فروش بخشی از قشرین بابت مبلغ خرید فاذر
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خريد حتوكا در منفي[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postوحید جان به نظرم در این اکیپ فاراک سبک تره و راحت تر رشد میکنه شناور کمتری هم داره که کمکش میکنه
ولی چون فاراک نزدیک مثبت کامل بود موقعی که خواستم بخرم ترجیح دادم فاذر رو حوالی 200بخرم;)
وگرنه من خودم فاراک رو ترجیح میدم!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخواستم برم کلوچه بخرم پولشو دادم چند عدد حکشتی خریدم 80.9 ....اوضاع شرکت به هیچ وجه به سامان نیست و تحریم ها کمر سهم را شکسته اند اما به نظرم 80 تومان خریدش مناسب باشه فردا هم اگه منفی کامل داد پله دوم را میخرم با هدف فروش حوالیه 95 تومان....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمهران خان خیلی باحال گفتی. قبلا هم یادمه گفته بودی بعضی وقت ها یه شرکت تی تاپ سازی از خیلی شرکت های دیگه بهتره (- =)): نمیدونم غپینو خریده بودی یا غسالم =))
باحالی از خودتونه میثم عزیز بله غسالم خریده بودم هنوزم دارمش بهش دستم نمیزنم............چند وقت دیگه هم باهاش میرم افزایش سرمایه...
نظر
-
-
برادر غسالم رو که معمولا نمیشه خرید تازه من خریدمش واسه 4 سال دیگه...غپینو رو از نظر بنیادی شدیدا میپسندم اما شکل معاملاتش واقعا اعصاب خرد کنه به این صورت:
در بازار منفی که راحت منفی میخوره و پایین میاد...به حمایت که میرسه یا وقتی بازار مثبت میشه هم صف خرید میشه و به محض کمی سنگین شدن صف خرید عرضه ای نداریم به امید رفتن به گره...بعد بازار مثبت ما هم که 2-3 روز بیشتر نیست و سهم متعادل میشه...اما هر جور بررسی میکنم مینو باید یه تکون جدی بخوره اما مشکل اساسیش گران شدن شکر...روغن و آرد و افزایش نداشتن قیمت محصولات متناسب با افزایش قیمت مواد اولیست بازار محصولاتش هم که به شدت رقابتیه و امکان افزایش قیمت بسیار کمه...
از همه مهم تر: هفته پیش رفته بودم سوپر مارکت<فلکه احمد آباد> پیرزنه اومد گفت یه بسه آدامس بده پسره هم یه بسته آدامس وایت مینو بهش داد یکم نگاش کرد گفت ننه اینا تغلبیاشه ایرانیا زدن ازون اصلیاش بده پسره گفت تغلبی نیست ولی بده ریلکس بدم بهت گفت آره همون لیلکسو بده........
نکته اخلاقی:پروژه آدامس وایت آنطور که باید موفق نبود...
نظر
-
-
به نظرم اصلاح این گروه(قندی)خیلی زودتر از اون چیزی که دوستان فکر میکنن پایان بپذیره...
من امروز هم با قبول ریسک بسیار بالا قنیشا(حدودصف فروش)...
قپیرا...از صف فروش...و حدود آن...(البته حدودیم بالاتر )...
قند قزوین...
خریدم...البته به هر کدام از دوستان که باهم حرف زدیم گفتم بهشون گفتم نخرین یا نظر خاصی رو خرید یا حتی فروش نداشتم(چون مسولیتش بالا بود) وچون خیلی از جا موند های این صنعت چند روزی از هیچ کار و عملی برای جلوه دادن حباب یا سفته بازی یا مافیا گروه قندی...خود داری نکردن...
جو این گروهم بخاطر فشار همونا و هماهنگی با بازرسی و مدیران بورس شکایتهایی که شده بود...امروز و حداکثر فردا این گونه شد(دستوری عرضه و منفی)...
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبرادر غسالم رو که معمولا نمیشه خرید تازه من خریدمش واسه 4 سال دیگه...غپینو رو از نظر بنیادی شدیدا میپسندم اما شکل معاملاتش واقعا اعصاب خرد کنه به این صورت:
در بازار منفی که راحت منفی میخوره و پایین میاد...به حمایت که میرسه یا وقتی بازار مثبت میشه هم صف خرید میشه و به محض کمی سنگین شدن صف خرید عرضه ای نداریم به امید رفتن به گره...بعد بازار مثبت ما هم که 2-3 روز بیشتر نیست و سهم متعادل میشه...اما هر جور بررسی میکنم مینو باید یه تکون جدی بخوره اما مشکل اساسیش گران شدن شکر...روغن و آرد و افزایش نداشتن قیمت محصولات متناسب با افزایش قیمت مواد اولیست بازار محصولاتش هم که به شدت رقابتیه و امکان افزایش قیمت بسیار کمه...
از همه مهم تر: هفته پیش رفته بودم سوپر مارکت<فلکه احمد آباد> پیرزنه اومد گفت یه بسه آدامس بده پسره هم یه بسته آدامس وایت مینو بهش داد یکم نگاش کرد گفت ننه اینا تغلبیاشه ایرانیا زدن ازون اصلیاش بده پسره گفت تغلبی نیست ولی بده ریلکس بدم بهت گفت آره همون لیلکسو بده........
نکته اخلاقی:پروژه آدامس وایت آنطور که باید موفق نبود...
اينا فكر ميكنن كه همه دزدن و خودشون خوبن
مشكل بعدي سهامدار عمده گنجي معروفه
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمهران جان مشكل اين سهم بنياد آزادگانه و كساني كه نه از سهم و نه از توليد چيزي ميدونن
اينا فكر ميكنن كه همه دزدن و خودشون خوبن
مشكل بعدي سهامدار عمده گنجي معروفه///
نظر
نظر