کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزیز
اون خبهمن چش بود که فروختید؟
بنیادی ترین سهم بازار رو می فروشید اون وقت دنبال سهم می گردید؟
سود بیشتر از این شاخه به اون شاخه پریدن رو کارگزاری می بره نه شما.
همین الان اونی که سهم رو نگه داشته از شما پنج-شش تومن جلوتره.100هزار تا داشتید الان میشد 500-600هزار تومن توی دو ساعت!
حتی در اون قله هم باید یه تغییرات منفی دیده بشه بعد فروش کنید ولو اینکه پایینتر بفروشی،ایا امروز خبهمن تغییرات منفی داشت؟
باسلام خدمت شما بنده صبح زود فروختم قیمت ۲۰۶۳ البته هنوز ۱۰۰۰۰۰هزار سهم دیگه دارم،اشتباهم این بود که خاذین فروختم خبهمن سهم سنگینی هس و لاک پشتی حرکت میکنه ولی بنیادش قوی هس،
توی ثمسکن چخبره.
با وجود عرضه ی حقوقی، خرید حقوقی بسیار پائین اما سهم در درصدهای مثبت معامله می شود.
آیا این معنی خاصی دارد؟
آیا سهم از حقوقی در حال انتقال به حقیقی های خاص می باشد؟
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
توی ثمسکن چخبره.
با وجود عرضه ی حقوقی، خرید حقوقی بسیار پائین اما سهم در درصدهای مثبت معامله می شود.
آیا این معنی خاصی دارد؟
آیا سهم از حقوقی در حال انتقال به حقیقی های خاص می باشد؟
مجمع داره با تقسیم سود خوب
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
از دوستان کسی از توریل خبری نداره
چرا انقدر سهم بد معامله میشه . /:.negaran.:/
اگر قرار بر پایین خریدن حق استفاده نشده باشه که حداقل 3 ماه دیگه طول میکشه و این احتمال خیلی ضعیف هست
توریل سهمی بود که بازیگر خیلی خوبی داشت . ولی دو ماهه دارن سهمو پایین میکشن
فقط دارن از گروه خودرو حمایت میکنن . مابقی گروه ها هم پشم /:.negaran.:/
آخه این چه بازاری هست که از پرتفو حدود 10 تا سهم من ، 7 تا منفی بوده و مابقی هم در حد نیم مثبت بودن . ولی شاخص کلش 7 واحد منفی هست !!!
تا کی قراره بلوک بزنن X-(
دوستان کسی میدونه ملک و املاک بعد موفقیت مذاکرات چه وضعیتی پیدا میکنه ؟...........خودم فکر میکنم دولت بی تدبیر بخاطر کسری بودجه بخواد رشد بده اونم تو قسمت تجاری و اداری ها نه لزوما مسکونی ها !.......نظر شما چیه ؟؟؟
فقط دارن از گروه خودرو حمایت میکنن . مابقی گروه ها هم پشم /:.negaran.:/
آخه این چه بازاری هست که از پرتفو حدود 10 تا سهم من ، 7 تا منفی بوده و مابقی هم در حد نیم مثبت بودن . ولی شاخص کلش 7 واحد منفی هست !!!
تا کی قراره بلوک بزنن X-(
این بلوک زدنها خیلی به ضرر بازار تمام میشه ، اگر عقل سالم داشتند این کار را انجام نمیدادند ، بجای اینکار باید صفهای فروش را جمع کنند تا تعادل در بازار ایجاد بشه .
سهم را در +2 بلوک میزنند بعد از یک دقیقه همان سهم دوباره در -4 معامله میشه .
از بس که شاخص را دستکاری کردند به هیچ شیوه ای نمیشه شاخص را تحلیل کرد و این مورد خیلی به ضرر سهامداران تمام میشه .
خرید ولبهمن............امار خریدار به فروشندش بسیار جالبه...........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
هرچند من معمولا به صورت روزانه بازار را پیشبینی نمی کنم، ولی اینبار دیگه واقعا فکر می کنم حجم عرضه در روز دوشنبه زیاد خواهد بود.امیدوارم سهامداران عزیز در منفی احتمالی فردا فروشنده نباشند.امروز اگر بلوک نمی زدند، بازار حدود 150 واحد منفی میشد.
نظر