کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
کسانی که در سود هستند بهتره شناسایی سود کنند. بازار بی رمق هست و واکنش خاصی به سخنان دیروز رهبری دیده نمیشه. اندیکاتورها همگی سیگنال فروش دادن. به نظر من اگه بخاد بازار بره بالا بانکیها به راحتی فرصت ورود میدن.
بخوام از این کاگزار یابو شکایت کنم...چیکار کنم.............با بدبختی 319000 تا دیروز کترام خریدم............بش گفتم 150 تا دیگه بخر............مرتیکه...الاغغغغغغغغغ.....همشو فروخته........ممنون میشم جوابم بدین............
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
عجب صف خریدی داره ثتران روی 1000 تومان.............................
جالبتر اینکه این چنین فرمایشات هوادارانی فراوان هم دارههههههههههههههههههههههههه
/.:blinksmiley.:/
بخوام از این کاگزار یابو شکایت کنم...چیکار کنم.............با بدبختی 319000 تا دیروز کترام خریدم............بش گفتم 150 تا دیگه بخر............مرتیکه...الاغغغغغغغغغ.....همشو فروخته........ممنون میشم جوابم بدین............
سلام
تلفنهاي كارگزاري همه ضبط ميشن و قابل پيگيري هست. كارگزاريها قانونا بايد براي انجام هر دستور خريد يا فروش يك برگه امضا شده يا يك تلفن ضبط شده از مشتري داشته باشن.
امروز رفتار بازار خیلی عجیب بود
بازار این روزها اصلا قابل پیش بینی نیست . فقط میشه گفت سهم هایی که صاحب دارن خوب رشد میکنن . مثلا همین امروز خاذین تکمبا سمگا خکاوه و چند سهم دیگه
پریروز این پست رو زدم و دیروز رو پیش بینی کردم که بعد پست من گفتید نه نمیشه اینجور گفت و.....جالبه حالا هم میگی نمیشه پیش بینی کرد.....فقط باید گفت متاسفم
تماشای فیلم درام بورس ایران و گریه!!!!!!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
بله فقط و فقط گریه کردم. از بس سرمایه ما رو داغون کردن
ادم نمیدونه به کی ناسزا بگه؟
الان که سکته نکردم خیلی شانس آوردم.
از بس پول مارو خوردن. دقیقا سیستم هویج و چماق را پیدا میکنن. ی روز 15واحد مثبت روز بعد 400واحد منفی، روز دیگه25واحد مثبت روز دیگه 250واحد منفی
سهم های من هم که تو مثبت2ریال سود میده تو روز منفی صف فروش
خدایا خودت به داد ما برس
دادا دور از جون..............ایشا الله خوب میشی..........:x
نظر