امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

فروش بخشی از قشرین بابت مبلغ خرید فاذر
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• راد
      عضو عادی
      • Jul 2011
      • 178

فروش قشهد در صف خرید و قنقش در ماکز قیمتی و نظاره صف فروش قلرست :( افزودن فجام و خرید چکاوه

نظر

• shayan0711
        عضو فعال
        • Apr 2011
        • 234

خريد حتوكا در منفي
        [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

خواستم برم کلوچه بخرم پولشو دادم چند عدد حکشتی خریدم 80.9 ....اوضاع شرکت به هیچ وجه به سامان نیست و تحریم ها کمر سهم را شکسته اند اما به نظرم 80 تومان خریدش مناسب باشه فردا هم اگه منفی کامل داد پله دوم را میخرم با هدف فروش حوالیه 95 تومان....

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
            وحید جان به نظرم در این اکیپ فاراک سبک تره و راحت تر رشد میکنه شناور کمتری هم داره که کمکش میکنه
            درسته
            ولی چون فاراک نزدیک مثبت کامل بود موقعی که خواستم بخرم ترجیح دادم فاذر رو حوالی 200بخرم;)
            وگرنه من خودم فاراک رو ترجیح میدم!
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20672

در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Post
              خريد حتوكا در منفي
              ما هم شاید فردا بخریم (-:
              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                خواستم برم کلوچه بخرم پولشو دادم چند عدد حکشتی خریدم 80.9 ....اوضاع شرکت به هیچ وجه به سامان نیست و تحریم ها کمر سهم را شکسته اند اما به نظرم 80 تومان خریدش مناسب باشه فردا هم اگه منفی کامل داد پله دوم را میخرم با هدف فروش حوالیه 95 تومان....
                مهران خان خیلی باحال گفتی. قبلا هم یادمه گفته بودی بعضی وقت ها یه شرکت تی تاپ سازی از خیلی شرکت های دیگه بهتره (- =)): نمیدونم غپینو خریده بودی یا غسالم =))
                ///

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  مهران خان خیلی باحال گفتی. قبلا هم یادمه گفته بودی بعضی وقت ها یه شرکت تی تاپ سازی از خیلی شرکت های دیگه بهتره (- =)): نمیدونم غپینو خریده بودی یا غسالم =))

باحالی از خودتونه میثم عزیز بله غسالم خریده بودم هنوزم دارمش بهش دستم نمیزنم............چند وقت دیگه هم باهاش میرم افزایش سرمایه...

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20672

باحالی از خودتونه میثم عزیز بله غسالم خریده بودم هنوزم دارمش بهش دستم نمیزنم............چند وقت دیگه هم باهاش میرم افزایش سرمایه...
                    نظرتون در مورد غپینو چیه؟ تا چند میتونه بره بالا؟
                    بین غسالم و غپینونظرتون روی غسالمه؟
                    ///

نظر

• mehran
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1537

برادر غسالم رو که معمولا نمیشه خرید تازه من خریدمش واسه 4 سال دیگه...غپینو رو از نظر بنیادی شدیدا میپسندم اما شکل معاملاتش واقعا اعصاب خرد کنه به این صورت:

در بازار منفی که راحت منفی میخوره و پایین میاد...به حمایت که میرسه یا وقتی بازار مثبت میشه هم صف خرید میشه و به محض کمی سنگین شدن صف خرید عرضه ای نداریم به امید رفتن به گره...بعد بازار مثبت ما هم که 2-3 روز بیشتر نیست و سهم متعادل میشه...اما هر جور بررسی میکنم مینو باید یه تکون جدی بخوره اما مشکل اساسیش گران شدن شکر...روغن و آرد و افزایش نداشتن قیمت محصولات متناسب با افزایش قیمت مواد اولیست بازار محصولاتش هم که به شدت رقابتیه و امکان افزایش قیمت بسیار کمه...

از همه مهم تر: هفته پیش رفته بودم سوپر مارکت<فلکه احمد آباد> پیرزنه اومد گفت یه بسه آدامس بده پسره هم یه بسته آدامس وایت مینو بهش داد یکم نگاش کرد گفت ننه اینا تغلبیاشه ایرانیا زدن ازون اصلیاش بده پسره گفت تغلبی نیست ولی بده ریلکس بدم بهت گفت آره همون لیلکسو بده........

نکته اخلاقی:پروژه آدامس وایت آنطور که باید موفق نبود...

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20672

اقا مهران خیلی ممنون اطلاعات خوبی دادید
                        ///

نظر

• فری زبل
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 860

خرید سنگین خصدرا 1740 وخرید حکشتی 809 ریال
                          حکشتی رو از فردا نظاره کنین
                          /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• محمد ساده
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 934

به نظرم اصلاح این گروه(قندی)خیلی زودتر از اون چیزی که دوستان فکر میکنن پایان بپذیره...
                            من امروز هم با قبول ریسک بسیار بالا قنیشا(حدودصف فروش)...
                            قپیرا...از صف فروش...و حدود آن...(البته حدودیم بالاتر )...
                            قند قزوین...
                            خریدم...البته به هر کدام از دوستان که باهم حرف زدیم گفتم بهشون گفتم نخرین یا نظر خاصی رو خرید یا حتی فروش نداشتم(چون مسولیتش بالا بود) وچون خیلی از جا موند های این صنعت چند روزی از هیچ کار و عملی برای جلوه دادن حباب یا سفته بازی یا مافیا گروه قندی...خود داری نکردن...
                            جو این گروهم بخاطر فشار همونا و هماهنگی با بازرسی و مدیران بورس شکایتهایی که شده بود...امروز و حداکثر فردا این گونه شد(دستوری عرضه و منفی)...
                            موفق باشید.

نظر

• يگانه
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 616

برادر غسالم رو که معمولا نمیشه خرید تازه من خریدمش واسه 4 سال دیگه...غپینو رو از نظر بنیادی شدیدا میپسندم اما شکل معاملاتش واقعا اعصاب خرد کنه به این صورت:

در بازار منفی که راحت منفی میخوره و پایین میاد...به حمایت که میرسه یا وقتی بازار مثبت میشه هم صف خرید میشه و به محض کمی سنگین شدن صف خرید عرضه ای نداریم به امید رفتن به گره...بعد بازار مثبت ما هم که 2-3 روز بیشتر نیست و سهم متعادل میشه...اما هر جور بررسی میکنم مینو باید یه تکون جدی بخوره اما مشکل اساسیش گران شدن شکر...روغن و آرد و افزایش نداشتن قیمت محصولات متناسب با افزایش قیمت مواد اولیست بازار محصولاتش هم که به شدت رقابتیه و امکان افزایش قیمت بسیار کمه...

از همه مهم تر: هفته پیش رفته بودم سوپر مارکت<فلکه احمد آباد> پیرزنه اومد گفت یه بسه آدامس بده پسره هم یه بسته آدامس وایت مینو بهش داد یکم نگاش کرد گفت ننه اینا تغلبیاشه ایرانیا زدن ازون اصلیاش بده پسره گفت تغلبی نیست ولی بده ریلکس بدم بهت گفت آره همون لیلکسو بده........

نکته اخلاقی:پروژه آدامس وایت آنطور که باید موفق نبود...
                              مهران جان مشكل اين سهم بنياد آزادگانه و كساني كه نه از سهم و نه از توليد چيزي ميدونن
                              اينا فكر ميكنن كه همه دزدن و خودشون خوبن
                              مشكل بعدي سهامدار عمده گنجي معروفه

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20672

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
                                مهران جان مشكل اين سهم بنياد آزادگانه و كساني كه نه از سهم و نه از توليد چيزي ميدونن
                                اينا فكر ميكنن كه همه دزدن و خودشون خوبن
                                مشكل بعدي سهامدار عمده گنجي معروفه
                                یگانه جان اطلاعات بیشتری اگه داری بده در مورد غپینو.مشکلاتش رو کمی باز تر کن تا ببینیم چه خبره تو این سهم (-: چون من خاطر خواه این سهم شدم و چشمو گرفته - قبلا هم زیر خاکی میدونستم این سهم رو
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X