امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
یادم نمیاد آخرین باری که دپارس صف فروش شد، کی بوده. اما امروز صف فروش شده!! یعنی ظاهرا اوضاع خیلیییی خرابه... نمودار من میگه حمایت قوی شاخص بین 57000 تا 58000 هستش!!من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postشما داری بدبینانه ترین حالت را میبینی که قیمت نفت درهمین محدوده باقی بماند ، اگر نفت سال دیگه به 70 و 80 رسید چی ؟ سودش از سود امسال بیشتر میشه ، سود 300 خیلی خیلی بدبینانه است چون پیش بینی میشه که قیمت نفت در این محدوده باقی نمانده و تا 70 دلار و یا حتی بیشتر بالا برود ، سال دیگه میتونه سود 400 را تکرار بکنه .
الان قیمت متانول رو توی متانکس چک کردم و دیدم برای آسیا تقریبن 350 دلاره....
امیدوارم حرف شما صحیح از کار در بیاد و شرکت بتونه سود امسالشو،سال آینده تکرار کنه
@};-زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط محمد3 پست شده است View Postسلام دوست عزيز
خريدم چهارشنبه پيش 213 بود و با استراتژي "اشتباه" بالابردن حد ضرر با افزايش قيمت!، حد ضرر رو بالا برده بودم و روي 220 گذاشته بودم كه امروز فعال شد و دادم رفت.
اما چون بازار ایران به طور کلی سفارش شرطی نمی پذیره و حد سود و ضرر براش گذاشتن بی معنی است و از طرفی حجم پولی بسیار پایینه مشکلاتی پیش میاد
و یک اشکال دیگه چون صف خرید و صف فروشه شاید قیمت ها از روی حد ضرر شما گپ قیمتی بزنن و رد بشن و حد ضرری هم اگر بتونی بزاری که نمیشه کلا فعال نشه
من 72.90 در نفت buy گذاشته بودم و حد ضررم 72.80 بود...نفت بسته شد و با گپ قیمتی در 69.76 باز شد اما حد ضرر من کار کرد و از معامله با زیان خارج شدم
نظر
-
كچيني رو با 6 درصد ضرر رد كردم رفت . 100 درصد نقد شدم تا ببينيم چي پيش مياد..........[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
نظر
-
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postاستراتژی شما در این که حد ضرر همزمان با افزایش قیمت بالا ببری غلط نیست
اما چون بازار ایران به طور کلی سفارش شرطی نمی پذیره و حد سود و ضرر براش گذاشتن بی معنی است و از طرفی حجم پولی بسیار پایینه مشکلاتی پیش میاد
و یک اشکال دیگه چون صف خرید و صف فروشه شاید قیمت ها از روی حد ضرر شما گپ قیمتی بزنن و رد بشن و حد ضرری هم اگر بتونی بزاری که نمیشه کلا فعال نشه
من 72.90 در نفت buy گذاشته بودم و حد ضررم 72.80 بود...نفت بسته شد و با گپ قیمتی در 69.76 باز شد اما حد ضرر من کار کرد و از معامله با زیان خارج شدم
اما در مورد اشتباه بودن استراتژي كه استفاده كردم نظر يه استاد اين بود كه اين استراتژي در كوتاه مدت منو خوشحال ميكنه! ولي در بلند مدت بخاطر زياد شدن كارمزد كارگزاري و از دست دادن سود در برگشتهاي قيمتي به بالا يا صعودهاي شارپ، به ضرر من تمام خواهد شد. ولي بهرحال الان خوشحالم! /:.winksmiley02.:/ ولي خب به ديگر استراتژيها هم فكر خواهم كرد /:.smilingsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط محمد3 پست شده است View Postاشكال اولي رو گرفتيد قبول ندارم چون در بازار ايران زمان معاملات محدود هست و ما در اين زمان محدود امكان دائم پاي سيستم بودن رو داريم، در نمادهايي كه حجم معاملاتي خوبي دارد و تقريبا در تمام واحدهاي قيمتي معامله داريم (مثل پترول!!!) به راحتي ميشه در حد ضرر سفارش فروش گذاشت حالا با يكي دو ريال كم و زياد. اما اشكال دوم كه گفتيد وارد هست و بخاطر صف، پرش قيمتي داريم.
اما در مورد اشتباه بودن استراتژي كه استفاده كردم نظر يه استاد اين بود كه اين استراتژي در كوتاه مدت منو خوشحال ميكنه! ولي در بلند مدت بخاطر زياد شدن كارمزد كارگزاري و از دست دادن سود در برگشتهاي قيمتي به بالا يا صعودهاي شارپ، به ضرر من تمام خواهد شد. ولي بهرحال الان خوشحالم! /:.winksmiley02.:/ ولي خب به ديگر استراتژيها هم فكر خواهم كرد /:.smilingsmiley.:/
خب هدف اینه که شما پای سیستم نباشید حد ضرر خودش کار کنه دیگه نه اینکه پای بازار باشیم...
سلام ما رو به اون استاد بزرگوار برسانید بگید اگر سود کمی کنی ایراد نداره...بدیش اینه که اگر برگرده و بری به زیان زور داره...
اگرم رشد کرد هیچ عیبی نداره شما با سود خارج شدی فقط کم
این استراتژی شما رو به تکرار شدن سود هاتون کمک می کنه
هدف تداوم سود هست نه مقدار سود
تداوم سود یعنی شما داری برای موفقیت کار می کنی
و مقدار سود یعنی داری به طمع و برای پول معامله می کنی
هر جا هستی موفق باشی انشالله
نظر
-
تو ثشاهد حقوفی فروشنده ها را نقره داغ کرد.........7 میل رنج کشید............طرف 132 میفروخت.......نگاه به رفتار روزای پیش حقوقی میکرد ضد حال نمیخورد....تا 139 رنج کشیدپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
ثشاهد تو واچینگ باشه ضرر نداره.........تو این 3 روز حسابی فروشنده ها رو نقره داغ کرده حقوقیپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
نظر