امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
    برادر خط رونداتو اشتباه زدی...اصلاح کن لطفا
    درسته

نظر

• علی علیزاده
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1159

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      درسته
      دوست عزیز ناراحت نشو بخدا فقط به فکر خودتم که بد یاد نگیری و ضرر نکنی......موفق باشی
      یا غنی....

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14636

ما همچنان نقد هستیم و گاهی برای تفریح و از روی سرگرمی نوسانی میگیرم و خلاص
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

دوست عزیز ناراحت نشو بخدا فقط به فکر خودتم که بد یاد نگیری و ضرر نکنی......موفق باشی
          دوست عزیز خط روند بستگی به دید طرف داره

تکنیکال بیشتر یک هنر نه یک علم...شما دوست داری ی طور می کشی و من دوست دارم با اطمینان تر بکشم

ناراحتی چرا

نظر

• arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

دوستان خسته نباشید.ما که فروشنده نبودیم.فکر می کنم علی رغم تلخی منفی های این روزها، میشه از یک منظر دیگه هم به این روزها نگاه کرد.
            بازار آماده هست که درس های بزرگی به خیلی ها بده.وقتی یک عده کاری ندارند جز اینکه در زمان فروش سهامشون ، الکی تارگتهای نجومی بدند تا بتونند سهامشون را تا جایی که میشه گرون بفروشند، یا در زمان خرید، الکی جوسازی کنند که آقا چه نشستید که بورس منفجر شد!بشتابید که دیگه سرمایتون از بین رفت! آهای مردم ایها الناس بشتابید که فلان کارخانه به طور کامل تعطیل شد و از این حرفها، واقعا آدم می مونه به اینها چی بگه؟ ما گرفتار چه جماعتی شدیم؟واقعا بعضی ها به چه قیمتی میخان سود کنند؟ به قیمت به خاک سیاه نشوندن مردم؟ این پولا خوردن داره؟ باز هم میگم من فروشنده نیستم و اصولا دیدگاهم سهامداری با سهام بنیادی هستش، اینو گفتم که سو تفاهم نشه.ولی واقعا دل آدم می سوزه وقتی می بینه یه عده تازه وارد هر روز اسیر جوسازی ها میشند و مدام ضرر می کنند.چه کسی باید جواب خانواده های اینا را بده؟ درسته که این قبیل سهامدارهای جوگیر، خودشون هم بی تقصیر نیستند ولی این گناه اون بچه زرنگهایی که هر روز در سایتهای مختلف، یک سهم را تا آسمون هفتم بالا میبرند یا قیمت سهم را در حد خاکستر های کف خیابان پایین میارند، کم نمی کنه.این حقه بازها ، حیاتشون، سودشون، همه چیزشون ، وابسته با نادانی و جوگیری برخی سهامداران هست.آیا زمان اون نرسیده که با دانایی، تحلیل و غلبه بر احساسات کاذب، شاه راهی را که وسیله مکیدن خون مردم هست را قطع کنیم؟
            بیایید یک قرار باهم بزاریم.از امروز فقط و فقط به نظریات و تحلیل هایی که همراه با مدرک و ذکر منبع خبر هست ، توجه کنیم و تصمیم بگیریم برای اخبار و شایعات بی سر و ته و بدون منبع ، پشیزی ارزش قایل نشویم.اگر موافقید، یا علی شروع کنید
            Honesty is the best policy

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

دوست عزیز خط روند بستگی به دید طرف داره

تکنیکال بیشتر یک هنر نه یک علم...شما دوست داری ی طور می کشی و من دوست دارم با اطمینان تر بکشم

ناراحتی چرا
              اصلا با حرفتون موافق نیسم...اگه دل بخواهی بود که خیلی عالی بود/دقیقا میشه گفت علم هس نه هنر/:.smilingsmiley.:/ در ضمن هرجور صلاح میدونی....دوسداشتم بهت کمک کنم تو فارکس ولی خودتون نمیخواید مثل اینکه....موفقیت شما باعث شادی منه ....یا علی
              یا غنی....

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

بازار امروز در بعضی از سهم ها عجب نوسانی داد
                همه از بس ترسیده بودن جرآت نکردن پایین بخرن
                من خودم اول صبح حتوکا از صف فروش خریدم که متاسفانه خیلی ضعیف بازی کرد .
                این 3 روز اتفاق خاصی نیفته بازار شنبه صف خریده . البته سهم های کوچیک

نظر

• قمار باز حرفه ای
                  Banned
                  • Oct 2014
                  • 647

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  ما همچنان نقد هستیم و گاهی برای تفریح و از روی سرگرمی نوسانی میگیرم و خلاص

بهترین کار در این بازار همینه /:.grlim:./، قمار باز :x:x

نظر

• قمار باز حرفه ای
                    Banned
                    • Oct 2014
                    • 647

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    بازار امروز در بعضی از سهم ها عجب نوسانی داد
                    همه از بس ترسیده بودن جرآت نکردن پایین بخرن
                    من خودم اول صبح حتوکا از صف فروش خریدم که متاسفانه خیلی ضعیف بازی کرد .
                    این 3 روز اتفاق خاصی نیفته بازار شنبه صف خریده . البته سهم های کوچیک

1 فردا ملت میرن و فریاد مرگ بر آمریکا سر میدن 2 بازتاب رسانه ها در مورد تظاهرات تاریخی 22 بهمن 3 سخنرانی آینده نتانیاهو در مورد ایران 4 طیب نیا هنوز معتقده که بازار بورس حبابیه:D و میخواد حباب بترکونه 5 آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه ، همه این دلایل برای صف فروش شنبه کافیه ، قمار باز:x:x

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

[QUOTE=قمار باز حرفه ای;588157]1 فردا ملت میرن و فریاد مرگ بر آمریکا سر میدن 2 بازتاب رسانه ها در مورد تظاهرات تاریخی 22 بهمن 3 سخنرانی آینده نتانیاهو در مورد ایران 4 طیب نیا هنوز معتقده که بازار بورس حبابیه:D و میخواد حباب بترکونه 5 آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه ، همه این دلایل برای صف فروش شنبه کافیه ، قمار باز:x:x[/QUOTE
                      اینایی که میگی مگه ملت نمیدو نستن............بر عکس شنبه یکشنبه....بازار مثبت بید....................خرید حکمتو 112.....فروش 120.............ا س پ ........130..................ولبهمن حجم خوبی برداشتم میانگین 230.9...........خدا رو شکر
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

اصلا با حرفتون موافق نیسم...اگه دل بخواهی بود که خیلی عالی بود/دقیقا میشه گفت علم هس نه هنر/:.smilingsmiley.:/ در ضمن هرجور صلاح میدونی....دوسداشتم بهت کمک کنم تو فارکس ولی خودتون نمیخواید مثل اینکه....موفقیت شما باعث شادی منه ....یا علی
                        جناب علیزاده من افتخار می کنم بدون اینکه در کنار استادی تکنیکال یاد بگیرم در روزهای اول برا خودم رو کاغذ دستی نمودار می کشیدم و در این مدت فهمیدم تکنیکال از نگاه هر کسی به یک شکله

و این بر می گرده به فهم صحیح فرد در اون لحظه...

فهم من درباره نفت این خط روند رو تایید می کنه و فهم شما نه...

و فکر می کنم انتقاد پذیرم و همیشه توسط دیگران نقد شدم و از نقد ها استفاده بردم... همیشه از شکست های خودم بیش از پیروزی هام صحبت کردم...

به طور کلی صحبت در فروم یک اشکال بزرگ منه که انشالله ترک میشه

موفق باشید

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

جناب علیزاده من افتخار می کنم بدون اینکه در کنار استادی تکنیکال یاد بگیرم در روزهای اول برا خودم رو کاغذ دستی نمودار می کشیدم و در این مدت فهمیدم تکنیکال از نگاه هر کسی به یک شکله

و این بر می گرده به فهم صحیح فرد در اون لحظه...

فهم من درباره نفت این خط روند رو تایید می کنه و فهم شما نه...

و فکر می کنم انتقاد پذیرم و همیشه توسط دیگران نقد شدم و از نقد ها استفاده بردم... همیشه از شکست های خودم بیش از پیروزی هام صحبت کردم...

به طور کلی صحبت در فروم یک اشکال بزرگ منه که انشالله ترک میشه

موفق باشید
                          عزیزم
                          من فقط هدفم اینه که شما حرفه ایی بشی تو خط روند زدن و خط روند صحیح پیدا کنی،همین،وگرنه به حال من فرقی نداره من همیشه خودم پیرو این حرفم که میگن زکات علم انتشار اونه...شاد باشی
                          یا غنی....

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 3373

در اصل توسط قمار باز حرفه ای پست شده است View Post
                            1 فردا ملت میرن و فریاد مرگ بر آمریکا سر میدن 2 بازتاب رسانه ها در مورد تظاهرات تاریخی 22 بهمن 3 سخنرانی آینده نتانیاهو در مورد ایران 4 طیب نیا هنوز معتقده که بازار بورس حبابیه:D و میخواد حباب بترکونه 5 آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه ، همه این دلایل برای صف فروش شنبه کافیه ، قمار باز:x:x
                            یعنی شما واقعا فکر میکنید این نکاتی که گفتین را فقط شما میدونستید !!!!
                            دوست دارم بازار شنبه را مشاهده کنید تا متوجه بشید که امروز فرصت فروش بود یا فرصت خرید .
                            امروز خیلی ها صبح در منفی های کامل فروختن . درس عبرتی میشه براشون روز شنبه که لذت ببرن
                            این پست باشه اینجا تا اوایل بازار روز شنبه بالا بیارم
                            آخرین ویرایش توسط سلطان بورس؛ 2015/02/10, 16:18.

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

​جناب سلطان در بسیاری موارد با شما اشتراک نظر دارم بجز عکس پروفایلتون!! اگر این عکس را هم با یک عکس مهربون!! تعویض کنید، اونوقت اشتراک نظرمون از یک سطح مقاومت مهم عبور می کنه و با شتاب بیشتری رالی صعودی خودش را ادامه میده
                              Honesty is the best policy

نظر

• محمد 66
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 2938

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                                یعنی شما واقعا فکر میکنید این نکاتی که گفتین را فقط شما میدونستید !!!!
                                دوست دارم بازار شنبه را مشاهده کنید تا متوجه بشید که امروز فرصت فروش بود یا فرصت خرید .
                                امروز خیلی ها صبح در منفی های کامل فروختن . درس عبرتی میشه براشون روز شنبه که لذت ببرن
                                این پست باشه اینجا تا اوایل بازار روز شنبه بالا بیارم
                                با رنجی که آخر وقت زدند کاملا مشخصه که شنبه خیلی از سهمها صف خرید خواهند داشت ، کاری به روند شاخص ندارم شاید شاخص درجا بزنه اما خیلی از سهمها پتانسیل رشد خوبی برای کوتاه مدت دارند .

نظر

در حال کار...
                                X