امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شاه
    عضو عادی
    • Oct 2010
    • 37

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

خرید از صف خرید یا فروش عین قمار است

انشالله که شما در این سهم ارزنده خود به سود برسید...بهتر بحث رو تمام کنیم...

خدانگهدارتون
    خرید از صف خرید بله موافقم قمار هست.ولی خرید از صف فروش قمار نیست.بارها شده و میشه که همون روز به سود خوبی آدمو میرسونه.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

خبر جنگ لبنان بدجور بازار رو اذیت خواهد کرد
      اگر خبرش قبل از بسته شدن بازار منتشر میشد منفی سنگینی میخورد
      به هر حال اونهایی که فروختن احتمالا بنده بودن ولی خریدار ها هم خبر نداشتن که جنگ میشه
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

[QUOTE=تمام;584577]خبر جنگ لبنان بدجور بازار رو اذیت خواهد کرد
        به هر حال اونهایی که فروختن احتمالا بنده بودن ولی خریدار ها هم خبر نداشتن که جنگ میشه[/QUOTEکدوم جنگ.....خبرش ساعت 12 همه جا منتشر شد.........4تا موشک حزب الله زده...4 تا هم اونا زدن..........جوا ب های..هویه.........خودت نتانیابو هم گفته قصد جنگ دیگری با لبنان نداریم............صد بار تا حالا با هم جنگیدن...چی شد...هیچی
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
          به هر حال اونهایی که فروختن احتمالا بنده بودن ولی خریدار ها هم خبر نداشتن که جنگ میشه
          ​دوست عزیز ، اسراییل به اندازه موهای سر همه لبنانیها، به لبنان حمله کرده ولی هیچ اتفاقی نیفتاده.هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
          Honesty is the best policy

نظر

• والیخان
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 413

نمیدونم چرادوستان نگرانن؟ارزش ریال درمقابل دلارازسال1357تاکنون500مرتبه کم شده یعنی سهم250تومانی خورومعادل5ریال سال57یعنی توقیمتهای فعلی عدم توافق،جنگ وبمباران هم لحاظ شده.توصیه میکنم بخودم ازبازارجانمونم.@};-

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
              شما جوری حرف میزنید که گویا مثلا بار اول هست که بین لبنان و اسرائیل اختلافی پیش اومده !!!
              ایران چند تا ناو فرستاد که تنگه هرمز رو ببنده ، آمریکا چند تا ناو خودش را فرستاد برای رودرو شدن با ایران . آخرش چی شد ؟ دیگه از این بالاتر
              توصیه میکنم اگر قصد خرید ندارید ، دوستان را هم با این حرف ها منصرف نکنید
              دو روز تعطیله و خبرها کاملا منتشر میشه و اگر به قول شما قرار باشه جنگ بشه این دو روز میشه . پس زوده برای قضاوت ( صبر میکنیم تا جمعه شب )

نظر

• پرسود
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 162

بهبود شرایط بازار با تداوم دریافت اخبار خوش

[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• محمد3
                  عضو فعال
                  • Aug 2014
                  • 458

خرید از صف خرید یا فروش عین قمار است

انشالله که شما در این سهم ارزنده خود به سود برسید...بهتر بحث رو تمام کنیم...

خدانگهدارتون
                  من از بتداي بحث با شما صرفا قصدم اين بود كسي ناآگاهانه در فاركس متضرر نشود بهرحال وقتي شما خودت حسابت صفر شد حرفهاي من رو متوجه ميشي!
                  بدرود!

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

​امیر جان با سلام مجدد.پیام خصوصی شما، ظاهرا فعال نیست چون نتونستم پیام بفرستم.ایشالا اگر فعال کردید به من هم اطلاع بدید که پیام بفرستم.امیر جان نظرت راجع به ولغدر چیه؟ شاید در نوسانات منفی بشه با هدف کوتاه مدت یک گین مناسب ازش گرفت

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      ​امیر جان با سلام مجدد.پیام خصوصی شما، ظاهرا فعال نیست چون نتونستم پیام بفرستم.ایشالا اگر فعال کردید به من هم اطلاع بدید که پیام بفرستم.امیر جان نظرت راجع به ولغدر چیه؟ شاید در نوسانات منفی بشه با هدف کوتاه مدت یک گین مناسب ازش گرفت
                      سلام...والا توسط مدیریت بسته شده بخاطر یک قضیه ای...

ولغدر یک حرکت بین 206 الی 244 داره...در صورتی که بتونه بالا 225 بره میتونه 244 رو ببینه

حمایت 206 جای بسیار خوبیه برای BUY اما شکستن 200 یعنی احتمال دیدن 185 تومن و ورود به چهارچوب قیمتی پایینی

شاید بگید اشتباهه اما اگر جای شما باشم با شکست قوی 244 ورود می کردم و یا در حمایت 185 سوار می شدم...

این بین معامله کردن کمی خطر داره و اگر میخواید معامله کنید مقدار سرمایه ای که میخواید وارد کنید رو خیلی بالا نگیرید

در این نمودار اول دو میانگین 45 و 18 در 225 قرار دارن که بخاطر اهمیت 225 رو به عنوان یک مقاومت بین راهی بالا می برند

و در کف چهارچوب خط روند داریم و حمایت که اهمیت 206 رو نشون میده

در این نمودار هم بولینگر بر حمایت 206 تاکید داره و خط میانی بولینگر به مقاومت بین راهی بودن 225 اشاره داره و سقف بولینگر هم مقاومتی بودن 245 رو نشون میده

تنکاسن(میانگین 9 قرمز) و کیجونسن میانگین 26 آبی ایچیموکو هم مقاومتی بودن 225 رو نشون میدن و همین طور ابر کومو

پس شد مقاومتی بودن 225 و 245

حمایتی بودن 206

و خرید عالی شکست 244 یا خرید در 185

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در اصل توسط محمد3 پست شده است View Post
                        من از بتداي بحث با شما صرفا قصدم اين بود كسي ناآگاهانه در فاركس متضرر نشود بهرحال وقتي شما خودت حسابت صفر شد حرفهاي من رو متوجه ميشي!
                        بدرود!

سلام بر شما
                        فرقان /63

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

سلام...والا توسط مدیریت بسته شده بخاطر یک قضیه ای...

ولغدر یک حرکت بین 206 الی 244 داره...در صورتی که بتونه بالا 225 بره میتونه 244 رو ببینه

حمایت 206 جای بسیار خوبیه برای BUY اما شکستن 200 یعنی احتمال دیدن 185 تومن و ورود به چهارچوب قیمتی پایینی

شاید بگید اشتباهه اما اگر جای شما باشم با شکست قوی 244 ورود می کردم و یا در حمایت 185 سوار می شدم...

این بین معامله کردن کمی خطر داره و اگر میخواید معامله کنید مقدار سرمایه ای که میخواید وارد کنید رو خیلی بالا نگیرید

در این نمودار اول دو میانگین 45 و 18 در 225 قرار دارن که بخاطر اهمیت 225 رو به عنوان یک مقاومت بین راهی بالا می برند

و در کف چهارچوب خط روند داریم و حمایت که اهمیت 206 رو نشون میده

در این نمودار هم بولینگر بر حمایت 206 تاکید داره و خط میانی بولینگر به مقاومت بین راهی بودن 225 اشاره داره و سقف بولینگر هم مقاومتی بودن 245 رو نشون میده

تنکاسن(میانگین 9 قرمز) و کیجونسن میانگین 26 آبی ایچیموکو هم مقاومتی بودن 225 رو نشون میدن و همین طور ابر کومو

پس شد مقاومتی بودن 225 و 245

حمایتی بودن 206

و خرید عالی شکست 244 یا خرید در 185
                          ​امیر جان با تشکر.تحلیل شما کاملا درسته.هرچند من تخصص کمی در تکنیکال دارم ولی معتقدم این سهم را می شود در قیمتهای پایینتر هم خرید کرد.خیلی ممنون.از تحلیل شما استفاده کردیم

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            ​امیر جان با تشکر.تحلیل شما کاملا درسته.هرچند من تخصص کمی در تکنیکال دارم ولی معتقدم این سهم را می شود در قیمتهای پایینتر هم خرید کرد.خیلی ممنون.از تحلیل شما استفاده کردیم
                            ارادت آراد جان...ما در برابر شما و دیگر عزیزان ذره ای ناچیزیم

حالا که به نمودارای بورس از بیرون و منتقدانه نگاه می کنم می بینم بهتر و شایسته تر اینه که از نمودار هفتگی استفاده کنیم

چون کندل های روزانه بورس 24 ساعت نیست و 3/5 ساعته ساعت است و تحلیل بر اساس کندل ها 3/5 ساعته زیاد جالب در نمیاد

اگر هفتگی نگاه کنیم میشه 24.5 ساعت هر کندل...اینطور بهتر جواب می گیریم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

تحلیل تکنیکال وبنیادی بورس ایران:

فردا شاخص 1000 تایی باید اصلاح کند.
                              ساعتی پیش گاو مشهدی حسن سقط کرد
                              !!!!!!!!!!!!!!!!
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• m.rahmani
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 181

هفته مثبتی را پیش رو داریم تا زمان مذاکرات هسته ای اسفند ماه فروش توجیهی ندارد ممکن است هرلحطه از سهم دلخواهتان جا بمانید...

همچنان گروه ساختمانی را کم ریسک با پوشش سود عالی می دانم ... ثشرق با پوشش سود عالی و پی بی 4 مفت مفته ... مانده ام مردم با چه توحیهی خپارس وخساپا و قاسم و مپنا می خرند...

باید اینها تحریم شوند و پی بی آنها برسد به 4 وگرنه با این وضعیت ثشرق و ثرود باید دو برابر قیمت فعلی باشند... از چند روز دیگر اینها قفل خواهند و فروشندگانشان را در حسرت فرو خواهند برد/:.grlim:.//:.nono.:/

نظر

در حال کار...
                                X