امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • آذر ۱۳۹۰
    • ۱۰۹۳۴

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دوستان ما هم از همین جا دست به کار شویم حداقل زنگ بزنیم به اخبار ۲۰۳۰ بیاید گزارش تهیه کنند تا ابرو این دولت هر چه بیشتر در مورد بازار بورس برود و بگویم که با دروغ مردم را بدبخت کرده اند
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mamadzar
      عضو فعال
      • تیر ۱۳۹۲
      • ۳۹۶

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است مشاهده پست
      آخه برادر عزیزم خودرو با p/e ۶ که به زور عوارض بر خودرو های وارداتی سرپا مونده چی داره؟

شما عوارض خودرو رو بردارید بعد ببینم این شرکت ها اصلا میتونن تولید کنند...

منطقی باشیم
      فکر می کنم یه بخشی از منطقی بودن قبول واقعیت هاست که اینیم که فرمودید بخشی از واقعیته، یه زمانی می گفتن خودروی ضررده با این همه ضرر انباشته چی داره که فلان قدر بیارزه ! سود ساز شد صف ضرر انباشتش رو هم پوشش داد، ولی همچنان حکایت باقیست ....

احساسی و سیاه و سفید نگاه کردن به هر چیزی منطقی نمی تونه باشه ، عجیبه که شما دعوت می کنی به منطق !

ضمنا پست قبلیتونم یه جورایی توهین بود به اهالی بازار !
      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • تیر ۱۳۹۲
        • ۲۲۰۱

در اصل توسط mamadzar پست شده است مشاهده پست
        فکر می کنم یه بخشی از منطقی بودن قبول واقعیت هاست که اینیم که فرمودید بخشی از واقعیته، یه زمانی می گفتن خودروی ضررده با این همه ضرر انباشته چی داره که فلان قدر بیارزه ! سود ساز شد صف ضرر انباشتش رو هم پوشش داد، ولی همچنان حکایت باقیست ....

احساسی و سیاه و سفید نگاه کردن به هر چیزی منطقی نمی تونه باشه ، عجیبه که شما دعوت می کنی به منطق !

ضمنا پست قبلیتونم یه جورایی توهین بود به اهالی بازار !

دوست عزیزم در کتاب ارزش گذاری سهام بر اساس p/e نوشته شده که وقتی یک سهام با افزایش قیمت p/e بالایی پیدا می کند یا اصطلاحا هیجانی در یک نقطه توقف می کند تا آن انتظارات را که بازار از سهم داشت برآورده کند

درواقع شما به ایران خودرو بخاطر همین مسائلی که فرمودید p/e هیجانی دادید و قیمتش به بالای ۳۰۰ هم رسید...

حالا وقشته که سهم با مسائل بنیادی پاسخ اون ارزش گذاری شما رو بده...اما با این وضع پیداست به شما پاسخ خوبی نمی تواند بدهد

من توهین به اهالی بازار نکردم...

موفق باشید

نظر

• پرسود
          عضو عادی
          • دی ۱۳۹۲
          • ۱۶۲

دستور روحانی برای پرداخت ۱۰۰۰میلیارد یارانه تولید
          [B][SIZE=۲][COLOR=#ff۰۰۰۰]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(۲)
            • دی ۱۳۹۳
            • ۱۹۵۵

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
            دوستان ما هم از همین جا دست به کار شویم حداقل زنگ بزنیم به اخبار ۲۰۳۰ بیاید گزارش تهیه کنند تا ابرو این دولت هر چه بیشتر در مورد بازار بورس برود و بگویم که با دروغ مردم را بدبخت کرده اند
            آره!!!! اونها هم می کنند!!
            ملت دل و جرات ندارند تا در تالار بیایند!

نظر

• امیر303
              عضو عادی
              • شهریور ۱۳۹۱
              • ۲۷۹

دوست عزیزم در کتاب ارزش گذاری سهام بر اساس p/e نوشته شده که وقتی یک سهام با افزایش قیمت p/e بالایی پیدا می کند یا اصطلاحا هیجانی در یک نقطه توقف می کند تا آن انتظارات را که بازار از سهم داشت برآورده کند

درواقع شما به ایران خودرو بخاطر همین مسائلی که فرمودید p/e هیجانی دادید و قیمتش به بالای ۳۰۰ هم رسید...

حالا وقشته که سهم با مسائل بنیادی پاسخ اون ارزش گذاری شما رو بده...اما با این وضع پیداست به شما پاسخ خوبی نمی تواند بدهد

موفق باشید
              آقای بهرامی پتایر به انتظارات جواب داد که هنوز ۳۷۰ تومنه؟و ریزشی نداشت!با اون گزارش افتضاحش.منطقی باشید.

نظر

• khademi1350
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۸۹
                • ۵۸۳

خرید فباهنر****** گزارش ۹ ماهه خوب سهم و افزایش سرمایه پیش روی سهم و تکنیکال سهم همه از روند صعودی سهم حکایت داره ***

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • دی ۱۳۸۹
                  • ۲۵۶۲

این بازار نتیجه دعوای سیاسی دو گروه در این مملکته
                  یک گروه پول دارند و پر قدرت البته دلواپس
                  و گروه دیگر کار میکنند مثل چی ولی بی پول، خوش قیافه و مردم دوست مثلا
                  در حال حاضر اقتصاد به دست گروه اول در حال فرو پاشی برای به دست گرفتن سرپرستی گروه دوم می باشد
                  در آینده نزدیک صحبتهایی در خصوص بنی صدر دوم رایز میشه و اگر باج خواهیها انجام نشود صقوط اقتصاد را خواهیم داشت

نظر

• (حیدری)
                    عضو فعال
                    • دی ۱۳۹۲
                    • ۱۰۳۰

این هم تجمع دوستان در تالار حافظ
                    در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• mamadzar
                      عضو فعال
                      • تیر ۱۳۹۲
                      • ۳۹۶

چرا خگستر باید با ۷۵ منفی باشه؟چون خگستر ربط داره به گروه خودرو و وقتی اوضاع اونا بد باشه سرمایه گذار فکر می کنه پس آینده اینم روشن نیست

چرا ثغرب با سود ۸۰ تومنی ۲۷۰ منفی باشه؟چون اوضاع صنعت ساختمان بی ریخته و بانک و سود بدون ریسک با p/e ۴ در دسترسه چرا ثغرب بخرم که آیا یک سال و نیم دیگه بهم سودمو بده یا نده و آیا سود سال بعدش تکرار بشه یا نشه

دوست عزیزم اگر بخوایم ایراد بگیریم تا فردا صبح میتونیم

این بازار ارزش معامله ندارد...اگر معامله گری اصول معامله گری داشته باشه حتی یک ثانیه در این بازار معامله نمی کنه

نگاه نکن...

موفق باشید
                      اون خطی که قرمز کردم رو یه دور دیگه نگاه کنید ! معنی تلویحیش اینه که کسانی که توی این بازار معامله می کنن اصول معامله گری ندارند ! فکر می کنم این یه جورایی توهین باشه !

در مورد ایران خودرو، بنده هم قبول دارم که ۳۳۰ رسیدن سهم توی اون مقطع هیجانی بود، ولی اولا که این هیجان قسمتی از بازاره، دوما الان حدود ۳۰% با اون قیمت فاصله داریم، سوما بنده هم به صحبت شما اعتقاد دارم که در طولانی مدت مسائل بنیادی جواب بنده رو خواهد داد ! همون جوری که قبل ازین جواب داده ، پارسالم همه می گفتن که چرا خودروی ضررده باید رشد کنه پالایشگاهی سودده باید افت کنه و صحبت از بی تحلیلیه بازار می کردن !

در نهایت هم وقتی می گیم سهمی خوبه دلیل بر این نمیشه که اون سهم همیشه مثبت باشه !

ضمنا اینو فراموش کردم عرض کنم که بنده خودرو ندارم و از این گروه خنصیر و خاذین دارم ، ولی از شنیدن بعضی حرفا در مورد خودرو واقعا تعجب می کنم !
                      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • تیر ۱۳۹۲
                        • ۲۲۰۱

در اصل توسط امیر۳۰۳ پست شده است مشاهده پست
                        آقای بهرامی پتایر به انتظارات جواب داد که هنوز ۳۷۰ تومنه؟و ریزشی نداشت!با اون گزارش افتضاحش.منطقی باشید.
                        پتایر خیلی زود در باره اش حرف بزنیم

این سهم به ۳۰۰ خواهد رسید

قبلا در تاپیکش هم گفتم می تونید ۳۲۰ بخرید که ۳۲۰ هم ش

دوست عزیزم تنها چیزی که نمیوتنیم در هیچ بازاری بفهمیم قدرت های پولی هستند

شاید شاید قدرت پولی بیاد نزاره اما از من میشنوی ۳۰۰ هم می بینه...چرا نبینه؟

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • شهریور ۱۳۹۱
                          • ۷۴۹۳

تکرار سال ۸۳...سال ۸۳ عده ی زیادی سرمایشون در این بازار با خاک یکسان شد این عده رو الان بهشون بگید بازار ۱۰۰برابر هم بشه اصلا وارد این بازار نمیشوند و حالا نسل جدید که دیگر پشت سرشون را هم نگاه نخواهند کرد

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • تیر ۱۳۹۲
                            • ۲۲۰۱

در اصل توسط mamadzar پست شده است مشاهده پست
                            اون خطی که قرمز کردم رو یه دور دیگه نگاه کنید ! معنی تلویحیش اینه که کسانی که توی این بازار معامله می کنن اصول معامله گری ندارند ! فکر می کنم این یه جورایی توهین باشه !

در مورد ایران خودرو، بنده هم قبول دارم که ۳۳۰ رسیدن سهم توی اون مقطع هیجانی بود، ولی اولا که این هیجان قسمتی از بازاره، دوما الان حدود ۳۰% با اون قیمت فاصله داریم، سوما بنده هم به صحبت شما اعتقاد دارم که در طولانی مدت مسائل بنیادی جواب بنده رو خواهد داد ! همون جوری که قبل ازین جواب داده ، پارسالم همه می گفتن که چرا خودروی ضررده باید رشد کنه پالایشگاهی سودده باید افت کنه و صحبت از بی تحلیلیه بازار می کردن !

در نهایت هم وقتی می گیم سهمی خوبه دلیل بر این نمیشه که اون سهم همیشه مثبت باشه !

ضمنا اینو فراموش کردم عرض کنم که بنده خودرو ندارم و از این گروه خنصیر و خاذین دارم ، ولی از شنیدن بعضی حرفا در مورد خودرو واقعا تعجب می کنم !
                            دوست عزیز انتقاد من رو پذیرا باشید...من توهینی نکردم فقط یک ایراد گرفتم...اما این ایراد یک ایراد خیلی بزرگه

انشالله سود کنید اما از من به شما یک توصیه که اصولت رو زیر پا نزار حتی حتی اگر میدونستی سود می کنی

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • اسفند ۱۳۸۹
                              • ۲۹۳۸

متاسفانه توی این بازار کسی دید بلند مدت نداره ، وگرنه با ۵ ، ۶ ماه صبر میشه یک سود عالی گرفت .

توی این بازار شبندر ۱۱۰ ، واتی ۸۰ ، رمپنا ۱۵۰ تومان هم خرید داشتم که بعد از یکسال همگی ۱۰ برابر شدند ، ۶ ماه صبر کنید راحت ۱۰۰ درصد سود میده .

وسینا ح -۸ درصد و زنگان -۵ درصد و تاپیکو و فولاد و قنیشا -۴ درصد خرید شد .

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • شهریور ۱۳۹۱
                                • ۷۴۹۳

در اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پست
                                متاسفانه توی این بازار کسی دید بلند مدت نداره ، وگرنه با ۵ ، ۶ ماه صبر میشه یک سود عالی گرفت .

توی این بازار شبندر ۱۱۰ ، واتی ۸۰ ، رمپنا ۱۵۰ تومان هم خرید داشتم که بعد از یکسال همگی ۱۰ برابر شدند ، ۶ ماه صبر کنید راحت ۱۰۰ درصد سود میده .

وسینا ح -۸ درصد و زنگان -۵ درصد و تاپیکو و فولاد و قنیشا -۴ درصد خرید شد .
                                شما در اشتباهید به نظرم البته .
                                چون اون خریدها در آستانه روند صعودی بود ولی الان در شرایط قرار نداریم

نظر

در حال کار...