امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

​دقیقا یادمه همین سیمانیها را چطور صف خرید کردند.آخه سیمان با اینهمه خبر منفی ، واقعا صف خرید منطقیه؟ وقتی دولت عراق یک میلیمتر از زمینهای اشغال شده توسط داعش را میگیره،یه عده راه می افتند توی فرومها که خانم ها آقایان بشتابید تا لحظات دیگه صادرات به عراق شروع میشه اون وقت از یک سود بسیار دلچسب جا میمونید!واقعا در عمل همین شد؟ داعش حالا حالا ها در خدمت اسلام و مسلمین هست و عراق و سوریه هم حیات خلوتش هست.من یکی اگه زمانی بخام سیمانی بخرم، سپاها زیر 100 تومان و سفارس زیر 180 و شایدم زیر 175 میخرم چون بیشتر نمی ارزه.
    Honesty is the best policy

نظر

• محمد 66
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2938

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      ​دقیقا یادمه همین سیمانیها را چطور صف خرید کردند.آخه سیمان با اینهمه خبر منفی ، واقعا صف خرید منطقیه؟ وقتی دولت عراق یک میلیمتر از زمینهای اشغال شده توسط داعش را میگیره،یه عده راه می افتند توی فرومها که خانم ها آقایان بشتابید تا لحظات دیگه صادرات به عراق شروع میشه اون وقت از یک سود بسیار دلچسب جا میمونید!واقعا در عمل همین شد؟ داعش حالا حالا ها در خدمت اسلام و مسلمین هست و عراق و سوریه هم حیات خلوتش هست.من یکی اگه زمانی بخام سیمانی بخرم، سپاها زیر 100 تومان و سفارس زیر 180 و شایدم زیر 175 میخرم چون بیشتر نمی ارزه.
      این قیمتها یادت باشه ، 6 ماهه دیگه هم یادت باشه قیمت سهمهای سیمانی را ببینی ، این گروه را دست کم نگیرید همیشه سودده بوده اند ، صادرات به روسیه ، عراق ، افغانستان و دیگر کشورها سود خوبی در آینده برای این گروه به همراه میاره .

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        ​داش امیر این ثشاهدو یه نظری میدی........با درود..........
        سلام برادر مجرد خوشحال

اگر بازار ایران دو طرفه بود صرفا فقط به لحاظ تنکنیکالی روی 140 الی 145 یک sell میزاشتم چون کف ابر کومو و همین طور میانگین 26 روز است

سهم در یک مثلثه به نظرم درسته که مثلث ها یک الگوی ادامه دهنده هستند و روند ثشاهد هم صعودی است اما شاید از پایین شکسته بشه

اگر بنیاد بلد بودیم همین حالا می گفتیم که از کجا شکسته میشه اما من به بنیاد سهم آشنا نیستم

حقیقتش وقتی به سود ثشاهد و p/e اون نگاه کردم نا امید شدم از صعودش...p/e بالایی هم نسبت به بانک داره

اما به نظرم فعلا در مثلث خودش بازی کنه و شکست 117 بسیار بعید است

حمایت مقاومت سهم هم مشخصه

مقاومت های مهم سهم برای رشد 144 و 157 تومنه...مقاومت های کله گنده اش هم که مشخصه

کانالی هم که الان درش هستیما امیدوارم در 120 اینا شکسته بشه...چون هدف جالب نیست

از بنیادش چی خبر داری؟

آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/01/18, 14:36.

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

هر روز به امید برگشت بازار
          دیگه اصلا توانی برامون نمونده
          فروشنده ها گویا عهد بستن سهم ها رو تا قیمت زیر 100 فقط رنج منفی بزنن
          کوچکترین حمایتی هم از بازار نمیکنن .

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

3 شنیه باز میخواند اعتراض کنند:D
            خسته نشدند =))

نظر

• جم1
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 106

سلام
              فکر میکنم گروه سیمان در وضعیت نسبتا کم ریسکی قرار گرفته. احتمال نزول 5% شاخص -که در سهم های گروه 15% جلوه خواهد کرد- زیاده ولی متقابلا ریوارد این گروه چشم نواز خواهد بود.

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

​ریسک سیمان فارس به مراتب کمتره ، ولی در مجموع به نظر من هنوز گروه سیمانی تکلیفشون مشخص نشده.من عرض کردم برای اینکه خودمو از اما و اگرهای این روزا راحت کنم ، بیشتر ون سبدم را بمپنا خربدم.

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

دیگه خسته شدم، شما دوستان رو نمی دانم.
                  آنقدر تو ضررم که زده به سرم کلا برم ازش بیرون.
                  خیلی استرس داره، حالا اگر ضرر نمی داد می شد تحمل کرد ولی این جوری که هر روز سرمایه داره آب می شه موندن توش به نظر منطقی نمی یاد.
                  هر روز میگن برمی گرده، حتی سهم هایی که بهش میگن بنیادی هم، دارن مثل سیخ میاد پایین.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                    خیلی استرس داره، حالا اگر ضرر نمی داد می شد تحمل کرد ولی این جوری که هر روز سرمایه داره آب می شه موندن توش به نظر منطقی نمی یاد.
                    هر روز میگن برمی گرده، حتی سهم هایی که بهش میگن بنیادی هم، دارن مثل سیخ میاد پایین.
                    الان دیگه برای خسته شدن اندکی دیر شده است اگرچه میگویند : ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است!
                    اگر در سهامی با سود سازی تکرارپذیر به نسبت امسال در سال آینده هستید،و همینطورسود تقسیمی سهامتان بالاست و ...ایضا، این قدر ضرر و صبر کرده اید، یک حساب دو دوتا چهارتا بکنید و بعد تصمیم بگیرید!

اینطوری که من استنباط میکنم!(شاید کاملن غلط باشه)....الان بیشتر (تاکید میکنم بیشتر!) با اصلاح زمانی روبرو باشیم تا اصلاح قیمتی!
                    ..........
                    بنده فعلن خودم رو به صبر و تقوای الهی دعوات میکنم!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

نظر

• جم1
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 106

​ریسک سیمان فارس به مراتب کمتره ، ولی در مجموع به نظر من هنوز گروه سیمانی تکلیفشون مشخص نشده.من عرض کردم برای اینکه خودمو از اما و اگرهای این روزا راحت کنم ، بیشتر ون سبدم را بمپنا خربدم.

بله فرمایش شما متینه. در سیمانی ها سیدکو هم خیلی خوب از طرف حقوقی حمایت میشه. امروز محاسبه کردم از 344 میلیون سهمی که در عرضه اولیه توسط حقوقی فروخته شد، 96 میلیون را مجددا حقوقی خریده. حخزر دوم شده
                        بمپنا هم گزینه کم ریسک کوتاه مدتی است احتمالا به شما خواهم پیوست در منفی فردا

نظر

• جم1
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 106

دوست گلم تنها توصیه ای که برات دارم اینه که سعی کنی در آرامش کامل کامل و بدون در نظر گرفتن ضرری که تا به حال متحمل شدی در مورد ریسک و ریوارد هر یک از سهم هات فکر و تحلیل کنی. در این صورت خودت میتونی بهترین تصمیمو بگیری
                          من امروز با ضرر، نیمی از سشرق را فروختم. خیلی تلخ بود ولی حد ضررم را زده بود و به حد ضرر پایبند ماندم

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post

بله فرمایش شما متینه. در سیمانی ها سیدکو هم خیلی خوب از طرف حقوقی حمایت میشه. امروز محاسبه کردم از 344 میلیون سهمی که در عرضه اولیه توسط حقوقی فروخته شد، 96 میلیون را مجددا حقوقی خریده. حخزر دوم شده
                            بمپنا هم گزینه کم ریسک کوتاه مدتی است احتمالا به شما خواهم پیوست در منفی فردا
                            ​البته من تعدادی که خواستم از بمپنا خریدم و دیگ خریدم کامل شده.به علاوه من اهل تبلیغ کردن برای هیچ سهمی نبوده و نیستم.من این سهم را برای بلند مدت خریدم و خیلی به نوسانات روزانه کاری ندارم.ببینید دولت چاره ای جز بها دادن به صادرات غیر نفتی نداره که صادرات برق یکی از دست یافتنی ترین گزینه هست.قیمت برق افزایش خواهد یافت.کمتربن تاثیر را از نوسانات نفت داره، گزارشش بسیار عالی بوده و سود آوریش رو به رشده که در گزارش هم اومده.دو مرحله افزایش سرمایه خواهد داشت.اینا من را مجاب کرد که اکثر سبدم همین باشه دیگه نیازی ندارم گوش به زنگ نرخ خوراک پتروشیمی ، بهره مالکانه معدنی ها، کیفی سازی پالایشگاه و ...باشم.فقط تماشاچی بازار هستم.

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                              ​دوست عزیز ممکنه از نظر تکنیکال و موج شماری ، شاخص توانایی صعود تا 120 هزار داشته باشه ولی شرایط بنیادی حال حاضر چنین امکانی به شاخص نمیده.همانطور که کاهش شارپ برای بازار متصور نیستم، رشد شارپ نیز پیش بینی نمی کنم.بنابر این فعلا بازار نوسانی

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

​دوست عزیز ممکنه از نظر تکنیکال و موج شماری ، شاخص توانایی صعود تا 120 هزار داشته باشه ولی شرایط بنیادی حال حاضر چنین امکانی به شاخص نمیده.همانطور که کاهش شارپ برای بازار متصور نیستم، رشد شارپ نیز پیش بینی نمی کنم.بنابر این فعلا بازار نوسانی
                                شرایط بنیادی قوی شاید الان وجود نداشته باشه اما با گذشت زمان دلایل بنیادی هم پیدا میشه ، مثلا رشد قیمت نفت تا 70 و 80 دلار یا رشد قیمتهای جهانی مس و روی و ... کاهش تورم و ثبات قیمتها از عوامل موثر در رشد شاخص هستند که همگی در آینده نزدیک می توانند رخ بدهند .

در ضمن خیلی دنبال دلیل نباشید ، 2 سال قبل با رشد اقتصادی -5 درصد و تورم رکودی شاخص 250 درصد رشد کرد و از 23 تا 90 هزار بالا رفت ، الان اوضاع نسبت به 2 سال قبل که بدتر نیست ، حداقل رشد -5 رسیده به -2 و تورم 40 رسیده به 15 درصد ، پس میشه امیدوار به رشد شاخص بود .
                                آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2015/01/18, 18:33.

نظر

در حال کار...
                                X