امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    بعید میدونم فردا منفی شدیدی باشه.احتمالا فردا در حد کمی منفی بشه.دیروز و امروز خیلی ها سهامشون را فروختند .
    کلا دلیل اینکه فکر میکنید بازار فردا منفی هست چیه ؟

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

منفی امروز و حتی فردا برای تسو یه حساب های آخر ماه می باشد و در بسیار از روزها آخر چهار شنبه بازار منفی می باشد ممکنه فردا با بلوک زدن دوباره از حجم منفی کم بشه خدا بزرگه !!!
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
        کلا دلیل اینکه فکر میکنید بازار فردا منفی هست چیه ؟

جناب سلطان عزیز ، من شخصا فول سهم هستم، بنابراین دوست دارم بازار هر روز مثبت باشه .

ولی شرایط احساسی بازار به این صورته که متاسفانه مدام در حال نوسانه.من اطمینان داشتم امروز چنین اتفاقی می افته ، و دیدیم که واقعا همون چیزی شد که حدس میزدم.

متاسفانه بازار ، در تصرف نوسان گیرهاست.خیلی ها نوسان گیر شدند ، از حقیقی گرفته تا حقوقی.خوب طبیعی بود بعد از چند صباحی مثبت شدن بازار، عده ای بخواهند به سرعت خارج بشند و دیدیم که همین هم شد.

حالا چون حجم معاملات در دیروز و امروز بالا بود، و حجم نوسان گیر هایی که از سهم هاشون خارج شدند زیاد بود، فکر می کنم ایشالا ، زهر فروش نوسان گیر ها تا حدودی گرفته شده.بنابراین ، احتمالا، احتمالا، باز هم میگم احتمالا فردا منفی کم باشه و شاید هم اگر سهام دارها حراج به سهمشون نزنند ، فردا مثبت بشه.

دقیقا به همین دلیل و برای گریز از همین هیجانات هستش که من سهام با شناور پایین انتخاب کردم.درسته که این سهام ، رشدشون خیلی آهسته هستش در این شرایط، ولی حداقل در روزهای منفی ، منفی کم می خورند و با حتی باز هم مثبت می مونند.
        Honesty is the best policy

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          بعید میدونم فردا منفی شدیدی باشه.احتمالا فردا در حد کمی منفی بشه.دیروز و امروز خیلی ها سهامشون را فروختند .
          واقعیتش اینه که امروز من انتظار زیادی از بازار در جهت مثبت شدن داشتم اول صبحی هم بد نشد 70-80تا رفت بالا ولی فارس و چند تا سهم دیگه گند زدند به شاخص و سرآخر هم با 180واحد منفی به کار خودش پایان داد.
          با این شرایط من ترجیح دادم امروز فروشنده باشم و تا حدودی نقد بشم.
          البته این نقد شدن من،دلیل نمیشه از فردا بازار بشدت ریزش کنه ،این نظر و دیدگاه من بوده و ممکنه هم اشتباه باشه و نمیخوام هم با منفی بافی سوهان روح سهامدارها بشم.
          امیدوارم که هر چه زودتر بازار وارد روند صعودی بشه .
          بازار از فردا بالاتر هم بره ،من حاضرم بخرم و راضیتر از اینی هستم که مدتی بشینم و منفی خوردن رو ببینم.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            منفی امروز و حتی فردا برای تسو یه حساب های آخر ماه می باشد و در بسیار از روزها آخر چهار شنبه بازار منفی می باشد ممکنه فردا با بلوک زدن دوباره از حجم منفی کم بشه خدا بزرگه !!!
            بله دقیقا امروز خیلی اعتباری ها تسویه کردن

ولی ایا این ها دوباره دست به خرید میزنن!!!!......مشکل این روزهای بازار همینه که خبر خاصی برای بالا کشیدن نداره.....توافق هم که رفت تا....
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

پیش بینی های ما ، در حد احتمال هستش ، واسه همینه که معمولا بازار را به صورت روزانه پیش بینی نمی کنم ، همانطور که قبلا هم عرض کردم، روند کلی بازار ، نوسانی با شیب بسیار کند مثبت هستش.هرکس هم واسه خودش استراتژی معاملاتی داره.استراتژی من هم اینه:

1 خرید سهام بنیادی

2 خرید سهام بنیادی با حداقل سهام شناور
              3 عدم توجه به جو هیجانی روزانه
              4 قناعت به سود های کم ، ترجیح می دم روزانه پنج دهم مثبت بشم تا اینکه یه روز 4 مثبت و فردا 4 منفی.
              5 تا حد امکان ، عدم توجه به تبلیغات موجود در سایتهای مختلف، برخی سهامداران ، روزانه راجع به سهام مختلف تبلیغات می کنند ، اگر بخواهند از سهم تعریف کنند، تارگتهای نجومی میدند و اگر بخواهند سهمی را تخریب کنند، سهم را برابر با خاکستر می کنند.من از این حرفها تاثیر نمی گیرم.ممکنه از افراد مختلف راجع به یک سهم سوال بپرسم، ولی در نهایت خودم بررسی علمی می کنم و با مطالعه و تحقیق سهم مورد نظر را میخرم.

در سال گذشته به یک تجربه بسیار با ارزش رسیدم.اینکه بتونم از دانش دیگران ، نظریات دیگران، تجربیات افراد مختلف، بدون اینکه اسیر جوسازی ها بشم استفاده کنم ولی استفاده به این صورت باشه که در نهایت خودم تصمیم نهایی را بگیرم.
              این توانایی، به نظر من یک هنر هستش.من دارم این توانایی را در وجود خودم تقویت می کنم.
              من یاد گرفتم مشورت و استفاده از نظریات دیگران به همون اندازه که مفیده، می تونه بسیار زیان بخش و مضر باشه.چون دانش افرادی که باهاشون مشورت می کنم کامل نیست و ممکنه حتی بعضی افراد، حب و بغض هاشون را در مشورت دخیل کنند مثلا چون خودش سهامدار یک سهم هستش ، الکی تعریف تمجید کنه.
              دقیقا مثل یک پزشک که از بیمار می پرسه کجای بدنت درد داره ، ولی در نهایت خودش با استفاده از علم خودش ، دانش خودش، تحقیقات خودش ، تجربیات خودش، تشخیص میده که بیماری چی هست.پزشک فقط برای تسهیل در تشخیص و تصمیم گیری، اطلاعات می گیره.اینجور نیست که خودش هیچی از پزشکی ندونه و حالا بخواهد تصمیم بگیره.

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

آراد جان
                دعا کن من هم به یک استراتژی برسم و بهش پایبند باشم و با خیالبافی معامله نکنم . بعضی موقع ها تو جاده دیدید یه ماشین دنده عقب میاد ولی خیالبافی ما میگه نه بابا مگه ممکنه تو معامله هم میبینیم سهم داره میریزه ولی میگیم نه الان بر میگرده یه موقع متوجه میشم حد ضرر هم رد شده بعد میگیم دیگه نمیصرفه بفروشم و الی آخر . یه نمونه از تخیلات خودمو گفتم . از این دست خیالبافی زیاده مثلا تارگت های رویایی باعث میشه به سود کم هم قانع نباشیم . امیدوارم یه روز بتونم بدون خیالبافی معامله کنم با تکیه به واقعیت های بازار .
                نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                  بله دقیقا امروز خیلی اعتباری ها تسویه کردن

ولی ایا این ها دوباره دست به خرید میزنن!!!!......مشکل این روزهای بازار همینه که خبر خاصی برای بالا کشیدن نداره.....توافق هم که رفت تا....
                  روند شاخص کل با اعلام پیش بینی سال 94 گروه پتروشیمی و معدن و بازگشای پالایش با این شرایط به نظر میرسه به 60 هزار برسه واقعا جو بدی حاکم شده نه دولت به فکر بازار بوس می باشد نه مجلس هر کس ساز خودش را می زند ولی باید باز هم امید وار بود !!
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3237

​درصورت معرفی شاخص جدید،ممکنه جهت بازار صعودی بشه.چون شاخص در تصرف شرکتهای بزرگ از جمله فارس، وبملت، پارسان ، تاپیکو و ..با کمترین مثبت و یا منفی شدن اینها، شاخص بالا پایین میشه.اگر فرمول محاسبه شاخص تغیر کنه، شاید رفتار بازار منطقی تر بشه.

نظر

• والیخان
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 413

فردابازارمنفی یامثبت وتوکا-رکیش-اعتلاوپست بانک گزینه های قابل بررسی هستند.

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

​فردا بازار مثبت یا منفی، من فروشنده نیستم.

نظر

• yahya
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 334

امروز فروش ها هیجانی و به خاطر ترس از تکرار تجربیات قبلی اکثر فروشندها بود که با سود کم و یا حتی زیان اندک فروختن که شب راحت بخوابن و لی واقعن این یه قرون و دوزار به این همه فشار استرس می ارزه
                          اوایل ریزش در سال قبل تجربه حاصل از گذشته اغلب سهامداران می گفت از سهامداری کمتر کسی ضرر می کنه مخصوصن با سهام بنیادی اما الان تجربه می گه در بنیادیترین سهم هم سهامداری ضرر زیان سهامدار رو رقم می زنه پس باید نوسان گرفت و سریع خارج شد باید به حد ضرر پایبند بود شدید
                          اگر موج پنج شروع بشه یا شده باشه این ترس باعث جاموندن از رشد اصلی سهم و خروج بی موقع خواهد شد
                          (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

​اگر امروز فارس 1.5 درصد منفی نمیشد، شاخص تا این اندازه منفی نمیشد.خیلی وقته که فارس داره شاخص را پایین میاره.سهامدارای ما هم که فقط چشمشون به شاخصه.واقعا کف قیمت فارس همینه ، بین 1000تومان تا 1050 تومان ، دیگه واقعا فارس ارزون شده نباید دیگه منفی اینچنینی داشته باشه

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

هر چی امروز از سود ولساپاح خوش بودیم.....شب خورد تو حا لمون........................لیست جریمه... داد دستم.....نزدن راهنما...نبستن کمربند....حرکات مارپیچ.....جریمه بابت ارتفاع ماشین...و...زنون.........سرعت...غیر............... .ابطال گواهینامه........ماشینم رفت پارکینگ خیابان زنجان.......کلا شانس نداریم...........ساعت 2 خر پر نمیزنه تو ستاری....نمیدونم این از کدوم گوری پیداش شد.................خر ما از کرگی دم نداشت
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

​جناب mey عزیز حالا که دلت شکست ، التماس دعا ، دعا کن بازار سبزی داشته باشیم

نظر

در حال کار...
                                X