کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ببينيد ما ها گاهي اوقات خيلي چيزها رو ميبينيم ولي قبول نميكنيم
وقتي دولت به سياست انقباضي فرو ميره بورس فاتحه اش خونده ميشه
اين يك اصل اقتصادي است
وقتي در پايان سال ٩٢ كه هنوز ريزشهاي بورس شروع نشده بود بانكها به سپرده سود هاي عجيب ميدادند
اين خودش نشون ميده كه دولت سياست شديد انقباضي داره
بايد از بورس خارج ميشديم
ولي همه اش با تحليل
الان ارزنده است مگه از اين مفتر هم ميشه
گير افتاديم
ببينيد ما ها گاهي اوقات خيلي چيزها رو ميبينيم ولي قبول نميكنيم
وقتي دولت به سياست انقباضي فرو ميره بورس فاتحه اش خونده ميشه
اين يك اصل اقتصادي است
وقتي در پايان سال ٩٢ كه هنوز ريزشهاي بورس شروع نشده بود بانكها به سپرده سود هاي عجيب ميدادند
اين خودش نشون ميده كه دولت سياست شديد انقباضي داره
بايد از بورس خارج ميشديم
ولي همه اش با تحليل
الان ارزنده است مگه از اين مفتر هم ميشه
گير افتاديم
بعضی وقتها آدم فکر میکنه که قرار بوده به مردم سخت بگذره
برای همین یه خوش زبون رو میارن که اگر هم سخت میگذره لااقل ملتفت قضیه نشن
خوب اینم یه روششه
به هر حال به مردم سخت میگذره
اگر برنامه ریزها دارن تلاش میکنند که خوب پدر در بیارن اونا فقط سختی دستور دادنش رو میکشن
ندیدیم تا حالا یکی از این بزرگان از سختی تصمیماتی که میگیره سکته کرده باشه
بعضی وقتها حتی خم هم به ابرو نیاوردند
ولی خوب مردم تورم صعودی چهل درصدی پر سر و صدا رو هم تحمل کردند
الان هم تورم چراغ خاموش 40 درصد رو هم با شکل 20 درصد دارن تحمل میکنند
حسن كليد وسردار سازنده خوش فكرسياست ومحمود غرنده و... نداره مهم تفكر حكومت واستراتزي حكومت در دنياست كه اگه بد باشه واصلاح نشه روز از روز قبل بدتره هم سياسي وهم اقتصادي وفساد از هر نوعشو... برادرا همه داخل كشور زندگي ميكنيم خودتون مقايسه كنيد نه با قبل انقلاب واون پيشكش وهمين الانو با ده سال پيش ودر اخر خدا فقط رحم كنه بدبختانه از خودمان كه حركتي نيست يا ارحم الراحمين
-5 زاگرس خرید شد ، اگر هم نوسان نداد میرم مجمع سود میگیرم قیمت سهم درمیاد 1000 تومان .
سلام بودن جان
با خرید امروز شما بعد از مجمع 1100 قیمت تئوریک سهم میشه و در صورتیکه سود امسال تکرار پذیر باشه (که احتمالن با توجه به افت قیمت محصولات نیست) شما خرید خوبی کردین...
بنده هم خریدارم ولی ترجیح میدم در محدوده ی 1200 تومن خرید کنم!....
این البته مشروط به اینه که به این قیمت بدن.....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
سلام دوستان
وقتي رييس كنگره آمريكا گفته تحريمهاي جديد وضع ميكنيم و اوباما هم گفته وتو ميكنه، احتمال بيشتر اينه كه هر دوي اين اتفاقها بيوفته. يعني يه چند روز نزول شارپ و بعد صعود شارپ! و يحتمل ميشه يه نوسان خوب از كنگره آمريكا گرفت! البته شايد براي دوستاني كه بنيادي و بلند مدت كار ميكنن بهتر باشه چند روزي بيخيال بازار بشن. منكه بعضي سهمهامو اصلا دست نميزنم بهشون.
سلام بودن جان
با خرید امروز شما بعد از مجمع 1100 قیمت تئوریک سهم میشه و در صورتیکه سود امسال تکرار پذیر باشه (که احتمالن با توجه به افت قیمت محصولات نیست) شما خرید خوبی کردین...
بنده هم خریدارم ولی ترجیح میدم در محدوده ی 1200 تومن خرید کنم!....
این البته مشروط به اینه که به این قیمت بدن.....
همین الان کل حجمش به زور به 50 تا نرسیده چطور میخواد بشه 1200 ؟ فروشنده خیلی کم غقل باشه بخواد 1200 بفروشه چون با کسر سود مجمع میشه 700 تومان و پی به ای فوروارد 1.5 بدست میاد ، کی فکر میکرد یک روز بشه سهم با پی به ای 1.5 و 2 خرید .
سلام دوستان
وقتي رييس كنگره آمريكا گفته تحريمهاي جديد وضع ميكنيم و اوباما هم گفته وتو ميكنه، احتمال بيشتر اينه كه هر دوي اين اتفاقها بيوفته. يعني يه چند روز نزول شارپ و بعد صعود شارپ! و يحتمل ميشه يه نوسان خوب از كنگره آمريكا گرفت! البته شايد براي دوستاني كه بنيادي و بلند مدت كار ميكنن بهتر باشه چند روزي بيخيال بازار بشن. منكه بعضي سهمهامو اصلا دست نميزنم بهشون.
سلام...خوبی؟
پترول رو چه می کنی؟اگر مشکلی نیست بگو میخوام بدونم تصمیمت چیه
همین الان کل حجمش به زور به 50 تا نرسیده چطور میخواد بشه 1200 ؟ فروشنده خیلی کم غقل باشه بخواد 1200 بفروشه چون با کسر سود مجمع میشه 700 تومان و پی به ای فوروارد 1.5 بدست میاد ، کی فکر میکرد یک روز بشه سهم با پی به ای 1.5 و 2 خرید .
تقاضایی هم نیست دوست من و الا من احتمال قوی میدم که بیش از 50 هزار فروشش بود
9 ماهه حدود 325 ساخته.....اگر پیشبینی رو پوشش بده که 401 تومنه....و 300 تومن هم تقسیم کنه برای سهامداری که روی 1200 خریده درمیاد 900 تومن.....
حالا با توجه به افت قیمت نفت و بالطبع افت محصول، آیا سود امسال قابل تکراره؟
حتی بخشی از سود امسال غیر عملیاتی بوده...
فرض رو بر سود 300 تومنی سال بعد اگر بگذاریم،بسیار خرید خوبی خواهد بود روی 1200 و روی 1500 شما هم، خرید پر ریسکی نیست....
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
همه چی از یه سوال شروع شد!!!!!
متخصص های کمپ گفتن خوب پیش میرم و بزودی پاک می شم. من از همین فرصت استفاده می کنم و به تمام اهالی کشورم توصیه می کنم که تو انتخاب رفیق خیلی دقت کنن ...
یادش بخیر چند سال داشتیم خوب و خوش زندگی می کردیم که از قضا یکی از دوستانم رو حوالی خیابان جمهوری دیدم. بعد از احوال پرسی تجدید خاطرات و تجدید خاطرات خوش قدیم ،یه سوالی پرسیدم که نقطه عطفی شد تو زندگیم .... یه سوال ساده گفتم رفیق از این ورا گفت هیچی اومدم تالار حافظ ...گفتم به سلامتی میخوای داماد بشی رفیق گفت: نه عزیزم تالار حافظ که از اون تالارها نیست اومدم دنبال کارهای بورس ... اونم پرسید تو این ورا چه می کنی گفتم اومدم یه گوشی تلفن همراه بخرم.
خلاصه از اون گفتن و از ما پرسیدن، هیچی دیگه من هم گفتم به جای خریدن گوشی همراه وارداتی پولشو بذارم رو اندک سرمایه ام و بجای اشتغال زایی برای کشورهای اجنبی سهم خودم رو در رشد اقتصاد کشورم ادا کنم و با سرمایه گذاری در بورس در این امر خطیر به کشورم یاری برسانم. البته بورس بهونه ای هم شد تا یک دوست قدیمی رو هم دوباره بازیافت کنم.
شروع شد دیگه کد بورسی و ترزیق سرمایه و اخذ اعتبار و ......منم خوشحال که در کنار حرفه اصلی خودم و با یک سرمایه اندک و به امید کسب روزی حلال کار جدیدی رو آغاز کردم.
چه روزگاری بود مثل اُنوقتا که می خواستم تشکیل زندگی مشترک بدم همه تو حرفاشون کلی از من حمایت می کردند از وزیر گرفته تا رییس ......!!!!
اما ماه عسل بورسی من عمر چندانی نداشت و خیلی زود عسلش تموم شد و به ... بگذریم! اقتصاد کشورم هم جواب اعتماد منو خوب داد. بورس افتاد تو سرپایینی، البته سرپایینی بورس هم مثل بقیه کاراش معنی برعکس داره ..... یعنی وقتی می گن سرپایینی بورس معنیش بستن چشم و توکل کردن به خداست.
این روزا خیلی تلاش می کنم خودم رو از دست این بلای خانمان سوز نجات بدم شما هم دعا کنید. متخصص های کمپ گفتن خوب پیش میرم و بزودی پاک می شم. من از همین فرصت استفاده می کنم و به تمام اهالی کشورم توصیه می کنم که تو انتخاب رفیق خیلی دقت کنن ...البته خدا بیامرز اون رفیقم هم پای این بساط عمرشو به فنا داد ولی من خوشحالم که خیلی آلوده نشدم و خدا بهم یه فرصت دیگه داد تا بتونم گذشته ام رو جبران کنم ...فکر کنید اگر من آن روز با سرمایه ام فقط چندتا گوشی خریده بودم و چند روز بعد کنار همون تالار حافظ فروخته بودم بعد یک سال می تونستم یه مغازه داشته باشم ولی حالاهمه سرمایه ام رو دود کردم رفت هوا .........
تقاضایی هم نیست دوست من و الا من احتمال قوی میدم که بیش از 50 هزار فروشش بود
9 ماهه حدود 325 ساخته.....اگر پیشبینی رو پوشش بده که 401 تومنه....و 300 تومن هم تقسیم کنه برای سهامداری که روی 1200 خریده درمیاد 900 تومن.....
حالا با توجه به افت قیمت نفت و بالطبع افت محصول، آیا سود امسال قابل تکراره؟
حتی بخشی از سود امسال غیر عملیاتی بوده...
فرض رو بر سود 300 تومنی سال بعد اگر بگذاریم،بسیار خرید خوبی خواهد بود روی 1200 و روی 1500 شما هم، خرید پر ریسکی نیست....
شما داری بدبینانه ترین حالت را میبینی که قیمت نفت درهمین محدوده باقی بماند ، اگر نفت سال دیگه به 70 و 80 رسید چی ؟ سودش از سود امسال بیشتر میشه ، سود 300 خیلی خیلی بدبینانه است چون پیش بینی میشه که قیمت نفت در این محدوده باقی نمانده و تا 70 دلار و یا حتی بیشتر بالا برود ، سال دیگه میتونه سود 400 را تکرار بکنه .
نظر