هم گزینه کم ریسک کوتاه مدتی است احتمالا به شما خواهم پیوست در منفی فردا

نظر

• جم1
                          عضو عادی
                          • آذر ۱۳۹۲
                          • ۱۰۶

دوست گلم تنها توصیه ای که برات دارم اینه که سعی کنی در آرامش کامل کامل و بدون در نظر گرفتن ضرری که تا به حال متحمل شدی در مورد ریسک و ریوارد هر یک از سهم هات فکر و تحلیل کنی. در این صورت خودت میتونی بهترین تصمیمو بگیری
                          من امروز با ضرر، نیمی از سشرق را فروختم. خیلی تلخ بود ولی حد ضررم را زده بود و به حد ضرر پایبند ماندم

نظر

• arad700
                            ستاره دار (۱)
                            • تیر ۱۳۹۲
                            • ۳۲۵۹

در اصل توسط جم۱ پست شده است مشاهده پست

بله فرمایش شما متینه. در سیمانی ها سیدکو هم خیلی خوب از طرف حقوقی حمایت میشه. امروز محاسبه کردم از ۳۴۴ میلیون سهمی که در عرضه اولیه توسط حقوقی فروخته شد، ۹۶ میلیون را مجددا حقوقی خریده. حخزر دوم شده
                            بمپنا هم گزینه کم ریسک کوتاه مدتی است احتمالا به شما خواهم پیوست در منفی فردا
                            ​البته من تعدادی که خواستم از بمپنا خریدم و دیگ خریدم کامل شده.به علاوه من اهل تبلیغ کردن برای هیچ سهمی نبوده و نیستم.من این سهم را برای بلند مدت خریدم و خیلی به نوسانات روزانه کاری ندارم.ببینید دولت چاره ای جز بها دادن به صادرات غیر نفتی نداره که صادرات برق یکی از دست یافتنی ترین گزینه هست.قیمت برق افزایش خواهد یافت.کمتربن تاثیر را از نوسانات نفت داره، گزارشش بسیار عالی بوده و سود آوریش رو به رشده که در گزارش هم اومده.دو مرحله افزایش سرمایه خواهد داشت.اینا من را مجاب کرد که اکثر سبدم همین باشه دیگه نیازی ندارم گوش به زنگ نرخ خوراک پتروشیمی ، بهره مالکانه معدنی ها، کیفی سازی پالایشگاه و ...باشم.فقط تماشاچی بازار هستم.

نظر

• arad700
                              ستاره دار (۱)
                              • تیر ۱۳۹۲
                              • ۳۲۵۹

در اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پست
                              ​دوست عزیز ممکنه از نظر تکنیکال و موج شماری ، شاخص توانایی صعود تا ۱۲۰ هزار داشته باشه ولی شرایط بنیادی حال حاضر چنین امکانی به شاخص نمیده.همانطور که کاهش شارپ برای بازار متصور نیستم، رشد شارپ نیز پیش بینی نمی کنم.بنابر این فعلا بازار نوسانی

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • اسفند ۱۳۸۹
                                • ۲۹۳۸

​دوست عزیز ممکنه از نظر تکنیکال و موج شماری ، شاخص توانایی صعود تا ۱۲۰ هزار داشته باشه ولی شرایط بنیادی حال حاضر چنین امکانی به شاخص نمیده.همانطور که کاهش شارپ برای بازار متصور نیستم، رشد شارپ نیز پیش بینی نمی کنم.بنابر این فعلا بازار نوسانی
                                شرایط بنیادی قوی شاید الان وجود نداشته باشه اما با گذشت زمان دلایل بنیادی هم پیدا میشه ، مثلا رشد قیمت نفت تا ۷۰ و ۸۰ دلار یا رشد قیمتهای جهانی مس و روی و ... کاهش تورم و ثبات قیمتها از عوامل موثر در رشد شاخص هستند که همگی در آینده نزدیک می توانند رخ بدهند .

در ضمن خیلی دنبال دلیل نباشید ، ۲ سال قبل با رشد اقتصادی -۵ درصد و تورم رکودی شاخص ۲۵۰ درصد رشد کرد و از ۲۳ تا ۹۰ هزار بالا رفت ، الان اوضاع نسبت به ۲ سال قبل که بدتر نیست ، حداقل رشد -۵ رسیده به -۲ و تورم ۴۰ رسیده به ۱۵ درصد ، پس میشه امیدوار به رشد شاخص بود .
                                آخرین ویرایش توسط محمد ۶۶؛ ۱۳۹۳/۱۰/۲۸، ۱۸:۳۳.

نظر

در حال کار...