امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samanmba
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 450

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

با سلام
    لعنت به این بازار
    خروج کامل از بازار تا تعیین سمت سوی مذاکرت و رسیدن بازار به تعادل (فکر میکنم فردا یک مثبت تصنعی ایجاد کنن تا فشار فروش رو بگیرن)
    در کل 2 حالت رخ میده یا تا 5 فروردین در توافقات به جایی میرسیم و یا نمیرسیم اگر رسیدیم که دوباره خرید میکنم و اگر نرسیدیم حداقل پولم رو سریع میبرم به سمت دلار)
    خوش رزق باشید

نظر

• hamid888
      عضو فعال
      • Oct 2013
      • 1207

از شبندر خبری نیست میلیاردر ما کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• لولی بربط زن
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 1862

یک زمانی عشقم شبندر بود. منم بالای 200 هزار تاداشتم و با سود 100 درصدی ازش خارج شده بودم و وقتی میفروختمش انگار داشتم بچه مو میدادم میرفت. اینقدر این سهم بهم لطف کرده بود. ولی چه بلایی سر اینا اوردن که ملت میخوان ازش فرار کنن و نمیتونن. شده عین یه سکه داغ کف دست سهامدار بیچاره. این دولت فریبکار معلوم نیست داره چه غلطی میکنه!

با اینکه مدتهاست حتی یک سهم پترو پالایشی ندارم ولی دلم کباب شد بخاطر سهامدارای بی پناهش. اگه علی حاتمی الان بود میگفت " در این بورس رو گل بگیرن بجاش دارالایتام دایر کنن درست تره"

داعشیها باید بیان سر بریدن و سوزوندن رو از اینا یاد بگیرن. اسم داعش بد در رفته. قتلگاه واقعی امروز بود که سر هزاران سهامدار رو ظرف یکساعت بریدن. بعدش میرن با پول سهامدار بیچاره، روز عاشورا خرج امام سوم میکنن./:.zzzzzz.:/
        آخرین ویرایش توسط لولی بربط زن؛ 2015/03/17, 14:56.
        ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

اصلا چرا با این گزارشات مبهم پالایشی ها را باز کردند؟ واقعا گزارش به این مبهمی من ندیده بودم. حالا ممکنه ماه آینده یه گزارش دیگه مثلا شفاف سازی بدند که سود پالایشی ها افرایش پیدا کنه !! تا زمانی هم که رفع ابهام نشه یه عده ای هر روز تارگت میدند مثلا واسه شبندر ممکنه تارگت های 170 تومانی تا 1800 تومانی بدند! حضرات خودشون به ابهامات دامن زدند.
          Honesty is the best policy

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

منفی بازار امروز کاملا مشخص بود دستوری هست
            حفاری بعد از 1 ماه دقیقا امروز گره رفت
            تمام پالایشگاهی ها که یک سال بسته بودن و بجای شفاف سازی تمام گزارش های مبهم دادن و همه را امروز باز کردن
            امروز بنظرم تا جایی که تونستن فقط دستور دادن شاخص و بازار حسابی بریزه
            شنبه یک شنبه بازار مثبت بود . دیروز و امروز همه را پس گرفتن .
            لعنت بر مسئولین بورس و ......

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

این وسط باز کردن شپنا دیگه جالب بود ، به سهامداراش حتی فرصت یه بررسی اجمالی ندادند. متاسفانه به نوسانات بازار دامن زده شد، چون از فردا هر روز یه شایعه راجع به پالایشی ها بازار را مثبت یا منفی میکنه ، حالا دیگه واقعا بی قانونی داره بیداد می کنه. ببینید مدیری که نتونه بعد از یک سال از پس شفاف سازی چند شرکت بر نیاد ، یا بی کفایته یا شریک دزد و رفیق قافله هستش
              Honesty is the best policy

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                این وسط باز کردن شپنا دیگه جالب بود ، به سهامداراش حتی فرصت یه بررسی اجمالی ندادند. متاسفانه به نوسانات بازار دامن زده شد، چون از فردا هر روز یه شایعه راجع به پالایشی ها بازار را مثبت یا منفی میکنه ، حالا دیگه واقعا بی قانونی داره بیداد می کنه. ببینید مدیری که نتونه بعد از یک سال از پس شفاف سازی چند شرکت بر نیاد ، یا بی کفایته یا شریک دزد و رفیق قافله هستش
                جناب آراد فکر میکنم مورد دومی درست تره . سر قندیها یادتونه چیکار کردند .
                نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

البته خیلی هم برای این دوستان پالایشی بد نشد ها (به نسبت بقیه). آن زجری که ما خرد خرد در عرض یک سال کشیدیم اینها یک روزه کشیدند! (تمام شد رفت پی کارش)
                  البته برای کسانی که اهل نوسان گیری بودند یا اعتباری بودند خیلی بدتر شد، ولی برای کسانی مثل من که به بورس به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت نگاه می کنند فرقی نداشت./:.sadsmiley.://:.mellowsmiley.:/
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

اصلا چرا با این گزارشات مبهم پالایشی ها را باز کردند؟ واقعا گزارش به این مبهمی من ندیده بودم. حالا ممکنه ماه آینده یه گزارش دیگه مثلا شفاف سازی بدند که سود پالایشی ها افرایش پیدا کنه !! تا زمانی هم که رفع ابهام نشه یه عده ای هر روز تارگت میدند مثلا واسه شبندر ممکنه تارگت های 170 تومانی تا 1800 تومانی بدند! حضرات خودشون به ابهامات دامن زدند.
                    من قبلا به این جمله خیلی اعتراض داشتم (برای حس میهن دوستی ام) ولی الان نگاه می کنم می بینم انگار واقعا "هفتاد میلیون دزد دور همی جمع شدیم و اموراتمان از دست کردن در جیب همدیگر می گذرد!" /.:blinksmiley.:/
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

خرید بانک صادرات و تجارت با خیال راحت
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        من قبلا به این جمله خیلی اعتراض داشتم (برای حس میهن دوستی ام) ولی الان نگاه می کنم می بینم انگار واقعا "هفتاد میلیون دزد دور همی جمع شدیم و اموراتمان از دست کردن در جیب همدیگر می گذرد!" /.:blinksmiley.:/
                        من کارم تو تجهیزات پزشکی بود (قبلا البته، الان دانشجو هستم)، دستگاهی که با جان مردم طرف است را با رشوه از سد استاندارد ها رد می کردند،
                        از این طرف 90 درصد دستگاه ها به صورت قاچاق و بدون مالیات وارد می شد،
                        بعد با هزار دروغ به پزشکان فروخته میشد،
                        و پزشکان با دو برابر این مقدار دروغ به وسیله این دستگاه ها از مردم بد بخت پول در می آوردند!

این کار بود، در زندگی روزانه هر کسی را می بینی یا اهل رشوه گرفتن است یا رشوه دادن، قانون را همه برای بقیه می بینند و به خودشان که می رسد ... دروغ و دزدی انگار هیچ حرمتی ندارد...
                        هعیـــــــــــ
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• omidvar
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 796

چه توقعی از تدبیرو امید میشه داشت اونی که قول صدر روزه داده بود مگه چیکارش کردن با جسارت هرچه تمام تر ادعا میکنه همه چی ارومه اونوقت ما رو از داعش میترسونن
                          شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

بر خلاف شما عزیزان که فکر می کنید بازار امروز بسیار بد بوده باید بگم این یعنی بازار

بازار یعنی اجازه ندادن برای نفس کشیدن سفته باز و نوسانگیر 4 5 درصدی

بازار ایران بیش از آن چیزی که می بینید خواهد ریخت...

چشامونو ی ذره که باز بکنیم بدبختی اقتصاد مملکت رو خواهیم دید

آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/03/17, 17:18.

نظر

• گیلان
                              عضو فعال
                              • Jul 2011
                              • 2178

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              من کارم تو تجهیزات پزشکی بود (قبلا البته، الان دانشجو هستم)، دستگاهی که با جان مردم طرف است را با رشوه از سد استاندارد ها رد می کردند،
                              از این طرف 90 درصد دستگاه ها به صورت قاچاق و بدون مالیات وارد می شد،
                              بعد با هزار دروغ به پزشکان فروخته میشد،
                              و پزشکان با دو برابر این مقدار دروغ به وسیله این دستگاه ها از مردم بد بخت پول در می آوردند!

این کار بود، در زندگی روزانه هر کسی را می بینی یا اهل رشوه گرفتن است یا رشوه دادن، قانون را همه برای بقیه می بینند و به خودشان که می رسد ... دروغ و دزدی انگار هیچ حرمتی ندارد...
                              هعیـــــــــــ
                              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• شهرقدس
                                عضو عادی
                                • Feb 2015
                                • 182

خون گریه می کردم به یمین ویسار فحش می دادم یک کم خالی شدم و گرنه می مردم

نظر

در حال کار...
                                X