امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmoeini
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2562

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    متاسفانه توی این بازار کسی دید بلند مدت نداره ، وگرنه با 5 ، 6 ماه صبر میشه یک سود عالی گرفت .

توی این بازار شبندر 110 ، واتی 80 ، رمپنا 150 تومان هم خرید داشتم که بعد از یکسال همگی 10 برابر شدند ، 6 ماه صبر کنید راحت 100 درصد سود میده .

وسینا ح -8 درصد و زنگان -5 درصد و تاپیکو و فولاد و قنیشا -4 درصد خرید شد .
    بزرگوار اشتباه نکن مردم همه جورش رو دارن هم دید بلندش هم کوتاهش رو
    ولی این بازار نیستش که
    چرا باید یه جور القا کنید که درستش همینه
    اونایی که شش ماه پیش مپنا رو 1000 تومن خریدند بعد از این شش ماه صبر چند شده؟
    با صبر که چیزی درست نمیشه

نظر

• (حیدری)
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 1030

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
      متاسفانه توی این بازار کسی دید بلند مدت نداره ، وگرنه با 5 ، 6 ماه صبر میشه یک سود عالی گرفت .

توی این بازار شبندر 110 ، واتی 80 ، رمپنا 150 تومان هم خرید داشتم که بعد از یکسال همگی 10 برابر شدند ، 6 ماه صبر کنید راحت 100 درصد سود میده .

وسینا ح -8 درصد و زنگان -5 درصد و تاپیکو و فولاد و قنیشا -4 درصد خرید شد .
      دوست خوب من بله شما درست میفرمایید یکی دو سال پیش جوری بود که هر وقتی سهمی را میفروختی فرداش پشیمان میشدی....
      اما الان بازار یه جوری شده که بلند مدتی چیزی جز ضرر نداره
      الان شما قیمتها را باشش ماه پیش مقایسه بفرمایید...بیشتر سهمها 60تا70 درصد افت داشته و...
      در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• milad97
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 2520

در مورد بلند مدت و کوتاه مدت به نظرم نباید به طور کلی حکم کرد

بستگی به سهمش داره
        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          شما در اشتباهید به نظرم البته .
          چون اون خریدها در آستانه روند صعودی بود ولی الان در شرایط قرار نداریم

به زودی یک موج صعودی قوی در پیش داریم ، توی موج صعودی قبلی افراد زرنگ سرمایشون را با نوسانگیری 10 برابر کردند ، توی صعود بعدی که موج 5 هستش هم با نوسانگیری میشه یک سود عالی گرفت .

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14638

دارن صفهای فروش رو جمع میکنن ولی نمیتونن جلوی فروشنده رو بگیرن
            صف فروش خودرو چند بار جمع شد و بازم صف فروش شد صف فروش حکمت چند بار جمع شد ولی بازم صف فروش شد
            اگه تا آخر بازار حریدار بتونه صف های فروش رو جمع کنه بازم امیدی نیست بازار برگرده
            این روند معاملاتی نوید یه ریزش 10-15 درصدی رو میده البته تکنیکال هم شاخص تا 62000 واحد جا برای ریزش داره
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mamadzar
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 396

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
              دوست عزیز انتقاد من رو پذیرا باشید...من توهینی نکردم فقط یک ایراد گرفتم...اما این ایراد یک ایراد خیلی بزرگه

انشالله سود کنید اما از من به شما یک توصیه که اصولت رو زیر پا نزار حتی حتی اگر میدونستی سود می کنی
              منم می دونم عیب بزرگیه ! فقط نمی دونم از کجا به شما وحی شده که هیچ کی تو این بازار هیچ کی این اصل رو رعایت نمی کنه !! شما اومدی یه موضوع منفی رو به کل بازار بسط دادی و بعد میگی انتقاد من رو پذیرا باشید !
              مثل اینه من بیام بگم آقا هرکی فارکس کار می کنه متوهمه و سودای یه شبه پولدار شدن رو داره و .... بعدم که شما در دفاع از فارکس بر میاید بگم دوست عزیز انتقاد منو پذیرا باشید !
              برادر من انتقاد اینی نیست که شما کردی ! این که یه عده ی زیادی تو یه بازار یه کارو نکنن نمیشه ضعف اون بازار ! توی بازاری که شما کار می کنی هم 90-95% لوزر هستند ! این دلیل بر بدی بازار میشه ؟! من به شخصه میگم نه !! این ترس و طمع اوناس که نابودشون می کنه ! وگرنه اون 5-10% هیچ قدرت ماورا طبیعه ای ندارن !

شما هم موفق باشید
              وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• feredos
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 485

اینقدر حاشیه نرید
                فهمیدید صف خودرو جمع شد؟
                دو روز منفی دیگه پیشرو داریم
                I entered the bearish market and survived

نظر

• حسام الدین
                  عضو فعال
                  • Aug 2014
                  • 335

دوباره بازار منفی شد و دوستان شروع کردند به بافتن آسمون به ریسمون.
                  بخدا به پیر و به بیغمبر بورس همینه!! درسته یکسری سهام الکی منفی شدن منتهی این یکسری در مقابل اون سهامی که باید منفی باشن، هیچن! شما برید گزارشات 9 ماهه رو بخونید. دپارس که به نظرم خدای داروها و جزو 5 سهم برتر بازار بود، 9 ماهه افتضاح داده.
                  بازار تولید رکود شدیدی داره و هیچ ربطی هم به تحریم ها نداره. چون اولا مگه نمیگن تحریم ها ترک خورده؛ و ثانیا بالاترین رشد بورس در سالیان اخیر مال وقتی بودکه بالاترین تحریم ها رو اعمال کردن. فکر کردید تحریم رو بردارن، چند تا صنعت هست که خوش بحالش بشه؟؟ فقط و فقط خودرو و چندتا تجهیزاتی. بقیه صنایع منهدم میشن. باورتون نمیشه؟! برید زمان خاتمی رو بررسی کنید ببینید چند تا پتروشیمی سوددهی نجومی داشتن؟! چند تا پالایشی سود ده بودن. اصلا شاخض اون زمانی که تحریم نبودیم با چی بالا و پائین میشده؟ با چند تا سهم معدنی و صدرا. مثال واضحش گروه قند هست که یه مدتی با محدود شدن واردات شکر، سودده شدن و الان یکی یکی دارن زیان ده میشن. چرا؟ چون دولت عزیز سیاستش اینه که ارزون ترین جنس و بصرفه ترین جنس باید خریداری بشه و وقتی شکر خارجی ارزون تر هست، گور بابای کارخانجات قند داخلی. خدا شاهده زمانی که شاخص 79000 بود توی یه تالار دیگه به دوستانی که کورکورانه سنگ این دولت رو به سینه میزدن هشدار دادم که با سیاست اقتصادی و تفکر اقتصاددانان این دولت (که بعضا میشه گفت تکنوکرات هستند) شاخص به زیر 60000 هزار خواهد رسید (که الان بعد از یه سال داره میرسه) و بنده رو مسدود کردن و البته خودم با 70 درصد سرمایه از بازار خارج شدم. البته همه می دونن بنده ولغدر و دامین رو همواره داشتم و در سود بسیار عالیی هستم خدارو شکر.

غرض اینکه باعث و بانی این شرایط نه بقول دوستان افراد دلواپس هستن و نه هیچ چیز دیگه. مثلا دوستان دلواپس بیان پولشون رو وارد بازار کنن (البته بنده مخالف تقسیم بندی های سیاسی هستم) شاخص قراره چند بشه؟! خودرو با 50 تومن سود قراره چند بشه؟ مپنا قراره چند بشه؟ فارس با این سودش قراره چند بشه؟ چه دلیلی دارید که گروهی خاص دارن این بلا رو سر بازار میارن؟ آیا اون گروه خاص باعث شدن اکثر سهام در اکثر گروهها روند سودسازیشون کند و بعضا منفی بشه؟ از ما قشر تحصیلکرده بعیده که بخوایم اینطوری شرایط رو تفسیر کنیم و با مشکلات روبرو بشیم

زیاد حرف زدم
                  الغرض اینکه به دنبال رشد شارپ نباشید و سهم پرپتانسیل با 30 درصد سرمایه بخرید و تا اونجایی که توان دارید هم نوسان بگیرید. وگرنه در این بازار ول معطلیددددد.
                  من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                    شما در اشتباهید به نظرم البته .
                    چون اون خریدها در آستانه روند صعودی بود ولی الان در شرایط قرار نداریم
                    ​ببینید شرایط مثبت اون دوره، حالا حالاها تکرار نمیشه.دیگه شاهد افزایش 10 برابری هیچ سهمی نخواهیم بود.ولی بازار این روزها به اون بدی که برخی سهامداران تصور میکنند نیست.اولا بعضی گزارشات 9 ماهه حاکی از شرایط متعادل و حتی مثبت سهام هستش.به علاوه در سهامی که تعدبل منفی دارند، قیمت تنزل زیادی تجربه کرده.یعنی تعدیل منفی را پیش خور کرده.سهمی که الان یک سوم قیم پارسال شده واقعا تعدیل منفی را پی خور نکرده؟ ببینید من مخالف جوسازی هستم چه از نوع مثبت و چه از نوع منفی .واسه همین عرض میکنم بازار اونقدرها هم بد نیست.همانطور که دقیقا هفته پیش برخی دوستان تبلیغات راه انداخته بودند که آقا بورس داره پرواز میکنه که من گفتم از پرواز خبری نیست، الان هم در مقابل دوستانی که میگن بورس داره سقوط آزاد میکنه میگم از سقوط آزاد هم خبری نیست.فقط و فقط نوسانی هستش .
                    Honesty is the best policy

نظر

• khademi1350
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 583

در اصل توسط khademi1350 پست شده است View Post
                      خرید فباهنر****** گزارش 9 ماهه خوب سهم و افزایش سرمایه پیش روی سهم و تکنیکال سهم همه از روند صعودی سهم حکایت داره ***
                      تا الان قيمت حق بعد از افزايش سرمايه ميشه 38 تومان و 138 تومان خود سهم ( قيمت امروز سهم 176 تومان)
                      حتي اگه اين سهم سود هم نسازه به واسطه افزايش سرمايه قيمتش ميره بالا.
                      اين اکازيون هاي امروز بازار رو که اگه بازار مثبت بشه ديگه دستتون هم بهشون نميرسه از دست نديد.
                      قشنگ معلومه يه عده روي کف دارن سهم ميخرن شما هم استفاده کنيد.
                      24 تومان پوشش 9 ماهه افزايش سرمايه
                      اين شرکت نميذاره قيمت حق بشه 38 تومان

نظر

• ahmad m
                        ستاره دار(2)
                        • Aug 2012
                        • 968

بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                          منم می دونم عیب بزرگیه ! فقط نمی دونم از کجا به شما وحی شده که هیچ کی تو این بازار هیچ کی این اصل رو رعایت نمی کنه !! شما اومدی یه موضوع منفی رو به کل بازار بسط دادی و بعد میگی انتقاد من رو پذیرا باشید !
                          مثل اینه من بیام بگم آقا هرکی فارکس کار می کنه متوهمه و سودای یه شبه پولدار شدن رو داره و .... بعدم که شما در دفاع از فارکس بر میاید بگم دوست عزیز انتقاد منو پذیرا باشید !
                          برادر من انتقاد اینی نیست که شما کردی ! این که یه عده ی زیادی تو یه بازار یه کارو نکنن نمیشه ضعف اون بازار ! توی بازاری که شما کار می کنی هم 90-95% لوزر هستند ! این دلیل بر بدی بازار میشه ؟! من به شخصه میگم نه !! این ترس و طمع اوناس که نابودشون می کنه ! وگرنه اون 5-10% هیچ قدرت ماورا طبیعه ای ندارن !

شما هم موفق باشید

معامله گری که شاهد سفته بازی در قاسم است و با علم به آن به آن ورود می کند ...یا سمگا،یا حسینا،یا یا یا یا

معامله گری که با علم به قمار بودن صف خرید و فروش از آن ، صف خرید یا فروش انجام می دهد یک قمار باز است نه معامله گر

معامله گری که با علم به دستکاری شدن شاخص باز هم به شاخص و بورس اعتماد می کند یک فریب خورده است نه یک معامله گر

معامله گری که به وضوح دزدی را می بیند و می گوید دزدی نیست یک انسان نابینا است نه یک معامله گر

معامله گر بسیار هوشیار است

بازم بگم؟
                          آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/01/21, 12:13.

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35710

میگن برخی سهامداران جلوی تالار تجمع کردن و حتی درگیری هم شده !

کسی از دوستان خبری داره؟؟

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

همونطور که خیلی از ارگانهای نیمه دولتی و یا خصوصی مثل بنیادها از دادن مالیات معاف هستند
                              خیلی از این نقل و انتقالها که در سهام میبینید بدلیل معاف از مالیات بودن و نداشتن هزینه خرید و فروش فقط برای کاهش قیمت استفاده میشه
                              هیچ ضرری هم براشون نداره

نظر

• mamadzar
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 396

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

معامله گری که شاهد سفته بازی در قاسم است و با علم به آن به آن ورود می کند ...یا سمگا،یا حسینا،یا یا یا یا

معامله گری که با علم به قمار بودن صف خرید و فروش از آن ، صف خرید یا فروش انجام می دهد یک قمار باز است نه معامله گر

معامله گری که با علم به دستکاری شدن شاخص باز هم به شاخص و بورس اعتماد می کند یک فریب خورده است نه یک معامله گر

معامله گری که به وضوح دزدی را می بیند و می گوید دزدی نیست یک انسان نابینا است نه یک معامله گر

معامله گر بسیار هوشیار است

بازم بگم؟
                                دوست عزیز یکی از اشتباهات رایج در استدلال، نتیجه گیری و بسط جز به کل هست، که در نتیجه گیزی های شما به وضوح دیده میشه .
                                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

در حال کار...
                                X