امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • شاه
    عضو عادی
    • مهر ۱۳۸۹
    • ۳۷

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است مشاهده پست

خرید از صف خرید یا فروش عین قمار است

انشالله که شما در این سهم ارزنده خود به سود برسید...بهتر بحث رو تمام کنیم...

خدانگهدارتون
    خرید از صف خرید بله موافقم قمار هست.ولی خرید از صف فروش قمار نیست.بارها شده و میشه که همون روز به سود خوبی آدمو میرسونه.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • خرداد ۱۳۹۰
      • ۱۵۰۱۷

خبر جنگ لبنان بدجور بازار رو اذیت خواهد کرد
      اگر خبرش قبل از بسته شدن بازار منتشر میشد منفی سنگینی میخورد
      به هر حال اونهایی که فروختن احتمالا بنده بودن ولی خریدار ها هم خبر نداشتن که جنگ میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
        عضو فعال
        • مهر ۱۳۹۳
        • ۴۴۴۴

[QUOTE=تمام;۵۸۴۵۷۷]خبر جنگ لبنان بدجور بازار رو اذیت خواهد کرد
        به هر حال اونهایی که فروختن احتمالا بنده بودن ولی خریدار ها هم خبر نداشتن که جنگ میشه[/QUOTEکدوم جنگ.....خبرش ساعت ۱۲ همه جا منتشر شد.........۴تا موشک حزب الله زده...۴ تا هم اونا زدن..........جوا ب های..هویه.........خودت نتانیابو هم گفته قصد جنگ دیگری با لبنان نداریم............صد بار تا حالا با هم جنگیدن...چی شد...هیچی
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
          ستاره دار (۱)
          • تیر ۱۳۹۲
          • ۳۲۵۹

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
          به هر حال اونهایی که فروختن احتمالا بنده بودن ولی خریدار ها هم خبر نداشتن که جنگ میشه
          ​دوست عزیز ، اسراییل به اندازه موهای سر همه لبنانیها، به لبنان حمله کرده ولی هیچ اتفاقی نیفتاده.هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
          Honesty is the best policy

نظر

• والیخان
            عضو فعال
            • مهر ۱۳۹۲
            • ۴۱۳

نمیدونم چرادوستان نگرانن؟ارزش ریال درمقابل دلارازسال۱۳۵۷تاکنون۵۰۰مرتبه کم شده یعنی سهم۲۵۰تومانی خورومعادل۵ریال سال۵۷یعنی توقیمتهای فعلی عدم توافق،جنگ وبمباران هم لحاظ شده.توصیه میکنم بخودم ازبازارجانمونم.@};-

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • مرداد ۱۳۹۰
              • ۳۳۷۳

در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
              شما جوری حرف میزنید که گویا مثلا بار اول هست که بین لبنان و اسرائیل اختلافی پیش اومده !!!
              ایران چند تا ناو فرستاد که تنگه هرمز رو ببنده ، آمریکا چند تا ناو خودش را فرستاد برای رودرو شدن با ایران . آخرش چی شد ؟ دیگه از این بالاتر
              توصیه میکنم اگر قصد خرید ندارید ، دوستان را هم با این حرف ها منصرف نکنید
              دو روز تعطیله و خبرها کاملا منتشر میشه و اگر به قول شما قرار باشه جنگ بشه این دو روز میشه . پس زوده برای قضاوت ( صبر میکنیم تا جمعه شب )

نظر

• پرسود
                عضو عادی
                • دی ۱۳۹۲
                • ۱۶۲

بهبود شرایط بازار با تداوم دریافت اخبار خوش

http://www.tabnak.ir/fa/news/۴۷۱۱۳۴/...AE%D۹%۸۸%D۸%B۴
                [B][SIZE=۲][COLOR=#ff۰۰۰۰]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• محمد3
                  عضو فعال
                  • مرداد ۱۳۹۳
                  • ۴۵۸

خرید از صف خرید یا فروش عین قمار است

انشالله که شما در این سهم ارزنده خود به سود برسید...بهتر بحث رو تمام کنیم...

خدانگهدارتون
                  من از بتداي بحث با شما صرفا قصدم اين بود كسي ناآگاهانه در فاركس متضرر نشود بهرحال وقتي شما خودت حسابت صفر شد حرفهاي من رو متوجه ميشي!
                  بدرود!

نظر

• arad700
                    ستاره دار (۱)
                    • تیر ۱۳۹۲
                    • ۳۲۵۹

​امیر جان با سلام مجدد.پیام خصوصی شما، ظاهرا فعال نیست چون نتونستم پیام بفرستم.ایشالا اگر فعال کردید به من هم اطلاع بدید که پیام بفرستم.امیر جان نظرت راجع به ولغدر چیه؟ شاید در نوسانات منفی بشه با هدف کوتاه مدت یک گین مناسب ازش گرفت

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • تیر ۱۳۹۲
                      • ۲۲۰۱

در اصل توسط arad۷۰۰ پست شده است مشاهده پست
                      ​امیر جان با سلام مجدد.پیام خصوصی شما، ظاهرا فعال نیست چون نتونستم پیام بفرستم.ایشالا اگر فعال کردید به من هم اطلاع بدید که پیام بفرستم.امیر جان نظرت راجع به ولغدر چیه؟ شاید در نوسانات منفی بشه با هدف کوتاه مدت یک گین مناسب ازش گرفت
                      سلام...والا توسط مدیریت بسته شده بخاطر یک قضیه ای...

ولغدر یک حرکت بین ۲۰۶ الی ۲۴۴ داره...در صورتی که بتونه بالا ۲۲۵ بره میتونه ۲۴۴ رو ببینه

حمایت ۲۰۶ جای بسیار خوبیه برای BUY اما شکستن ۲۰۰ یعنی احتمال دیدن ۱۸۵ تومن و ورود به چهارچوب قیمتی پایینی

شاید بگید اشتباهه اما اگر جای شما باشم با شکست قوی ۲۴۴ ورود می کردم و یا در حمایت ۱۸۵ سوار می شدم...

این بین معامله کردن کمی خطر داره و اگر میخواید معامله کنید مقدار سرمایه ای که میخواید وارد کنید رو خیلی بالا نگیرید

در این نمودار اول دو میانگین ۴۵ و ۱۸ در ۲۲۵ قرار دارن که بخاطر اهمیت ۲۲۵ رو به عنوان یک مقاومت بین راهی بالا می برند

و در کف چهارچوب خط روند داریم و حمایت که اهمیت ۲۰۶ رو نشون میده

در این نمودار هم بولینگر بر حمایت ۲۰۶ تاکید داره و خط میانی بولینگر به مقاومت بین راهی بودن ۲۲۵ اشاره داره و سقف بولینگر هم مقاومتی بودن ۲۴۵ رو نشون میده

تنکاسن(میانگین ۹ قرمز) و کیجونسن میانگین ۲۶ آبی ایچیموکو هم مقاومتی بودن ۲۲۵ رو نشون میدن و همین طور ابر کومو

پس شد مقاومتی بودن ۲۲۵ و ۲۴۵

حمایتی بودن ۲۰۶

و خرید عالی شکست ۲۴۴ یا خرید در ۱۸۵

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • تیر ۱۳۹۲
                        • ۲۲۰۱

در اصل توسط محمد۳ پست شده است مشاهده پست
                        من از بتداي بحث با شما صرفا قصدم اين بود كسي ناآگاهانه در فاركس متضرر نشود بهرحال وقتي شما خودت حسابت صفر شد حرفهاي من رو متوجه ميشي!
                        بدرود!

سلام بر شما
                        فرقان /۶۳

نظر

• arad700
                          ستاره دار (۱)
                          • تیر ۱۳۹۲
                          • ۳۲۵۹

سلام...والا توسط مدیریت بسته شده بخاطر یک قضیه ای...

ولغدر یک حرکت بین ۲۰۶ الی ۲۴۴ داره...در صورتی که بتونه بالا ۲۲۵ بره میتونه ۲۴۴ رو ببینه

حمایت ۲۰۶ جای بسیار خوبیه برای BUY اما شکستن ۲۰۰ یعنی احتمال دیدن ۱۸۵ تومن و ورود به چهارچوب قیمتی پایینی

شاید بگید اشتباهه اما اگر جای شما باشم با شکست قوی ۲۴۴ ورود می کردم و یا در حمایت ۱۸۵ سوار می شدم...

این بین معامله کردن کمی خطر داره و اگر میخواید معامله کنید مقدار سرمایه ای که میخواید وارد کنید رو خیلی بالا نگیرید

در این نمودار اول دو میانگین ۴۵ و ۱۸ در ۲۲۵ قرار دارن که بخاطر اهمیت ۲۲۵ رو به عنوان یک مقاومت بین راهی بالا می برند

و در کف چهارچوب خط روند داریم و حمایت که اهمیت ۲۰۶ رو نشون میده

در این نمودار هم بولینگر بر حمایت ۲۰۶ تاکید داره و خط میانی بولینگر به مقاومت بین راهی بودن ۲۲۵ اشاره داره و سقف بولینگر هم مقاومتی بودن ۲۴۵ رو نشون میده

تنکاسن(میانگین ۹ قرمز) و کیجونسن میانگین ۲۶ آبی ایچیموکو هم مقاومتی بودن ۲۲۵ رو نشون میدن و همین طور ابر کومو

پس شد مقاومتی بودن ۲۲۵ و ۲۴۵

حمایتی بودن ۲۰۶

و خرید عالی شکست ۲۴۴ یا خرید در ۱۸۵
                          ​امیر جان با تشکر.تحلیل شما کاملا درسته.هرچند من تخصص کمی در تکنیکال دارم ولی معتقدم این سهم را می شود در قیمتهای پایینتر هم خرید کرد.خیلی ممنون.از تحلیل شما استفاده کردیم

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • تیر ۱۳۹۲
                            • ۲۲۰۱

در اصل توسط arad۷۰۰ پست شده است مشاهده پست
                            ​امیر جان با تشکر.تحلیل شما کاملا درسته.هرچند من تخصص کمی در تکنیکال دارم ولی معتقدم این سهم را می شود در قیمتهای پایینتر هم خرید کرد.خیلی ممنون.از تحلیل شما استفاده کردیم
                            ارادت آراد جان...ما در برابر شما و دیگر عزیزان ذره ای ناچیزیم

حالا که به نمودارای بورس از بیرون و منتقدانه نگاه می کنم می بینم بهتر و شایسته تر اینه که از نمودار هفتگی استفاده کنیم

چون کندل های روزانه بورس ۲۴ ساعت نیست و ۳/۵ ساعته ساعت است و تحلیل بر اساس کندل ها ۳/۵ ساعته زیاد جالب در نمیاد

اگر هفتگی نگاه کنیم میشه ۲۴.۵ ساعت هر کندل...اینطور بهتر جواب می گیریم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • مهر ۱۳۹۳
                              • ۴۴۴۴

تحلیل تکنیکال وبنیادی بورس ایران:

فردا شاخص ۱۰۰۰ تایی باید اصلاح کند.
                              ساعتی پیش گاو مشهدی حسن سقط کرد
                              !!!!!!!!!!!!!!!!
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• m.rahmani
                                عضو عادی
                                • مرداد ۱۳۹۲
                                • ۱۸۱

هفته مثبتی را پیش رو داریم تا زمان مذاکرات هسته ای اسفند ماه فروش توجیهی ندارد ممکن است هرلحطه از سهم دلخواهتان جا بمانید...

همچنان گروه ساختمانی را کم ریسک با پوشش سود عالی می دانم ... ثشرق با پوشش سود عالی و پی بی ۴ مفت مفته ... مانده ام مردم با چه توحیهی خپارس وخساپا و قاسم و مپنا می خرند...

باید اینها تحریم شوند و پی بی آنها برسد به ۴ وگرنه با این وضعیت ثشرق و ثرود باید دو برابر قیمت فعلی باشند... از چند روز دیگر اینها قفل خواهند و فروشندگانشان را در حسرت فرو خواهند برد/:.grlim:.//:.nono.:/

نظر

در حال کار...