کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فروش خارزم122...به حقوقی 1256............بازار شدیدا سسته...........حواستون به فارس باشه............صف فروش بشه دوباره موج فروش داریم
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
بورس شبیه یک ماشینیه که توی یک جاده کوهستانی حرکت میکنه. از سربالایی ها بالا میره و بعد میفته توی سرپایینی. اما انگار یک عده فرمونو عوض کردن افتاده سمت دره اگه ماشین داغون بشه دیگه نمیشه اونو از ته دره بیرون آورد. حالا خیلیها قبل اونکه به ته دره برسن میگن بپریم بیرون ولو اینکه دست و پا یا سرمون بشکنه!!!!!!!
ریشه اعتقاد از آنجا خشک می شود که بخواهند تحمیلش کنند. برتولد برشت
دوستان شاخص معیار مناسبی برای ارزیابی بورس نیست.این شاخص واقعی نیست بنابراین منفی یا مثبت شدنش هیچ ارزشی نداره.من که قبلا هم گفتم به هیچ وجه فروشنده نیستم.
بزرگترین مشکل بورس ایران فقط وجود صف خرید و فروش می باشد ، وقتی صف وجود داشته باشد افرادی هم که فروشنده نیستند تحریک شده و حجم فروش 2 برابر می شود .
همچنین وقتی یک سهم صف فروش باشه فشار فروش روی سهمهای دیگر هم بیشتر میشه ، حقوقی وقتی نتونه فملی بفروشه فولاد میفروشه نتونه فارس بفروشه تاپیکو میفروشه ، فشار فروش یک سهم روند سهمهای دیگر را خراب کرده و در این بازار که همه بر مبنای صف خرید و فروش می کنند تحلیل جایی ندارد .
فرض کنید که سهمها بسیار ارزنده هم باشند. خوب وقتی سهامدار حقیقی خرد حاضره به هر قیمتی سهمشو بفروشه حقوقی مگه دیوانه است که تو قیمتهای بالا بخره. حقوقی فهمیده که حقیقی تحلیل و سود و زیان سر این حقیقی برو نیست!!!!! زمان مشخص خواهد کرد که برداشتمون درسته یا نه؟
حجم معاملات بسیار پایینه فروشنده نیست. چون باید با ضرر هنگفت بفروشه. مانند مریضی که به کما رفته یا بیدار میشه یا باید فاتحه رو خوند! لباس مشکی رو آماده داشته باشین خرما هم فراموش نشه!؟ البته من بیشتر امیدوارم بیدار بشه چون لباس مشکی ندارم.
نظر