کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ممنون.
مطالب شما رو بنده به چشم آموختن میخونم.
اجمالا بنده یه پله در 2470 به اندوخته های قبلی افزودم.
اگر زحمتی براتون نیست و وقت کردید، ثشاهد هم یه تحلیل بزنید. اینطوری که من دیدم، 140 براش سد بتونیه. اگه ردش کنه، رشد خوبی خواهد داشت
بابا من از این حقیقیه های کوچولو پوچولوی بی تجربه ام...
247 بیرون بولینگر و مکان افت داره حالا باز خودت هر چی صلاح میدونی دوست من
ثشاهد
اولین نمودار یک نمودار ساده و فقط خطوط روند و حمایت و مقاومت...الگوی مستطیل که ی چیزی همون شبیه پرچم اگر تو کتاب جان مورفی بخونی هست
کل کندل ها داخل یک مثلث بزرگ قرار دارند...خط روند پهن خط روند صعودی اصلی است
اولین مقاومت پیش رو 141 است و امروز صف خرید در 1426 عرضه شده
در صورت عبور به 154 می رسیم اما 154 برای اولین برخورد مقاومت جدی است...
در نمودار بعدی ایچیموکو و بولینگر رو اضافه کردم و یکم شلوغ هست اما زیباست
ایچیموکو سیگنال خرید نداده(میانگین قرمز آبی رو قطع نکرده)
154 که گفتیم برای اولین بار مقاومت جدی خواهد بود هم سقف ابر کومویی است
بولینگر در حال باز شدن است و در صورتی که باز شود هدف صعودی اش 154 و هدف نزولی اش 120 است و نزول به 120 بستگی داره ایا سهم خط میانی بولینگر رو قطع کنه به سمت پایین یا نه
با یک نگاه ساده به سود ثشاهد بر اهمیت و مقاومتی بودن 154 افزوده می شود
اگر بنیاد سهم رو بلد بودم به قاطعیت به شما می شد گفت که سهم به کجا خواهد رسید و این دیگه به عهده شماست برید ببینید چی داره نداره
عبور از 145 تا 154 کمی سهم رو گیج می کنه چون میریم تو ابر و وقتی سهم میره تو ابر مثل اینکه خل شده /:.yead.:/
نتیجه: خرید در 120 مطمئن است و حد ضرر شکست خط روند نزولی و البته فروش وقتی که پولبک انجام شد و شکست خط روند صعودی اصلی تایید شد
133 قیمتی است بین زمین و آسمان و خرید در اینجا شانسی است که به سود ختم بشود یا نشود اما می شود به عنوان یک پله کم حجم در این نقطه خرید کرد
141 مقاومت بین راهی و 154 مقاومت اصلی به خصوص در اولین برخورد به آن
دوستان خسته نباشید امروز هم به خیر گذشت.ایشالا که بازار به طور کامل برگرده.امیر جان از شما هم تشکر مخصوص می کنم.امروز وسط بازار با سوال پرسیدنم بهت زحمت دادم
چقدر قشنگ دارن شاخص رو مدیریت میکنن
مثل اینکه نفرات انجمن دستکاری شاخص تغییر کردن و افراد بهتری جایگزین شدن
شرایط بازار خیلی خوبه . تعدادی از سهام ها رشد میکنن و تعدادی منفی و تعدادی درجا
امروز بعد از مدت ها ورنا ، وساپا ضرر شناسایی کردم و فروختم و بجاش آذراب خریدم
.
.
.
اگر زحمتی براتون نیست و وقت کردید، ثشاهد هم یه تحلیل بزنید. اینطوری که من دیدم، 140 براش سد بتونیه. اگه ردش کنه، رشد خوبی خواهد داشت
نیم ساعت پایانی بازار، نبودم. 7 میلیون صف خرید و 21 میلیون معامله ثشاهد مبارک دوستان... فکر کنم برای خیلیا این 140 مهم بود. به محض اینکه از شکستنش مطمئن شدند، ریختند بخرن!!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
دوستان به نظر من درمجموع سهامداران کنترل بیشتری بر احساسات و عواطف خود پیدا کردند.هرچند که تا نقطه مطلوب را طولانی باقی مانده.ناگفته نماند حمایت از بازار و رواج اخبار مثبت هم در جمع کردن نصفه و نیمه بازار موثر بوده.بهر حال اگر سهامداران با تحلبل و بررسی بیشتر اقدام به خرید و فروش کنند، کمتر شاهد بروز صفهای خرید و فروش متوالی و بدون دلیل خواهیم بود که این هم در مجموع به سود کلیت بازار خواهد بود
خبرهای خوب به ترتیب اولویت در صف مخابره قراردارند و به مرور به بازار تزریق خواهد شد از جمله :
1- تفاهم سیاسی
2- کاهش نرخ سود بانکی
3- حل موضوع بهره مالکانه
4- کاهش نرخ خوراک پتروشیمی ها
5- حل مساله پالایشی ها
6- افزایش وام مسکن
7- کاهش تورم
8-...
بورس دیگه چی می خاد ... بهترین زمان ورود به بازار بورس پیش آمده... این یک تبلیغ نیست بلکه فرصتی است استثنائی برای وارن بافت شدن
نظر