کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وضعیت بازار تا حدودی امیدوار کننده است.
علیرغم شیطنت حقوقی ها در بعضی سهم ها که میخوان با عرضه شون جو بدن و سهما رو جمع کنن، حقیقی ها حاضر به فروش نیستند؛
حقوقی ها هم در کل عرضه چندانی ندارن؛
و فعلا بازار تمایلی به عرضه زیاد نداره؛
بنابراین ما هم منتظر روزهای بعد می مونیم تا ببینیم چی میشه.
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
دوستان عزیز مخصوصا دوستان تازه وارد توجه فرمایید که اسیر برخی جوسازیها نشید.در قیمتهای منفی سهام بنیادی را نفروشید.به همون اندازه که توصیه به سهامداری می کنم، توصیه دیگر من اینه که از صف نشینی بپرهیزید و بدون مطالعه و تحلیل اسی صفهای خرید نشید.
باسلام
همچنان اولويت خريد با گروه ساختماني با ليدري ثشرق و ثغرب مي باشد... حجم ريالي معاملات با اينكه بلوك داشتيم ولي عالي بود و اين نشانه ورود پول جديد به بازار است...
شاخص كل اهميت خود را در مقابل حجم ريالي معاملات از دست داده و اين عاليست...
سياست خوبي را مسئولان بورسي پيش گرفته اند و بازار رو به مثبت و بدور از هيجان اداره مي كنند... هرچقدر به زمان توافق نزديكتر شويم حجم معاملات افزايش و در هفته آينده شاخص نيز مثبت خواهد شد...
100% نقد
منتظرم اگر بازار خوب شد مجدد بخرم و اگه فردا بازار مناسب نشد میرم میزارم بانک
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر