امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ارسطو
    عضو عادی
    • May 2012
    • 60

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

يك سوال : زمان مناسب براي ورود سفارش براي اينكه اول صبح جزو نفرات اول صف باشي دقيقا چه ساعتيه؟
    تا حالا چند بار امتخان كردم ساعت 8:29:59 زدم نشده لطفا هر كي ميدونه راهنمايي كنه؟

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
      يك سوال : زمان مناسب براي ورود سفارش براي اينكه اول صبح جزو نفرات اول صف باشي دقيقا چه ساعتيه؟
      تا حالا چند بار امتخان كردم ساعت 8:29:59 زدم نشده لطفا هر كي ميدونه راهنمايي كنه؟
      دوست عزیز اولی اینکه سرعت دستورگیری شما به نسبت کارگزار در حد 1 تا 2 ثانیه عقب تر هست . بخاطر سرعت بالای هسته کارگزار به نسبت آنلاین
      دوم اینکه سازمان هر روز چند ثانیه زمان سفارش گیری را عوض میکنه تا همه از زمان دقیق اطلاع پیدا نکنن . مثلا امروز اگر فرضا 8:30:02 بود ، فردا میکنن 8:29:59 یا ..........

نظر

• hamid888
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 1207

نمی تونی باشی مگر زمانی که صف قدرت آن چنانی نداشته باشد وگرنه صف میلیونی رو عمرا بتونی نفر اول باشی
        تا حالا دقت کردی تو صف هایی که صف خرید است فروش وجود نداره حقوقی تونسته خرید کنه
        می دونید چرا ؟ لابد فکر کردید اوت سریعتر کلید رو زده اما واقعا این طور نیست کار گزارها خودشون سیستم شما رو در هر ساعتی که دوست داشته باشند به هسته معاملات وصل می کنند که این اختیار به کارگزارها باعث می شه اول اردرهای خودشون رو بزارند البته با کد حقیقی
        البته اگه یادتون باشه تو نماد قاسم دو نفر در حالی بعد از عرضه سهم صف بود دو روز پیدر پی خرید کردند فکر کنم حدود 300 میلیون خرید کردند که موجب رسانه ای شدن شده بود و در آخر یک رخنه در نرم افزاری کارگزاری پیدا شد که در آخر گفتند دیگر این اتفاق ها نخواهد افتادالبته اون زمان گفته بودن نفر اول به صورت رندوم انتخاب می شود که مشخص شد یک دروغ است اما مطمن باشید دست کارگزارها خیلی بازه و مردم آنلاین رو فقط برای بازار گرمی صف ها گذاشتند
        آخرین ویرایش توسط hamid888؛ 2015/03/10, 17:15.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• ارسطو
          عضو عادی
          • May 2012
          • 60

پس با اين اوصاف هيچ اميدي نيست /:.sadsmiley.:/:((

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در جنگ بین انلاین ها میتونی نفرات اول بشی ولی با کارگزاری خیر
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

دوستان با احترام به نظر همتون اما اينطور كه شما ميفرماييد نيست

قبلا سيستم معاملات پم بود كه الان عوض شده و به ebs تغيير كرده

در سيستم ebs براي سرخطي زدن توسط كارگزارها ديگه مهارت تريدر معني نداره

سر صبح دسته سفارشي آماده ميشه ...در اين دسته سفارش نامي براي دسته انتخاب ميشه و زمان ارسال به سيستم راس ساعت 8:30 به طور پيش فرض تعيين شده

اردرهاي كارگزارها راس ساعت 8:30 توسط خود سيستم به هسته معاملات ارسال ميشه و به صورت رندوم در صف ميشينه

در سيستم پم قبلا مهارت تريدر خيلي مهم بود و بايد راس ساعت خاصي ميزديد تا اول صف بيفتيد اما الان اين امكان وجود نداره

در مورد آنلاينها سرعت اينترنت بسيار با اهميت هست...كساني كه ميخان در آنلاين اردر سرخطي بزنن بايد صفحات متعددي باز كنن و آماده ارسال سفارش بشن..بعد از ساعت 8:29:57 شروع به ارسال اون سفارشها كنن....شانس بياريد يكي ازون اردرها جاي خوبي ميفته

اما بعضي مواقع در ساعت معاملات خود سازماني ها كخ ريزيهايي ميكنن...براي اينكه خودشون سرخط بزنن در حد چند ثانيه سرور معاملات رو براي بقيه بازار ديرتر باز ميكنن كه ازين موارد زياد ديديدم

اين نكته رو اضافه كنم در حال حاضر سرخطي با انلاين خيلي بهتر از سيستم معاملات هست...سيستم ebs تو سرخطي افتضاحه
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• hamid888
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 1207

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                دوستان با احترام به نظر همتون اما اينطور كه شما ميفرماييد نيست

در مورد آنلاينها سرعت اينترنت بسيار با اهميت هست...كساني كه ميخان در آنلاين اردر سرخطي بزنن بايد صفحات متعددي باز كنن و آماده ارسال سفارش بشن..بعد از ساعت 8:29:57 شروع به ارسال اون سفارشها كنن....شانس بياريد يكي ازون اردرها جاي خوبي ميفته
                دوست عزیز نمی شه زمانی که شما چند اردر وارد می کنی وبعد در حال ارسال به سیستم اردری دیگری وارد می کنی اگه اطلاعات تو اون نماد حجیم باشه آخرین کلیک حساب می شه
                دوستان چیزهای که دراین مورد نوشتم خودم دقیقا تستشون کردم

نظر

• مبتدی2
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 973

اساتید بزرگ
                  لطفا عنایت کنند نگاهی به صحبتهای دکتر شریفی رییس بهپاک تو تاپیکش بکنند ببینند چه نکات با اهمیتی داره
                  من را هم راهنمایی کنید .
                  از همکاری همه شما اساتید بزرگ سپاسگذارم

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                    دوست عزیز نمی شه زمانی که شما چند اردر وارد می کنی وبعد در حال ارسال به سیستم اردری دیگری وارد می کنی اگه اطلاعات تو اون نماد حجیم باشه آخرین کلیک حساب می شه
                    دوستان چیزهای که دراین مورد نوشتم خودم دقیقا تستشون کردم
                    چند صفحه آنلاين باز كنيد و سرخطي بزنيد....يك اردر شما با توجه به موجوديتون تو سيستم ميشينه...وقتي از 8:29:57 شروع به ارسال كنيد اردرهاي اول خطا ميخوره اما اولين اردري كه منطبق با بازگشايي سامانه باشه تو صف ميشينه و بقيه اردرها باز خطا ميخوره

البته نرم افزار هم مهمه...مثلا تدبير تو اين موضوع خوبه با بقيه امتحان نكردم

نظر

• Senator1989
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 2577

دندانپزشکی و دندانسازی در ایران تا زمان ناصرالدین شاه قاجار به عنوان یک حرفه تخصصی مطرح نبود تا اینکه وی در سفر دوم خود به فرنگ اولین متخصص دندانپزشک و دندانساز را به ایران آورد.

به گزارش مجله تاریخ فرادید، دندان پزشکی و کشیدن دندان در ایران نیز مانند دیگر کشورها در ابتدا به دست دلاک ها انجام می گرفت که علاوه بر این به شکسته بندی حجامت و بعضا آرایش گری نیز می پرداختند. روندی که تا عصرناصرالدین شاه قاجار ادامه داشت.

عبدالله مستوفی درکتاب خود درباره تاریخ اجتماعی و اداری عصر قاجار با اشاره به نبود دندانساز و دندان پزشک در ایران می نویسد: دندانسازی در ایران هیچ نبود. اطبا به معالجة لثه می‌پرداختند و اگر حاجتی به دندان کشی پیدا می شد به دستور طبیب، سلمانی ها، به این کار می پرداختند. ناصرالدین شاه در سفر دوم خود به فرنگ، یک نفر دندانساز هم به ایران آورد و پس از چندی دکتر "هبنت"جانشین او شد. ولی عامه مردم، هنوز به گذاشتن دندان عاریه عادت نداشتند و حتی از اعیان هم کسی رجوعی به این دکتر نمی کرد. سلمانی ها همچنان به دندان کشی خود مشغول و با کلبتین های ساخت اصفهان کار خود را بدون هیچ تزریقی انجام می دادند و بعضی از آن ها واقعاً زبردست بودند.

بعد از دکتر "هبنث" که به علت کهولت سن ایران را ترک می‌کند دندان پرشک دیگری به نام "موسیو پلو" در سال 1286 ق. به استخدام دولت درمی‌آید و دندانپزشک مخصوص ناصرالدین شاه می‌شود.

خبر ورود دندانپزشک جدید به ایران در شماره 636 روزنامه دولت علیه ایران بدین ترتیب منتشر می‌شود: موسیو پلو که یکی از صاحب صنعتان دولت بهیه فرانسه است روز بیستم شهر رجب وارد دارالخلافه گشته مصمم به شغل رفع مرض دهان و درد دندان است. حکیم مذکور دندان که درد می کند بدون اذیت بیرون می آورد و در عوض دندان مصنوعی تازه می گذارد که هیچکس تمیز نمی‌دهد که این دندان مصنوعی است. هر دندانی که سیاه شده باشد یا زنگ زده باشد پاک می کند و دندانی که کرم خورده باشد رفع کرم خوردگی می کند که ابدا دیگر کرم نزند و هر دهانی که بدبو باشد معالجه می کند و دندان جفتی که روی هم افتاده باشد جدا می کند و دندان اگر کج باشد راست می نماید و در پاریس به جهت این شغل نشانهای افتخار متعدد به او داده اند. منزل او در بیرون دروازه دولت پهلوی خانه خلیفه فرنگی است. کتابچه نیز در علم و هنر خود نوشته و صورت وشکل شخص بی دندان و با دندان را نموده و در وقت آمدن به ایران در اسلامبول طبع کرده و مجانا به معارف و اعیانی که روزنامه دارند داده می شود.

اما یکی از معدود عکس های برجای مانده از دندانپزشک مخصوص ناصرالدین شاه از آنتوان سوریوگین تا مدت‌ها به عنوان آرایشگر شاه آن هم در حال آرایش سبیل شاه مطرح بود تا اینکه دکتر رفیع کافیه طی مقاله ای در نشریه انجمن دندانپزشکی ایران به بررسی این عکس پرداخته و فرد مذکور را در حال معاینه دندان ناصرالدین شاه معرفی کرد. با توجه به سن و سال این دندانپزشک احتمالا وی موسیو پلو سومین دندانپزشک وارداتی دربار است.

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

سهامی که اگر 10 ثانیه دیرتر ورود کنی از دستت رفته معلومه که دیگه وقت خریدش نیست

شما باید روزها قبل از این قضایا بخرید

هیچ وقتم خوابتو از بین نبر...ساعت 10 11 پاشو با کمال خونسردی و در یک نقطه درست و اولین خریدار بشین...صف مفم بزار کنار...توبه کن
                        :D

نظر

• hamid888
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 1207

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                          چند صفحه آنلاين باز كنيد و سرخطي بزنيد....يك اردر شما با توجه به موجوديتون تو سيستم ميشينه...وقتي از 8:29:57 شروع به ارسال كنيد اردرهاي اول خطا ميخوره اما اولين اردري كه منطبق با بازگشايي سامانه باشه تو صف ميشينه و بقيه اردرها باز خطا ميخوره

البته نرم افزار هم مهمه...مثلا تدبير تو اين موضوع خوبه با بقيه امتحان نكردم
                          دوست عزیز یک بار تو یک ثانیه 20 اردر گذاشتم در آخر هم صف اول نشدم و ارورهای چرت وپرت داد جنبه 20 تا در یک ثانیه رو نداشت
                          اما یک بار تو صف فروش اول شدم وخودم واقعا تعجب کردم
                          دیگه فکر نکم کسی از من سریعنر باشه پس راه مطمعا قانونی نیست

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

دوست عزیز یک بار تو یک ثانیه 20 اردر گذاشتم در آخر هم صف اول نشدم و ارورهای چرت وپرت داد جنبه 20 تا در یک ثانیه رو نداشت
                            اگر کسی راه حل فرمولی می تونه بگه تا من تستش کنم بگه تا این کار رو انجام بدم

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

چه جوري تو يك ثانيه 20 تا اردر زديد؟نرم افزار آنلاينتون چيه؟

در ضمن تو يك ثانيه قطعا ارور ميده چون زمان باز شدن سرور نشده

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

سلام
                                همچین نا امید هم نباشید
                                یک سال پیش روشی رو انجام میدادم خدمتتان عرض میکنم
                                چند وقتی انجام دهید بعد مثل بنده پی خواهید برد که برای چند درصد ارزش ندارد این همه وقت و انرژی صرف کنید

سه صفحه همزمان برای معامله یک سهم باز کنید. به دلیل عدم هوشمندی سامانه های امروزی این امکان وجود دارد متاسفانه
                                بعد ساعت جهانی را از تایم اند دیت (http://www.timeanddate.com/) دات کام روی تهران تنظیم کنید و
                                در گام بعد از 57 ثانیه شروع کنید به تایید سفارش های آماده در آن سه صفحه به صورت پیاپی
                                یکیش به نتیجه میرسد. رتبهای زیر 10 هم بدست آوردم در صفهای میلیونی
                                در 70 درصد مواقع این روش کار میکرد

نظر

در حال کار...
                                X