امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35711

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    با سلام بعد دوستان نگفتند که بعد از اینکه هدف 60 هزار واحد محقق شد و جلب رضایت وزیر نخبه شد چه بر سر روند آینده شاخص کل می اید هدف بعدی وزیر چه رقمی برای شاخص کل می باشد !!!
    چرا اتفاقا همین سوال رو یکی از دانشجوهای خود شاگرد اول از اون بنده خدا پرسید، میدونید چی جواب داد؟

گفت طیب نیا گفته روحانی قول داده و گفته شما هرچی شد تحمل کنید ! فحش دادن تحمل کنید ! فشار آوردن تحمل کنید ! من با توافق همه اونها رو ساکت میکنم !

منم گفتم اینها که میگفتن مشکل احمدی نژاده و تحریم فقط 20 درصد هست ! حالا چطوری همه چیز با یک توافق حل میشه. البته اون بنده خدا آدم سیاسی نبود و جوابی هم به این حرف من نداد

حالا هم که توافق چه بشود چه نشود با این قیمت نفت خیلی به حال دولت فرقی نمیکنه

من واقعا نمیدونم چرا برخی دوستان هنوز نمیخوان قبول کنن که مشکل ما داخل هست و اتفاقا با همین آقایون، اگر همین الان بخشی از پولهای پارک شده بیاید در بازار و معقول حرکت کند نه هیجانی و برای نوسانگیری انصافا آرامش و امید به بازار برنمیگردد؟؟

درسته که اطمینان سهامداران خیلی کم شده و پارسال هم همینو گفتیم اینجا که اعتماد رفته در سالهای 82-83 چندین سال طول کشید تا برگشت !

طبق آمارها نقدینگی زیاد شده در کشور خوب چرا در بازارها دیده نمیشه؟ غیر از اینکه نقدینگی رو خود اینها کنترل میکنن و دست زیرمجموعه هایی هست که یه دستور اینها حرکت میکنه؟ همونطور که بردن و پارک کردن؟ تازه اینها زمان دولت قبل میگفتن اقتصاد دستوری هست؟؟؟

الان که تحریم هستیم این آقایون دولتی که در سالهای گذشته میگفتن در زمان احمدی نژاد سونامی واردات کشور رو بیچاره کرده الان خودشون روی هرچی وارد کننده بود رو سفید کردن

این از واردات اون از نرخ سود بانکی این از وضع نقدینگی بازارها چه انتظاری میشه داشت

بازار اینقدر رها شده که الان 2 روز هست 10-15 تا نماد بازگشایی شده اصلا معامله نمیشن !!!

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      چرا اتفاقا همین سوال رو یکی از دانشجوهای خود شاگرد اول از اون بنده خدا پرسید، میدونید چی جواب داد؟

گفت طیب نیا گفته روحانی قول داده و گفته شما هرچی شد تحمل کنید ! فحش دادن تحمل کنید ! فشار آوردن تحمل کنید ! من با توافق همه اونها رو ساکت میکنم !

منم گفتم اینها که میگفتن مشکل احمدی نژاده و تحریم فقط 20 درصد هست ! حالا چطوری همه چیز با یک توافق حل میشه. البته اون بنده خدا آدم سیاسی نبود و جوابی هم به این حرف من نداد

حالا هم که توافق چه بشود چه نشود با این قیمت نفت خیلی به حال دولت فرقی نمیکنه

من واقعا نمیدونم چرا برخی دوستان هنوز نمیخوان قبول کنن که مشکل ما داخل هست و اتفاقا با همین آقایون، اگر همین الان بخشی از پولهای پارک شده بیاید در بازار و معقول حرکت کند نه هیجانی و برای نوسانگیری انصافا آرامش و امید به بازار برنمیگردد؟؟

درسته که اطمینان سهامداران خیلی کم شده و پارسال هم همینو گفتیم اینجا که اعتماد رفته در سالهای 82-83 چندین سال طول کشید تا برگشت !

طبق آمارها نقدینگی زیاد شده در کشور خوب چرا در بازارها دیده نمیشه؟ غیر از اینکه نقدینگی رو خود اینها کنترل میکنن و دست زیرمجموعه هایی هست که یه دستور اینها حرکت میکنه؟ همونطور که بردن و پارک کردن؟ تازه اینها زمان دولت قبل میگفتن اقتصاد دستوری هست؟؟؟

الان که تحریم هستیم این آقایون دولتی که در سالهای گذشته میگفتن در زمان احمدی نژاد سونامی واردات کشور رو بیچاره کرده الان خودشون روی هرچی وارد کننده بود رو سفید کردن

این از واردات اون از نرخ سود بانکی این از وضع نقدینگی بازارها چه انتظاری میشه داشت

بازار اینقدر رها شده که الان 2 روز هست 10-15 تا نماد بازگشایی شده اصلا معامله نمیشن !!!

این بار زیاد طول نمیکشه اعتماد بر گرده چون وقتی دیگه ندارند برای بقای خودش !!! با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35711

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
        سلام
        شما كه دانش بنيادي داريد لطفا به ما بگيد آيا تحليل بالا در مورد پي بر اي زير 4 بطور كلي صحيح هست؟
        خيلي ممنون
        قبل از دريافت پاسخ شما هيچ پيشداوري نميكنم.
        دوست عزیزی بنده ادعایی در زمینه دانش چه بنیادی چه غیر بنیادی ندارم. جناب بهرامی هم اگر صلاح بدونن خودشون نظر میدن

من به شخصه خودم در سالهای قبل همواره توجه داشتم به p/e پایین و تقریبا در اکثر موارد هم با سهامداری به سودهای خوبی رسیدم،

اما اون زمان شرایط عادی تر بود، وضع نقدینگی بازار اینطور نبود ، وقتی هر ماه داره بخشی از نقدینگی از بازار میره دیگه نمیشه به راحتی گفت p/e این سهم زیر 4 هست و مناسب برای خرید

وقتی نرخ سود بانکی 25-30 درصد هست ! وقتی سود سالانه رو بانکها روزشمار میریزن به حساب ! وقتی شعبه بانک میگه مقدار سپرده بالای 50 میلیون باشه نرخ بالاتری هم میتونیم بدیم !!!

وقتی رسما به نقدینگی میگن نرو در بورس ! و ... اینا معناش اینه که سطح مشکلات بازار فراتر از این حرفهاست

وگرنه در مناسب بودن p/e برخی سهام شکی نیست

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

واتی الان صف خرید میشه ، بلند مدت بازدهی خوبی میده .

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
            پیشاپیش تغییر روند و صعودی شدن بازار را تبریک میگم یادمون باشه دولت شاخص را 61000 واحد در 25 مرداد ماه 92 تحویل گرفته. از شنبه هفته آینده شاهد صفوف خرید خواهیم بود.
            با این تعدیلهای منفی که اومده بعیده که روند تغییرات شاخص به اون صورت تغییر کنه،

دیروز که اکثر بازار مثبت بود چند تا نماد باز شد اکثرا فروشنده بودن.

الان 3-4 تا نماد بلوکی زدند (به قول یکی از دوستان در همراه از این جیب به اون جیبه !!)

حالا مانده بازگشایی نمادهایی مثل فخوز با اون تعدیل منفی 27 درصدی و ...

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

به نظرم بازار امروز بهتر از روزهای گذشته بود
              و حمایت ها کاملا ملموس بود،اما برای برگشت باید این حمایت ها استمرار داشته باشه
              در کل بازار هنوز تریگری برای خرید نداده مگر در بعضی سهام بنیادی و خرید به صورت پله ای
              روز خوبی براتون آرزو میکنم
              به امید فردای سبز

نظر

• محمد3
                عضو فعال
                • Aug 2014
                • 458

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                جدیدا درباره p/e بازار خیلی بحث میشه که زیر 4 هستو از این حرفا اما اینطور نیست

شما ثشرق رو در نظر بگیرید با p/e 3.7 آیا واقعا p/e این سهم اینه؟

نه...p/e اش 6 هست از این بعد که ثشرق شما رو به یک سال سهامداری دعوت می کند

بعد یک سال سهامداری تازه مجمع رو میزاره 4 ماه بعد

بعد از 4 ماه مجمع برگزار میشه اون وقت میگه عزیزان من نصف سودمو بهتون میدم ولی الان نه ها 6 ماه بعد

تازه بعدشم که باز میشه به اندازه سود داده شده از قیمت کم میشه
                :D

یعنی شما 2 سال طول می کشه به نصف سودی که در اونجا نوشته شده برسید...

منطقی باشیم
                در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                دوست عزیزی بنده ادعایی در زمینه دانش چه بنیادی چه غیر بنیادی ندارم. جناب بهرامی هم اگر صلاح بدونن خودشون نظر میدن

من به شخصه خودم در سالهای قبل همواره توجه داشتم به p/e پایین و تقریبا در اکثر موارد هم با سهامداری به سودهای خوبی رسیدم،

اما اون زمان شرایط عادی تر بود، وضع نقدینگی بازار اینطور نبود ، وقتی هر ماه داره بخشی از نقدینگی از بازار میره دیگه نمیشه به راحتی گفت p/e این سهم زیر 4 هست و مناسب برای خرید

وقتی نرخ سود بانکی 25-30 درصد هست ! وقتی سود سالانه رو بانکها روزشمار میریزن به حساب ! وقتی شعبه بانک میگه مقدار سپرده بالای 50 میلیون باشه نرخ بالاتری هم میتونیم بدیم !!!

وقتی رسما به نقدینگی میگن نرو در بورس ! و ... اینا معناش اینه که سطح مشکلات بازار فراتر از این حرفهاست

وگرنه در مناسب بودن p/e برخی سهام شکی نیست
                من نگفتم شما ادعايي كرديد، صرفا از پستهايي كه قبلا از شما ديده بودم احساس كردم به بنيادي تسلط داريد و عقيده دارم جايي كه اطلاعات نادرستي داده شده بهتر هست نظرمون رو اعلام كنيم تا برخي كه اطلاع ندارند متضرر نشوند. حالا مستقل از اينكه اون پست همجهت يا خلاف جهت تصميم ما (سهامدار بودن يا نقد بودن) باشه. از نظر من قسمتهاي قرمز شده در حالت كلي بطور مشخصي نادرست يا ناقص هست، توضيحاتي هم دارم ولي ترجيح ميدادم شخصي مسلطتر از من اين اشكالات را بيان كند.

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                  من نگفتم شما ادعايي كرديد، صرفا از پستهايي كه قبلا از شما ديده بودم احساس كردم به بنيادي تسلط داريد و عقيده دارم جايي كه اطلاعات نادرستي داده شده بهتر هست نظرمون رو اعلام كنيم تا برخي كه اطلاع ندارند متضرر نشوند. حالا مستقل از اينكه اون پست همجهت يا خلاف جهت تصميم ما (سهامدار بودن يا نقد بودن) باشه. از نظر من قسمتهاي قرمز شده در حالت كلي بطور مشخصي نادرست يا ناقص هست، توضيحاتي هم دارم ولي ترجيح ميدادم شخصي مسلطتر از من اين اشكالات را بيان كند.
                  چرا میگید حرف های من اشتباهه؟

اولین نکته برای یک سرمایه گذاری به خصوص بلند مدت داشتن امنیت است

شما در کشوری داری سرمایه گذاری می کنی که یک سال آینده اش دیده نمیشه ...حالا میخواید بیاید برگشت سرمایه رو بر اساس p/e 3 4 محاسبه کنید که نصف سود اعلامی رو 2 سال بعد بهتون بدن؟

خب p/e بدون ریسک شما که بانک هست الان 4 یعنی شما میتونی ماه به ماه تصفیه کنی

چرا بیام سهام با p/e 3 بخرم ؟

شما جواب منو بده منطقت برای خرید سهام p/e 3 چیه؟نمی ترسید از خرید سهام p/e 3؟

مشکل شما اینه که فکر می کنید p/e یعنی قیمت بخش بر سود...بزرگترین اشتباه
                  آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/01/26, 16:49.

نظر

• m.rahmani
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 181

به نظر بنده هم با توجه به اخباری که مخابره می شود طی روزهای آینده روند مثبتی را شاهد خواهیم بود... اولویت خرید هم با گروه ساختمانی به ترتیب ثشرق ثرود و ثعمرا است...

اینها جز کم ریسکترین و با پوشش عالی سود هستند... برخلاف سهام مبهم مثل قاسم و سمگا و ثاباد و خپارس و...

اینها رشد نکنند یعنی بقیه بازار کشک ...

وقتی وزیر می گوید رشد 8 درصد یعنی توافق صد درصد... به زودی رقیب ما یعنی بانکها مجبور به کاهش سود بانکی بلند مدت خواهند بود...

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط m.rahmani پست شده است View Post
                      به نظر بنده هم با توجه به اخباری که مخابره می شود طی روزهای آینده روند مثبتی را شاهد خواهیم بود... اولویت خرید هم با گروه ساختمانی به ترتیب ثشرق ثرود و ثعمرا است...

اینها جز کم ریسکترین و با پوشش عالی سود هستند... برخلاف سهام مبهم مثل قاسم و سمگا و ثاباد و خپارس و...

اینها رشد نکنند یعنی بقیه بازار کشک ...

وقتی وزیر می گوید رشد 8 درصد یعنی توافق صد درصد... به زودی رقیب ما یعنی بانکها مجبور به کاهش سود بانکی بلند مدت خواهند بود...
                      یک معامله گر همیشه تحرکات بانک های کشورش رو زیر نظر می گیره

اگر داخل بانک ها یک سرکی بکشید می بینید وام زیاد میدن و این یعنی به زودی نرخ سود و نرخ تورم کاهش پیدا می کند که آنها شروع به وام دهی کرده اند

نظر

• نیکا
                        ستاره‌دار (۲)
                        • Nov 2011
                        • 2122

سلام شاید این گفته تکراری باشد ولی راه بازار این است : تازمانیکه صنعت خودرو ما رشد نکند بقیه بازار جایی ندارد ( بدلیل : وابستگی اشتعال 25% جامعه اماری ایران بگردش مالی صنعت خودرو ) . شما در 25% جامعه دادوستد مالی و پولی ایجاد کنید بقیه صنایع ازان ارتزاق خواهندکرد .

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                          یک معامله گر همیشه تحرکات بانک های کشورش رو زیر نظر می گیره

اگر داخل بانک ها یک سرکی بکشید می بینید وام زیاد میدن و این یعنی به زودی نرخ سود و نرخ تورم کاهش پیدا می کند که آنها شروع به وام دهی کرده اند
                          ​امیر جان یه صحبتی که هست اینه که الان بانکها مشکل سرمایه و نقدینگی دارند و در صورت کاهش قابل توجه نرخ سود ، سرمایه ها از بانکها خارج خواهد شد که این هم به نوبه خودش باعث ورشکستگی بیشتر بانکها میشه.حالا باید دید در نهایت چه تصمیمی اتخاذ میشه
                          Honesty is the best policy

نظر

• omidvar
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 796

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            با سلام بعد دوستان نگفتند که بعد از اینکه هدف 60 هزار واحد محقق شد و جلب رضایت وزیر نخبه شد چه بر سر روند آینده شاخص کل می اید هدف بعدی وزیر چه رقمی برای شاخص کل می باشد !!!

خب معلومه بعد از 60000 یواش یواش با شگردهایی که دارن شاخصو بالا میبرن بصورتی که قیمت اکثر سهام رشد چندانی نمیکنه بعدشم تو بوق کرنا میگن شاخص رو با تدبیر بالا بردیم وبا این شگرد تا انتخابات دوره بعد میذارن بعنوان گزارش عملکرد مثبت اقتصادی تدبیر وامید مثل همین کنترل تورم که ناشی از رکود سنگین حاکم بر کشور ایجاد شده رو بحساب تدبیرشون قلمداد میکنن حالا حالاها باید نظاره گر فریب ونیرنگ و دروغ باشیم
                            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

درود
                              بدجوری تو کاذر گیر کردم ب نظر دوستان کی باز میشه؟
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• ایرج اکبری
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 10934

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                                خب معلومه بعد از 60000 یواش یواش با شگردهایی که دارن شاخصو بالا میبرن بصورتی که قیمت اکثر سهام رشد چندانی نمیکنه بعدشم تو بوق کرنا میگن شاخص رو با تدبیر بالا بردیم وبا این شگرد تا انتخابات دوره بعد میذارن بعنوان گزارش عملکرد مثبت اقتصادی تدبیر وامید مثل همین کنترل تورم که ناشی از رکود سنگین حاکم بر کشور ایجاد شده رو بحساب تدبیرشون قلمداد میکنن حالا حالاها باید نظاره گر فریب ونیرنگ و دروغ باشیم

خوب این ناراحتی نداره به قول احمدی نژاد:D ما هم جوابش را روز انتخابات می دهیم با تدیبر و امید تا متوجه بشه کاهش رای انتخابات یعنی عدم اطمینان به تدیبر و امید نه افزایش تورم به راحتی :D
                                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X