امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط MASOUD پست شده است View Post
    شاید تحلیل نزدیک به ثواب واقعیت و میزان تأثیرگزاری آنست که می تواند کارگشا باشد ، دم نزدن از واقعیت آنرا مرموزتر و در نظر خطر ناکتر از چیزی که هست می نمایاند...
    با درود
    و آن واقعیت چیست؟
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
      وقتی شما و دیگر کاربران گرامی که به چند و چون قضایا واقف هستید اینگونه با انتشار اخبار منفی واکنش احساسی نشان می دهید چه انتظاری از دیگران است؟ آیا یک دلیل برای بازار سراسر قرمزپوش امروز همین دامن زدن به اخبار تکراری منفی نیست؟
      ناشناس عزیز. بنده خودم امروز در هیچ سهمی فروشنده نبودم. صحبتها و تحلیلهای منهم صرفا برای امروز کاری نیست. نگرانی من از دورنمای آینده نزدیک است. بحث سرمایه گذاری و بازدهی آن است. من در مورد فردا و فرداها بحث میکنم . از اردیبهشت تا امروز با وجود تمام اثرات منفی اخبار ناخوشایند و دعواهای سیاسی من هیچگاه منفی نگری نداشتم و نسبت به رفع نگرانی ها خوشبین بودم. اما اینبار به جد نگران هستم و دلایل نگرانی ام را نیز به وضوح توضیح دادم. ابراز نگرانی و دید منفی فعلی من در این لحظه تاثیری بر سرنوشت اقتصاد کشور و بورس ندارد بلکه رویارویی با حقیقت است. من منتظر شنیدن راهکارهای مبارزه با این فرآیند برای مثبت نمودن افکار نگرانی چون خودم بودم که هیچ نشنیدم!
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20671

مصطفی جان افزایش سرمایه تپمپی کی هست؟ تا کی خبرش میاد؟
        ///

نظر

• yasin1
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 143

چه نوسانی داده تقدم پسهند!
          [B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]

[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

دلیل نگرانی جدی شما چیست؟ آیا اتفاقی غیر از آنچه انتظارش را داریم رخ داده است؟چه زمانی به یاد دارید که در این روزهای پاییزی، بورس اوضاع بسامانی داشته باشد؟ به شما اطمینان می دهم اگر تاریخ برخی اخبار مربوط به 5 سال پیش را مخفی کنیم با اخبار امروز مو نخواهد زد. مثلاً بحثی که امروز راجع به ژاپن داشتیم را در لینک زیر دنبال کنید بدون توجه به تاریخ آن. آیا ظن نمی برید که خبر مربوط به امروز است؟

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              مصطفی جان افزایش سرمایه تپمپی کی هست؟ تا کی خبرش میاد؟
              دقیق نمیدونم .
              ولی با این هجمه تقاضا معلومه که نزدیکه
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

شاخص 320 واحد ريخت اگر اين سنگ اهني ها باز بودن كه ديگه چي ميشد اين ايران ترانسفوي ما رو هم فيت به اندازه حجم مبنا برداشتن ي دونه هم بيشتر نخريدن بابا خيلي كارتون درسته شما حقوقي ها
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

مالمیر=
                  رشد حبابی قندی ها را رد کرد و گفت نیازی به شفاف سازی نبوده و به صورت بنیادی رشد کرده اند و رشد انها به دلیل اتفاقات مثبت رخ داده بوده.
                  همچنین در خصوص کاهش قیمت جهانی و واردات شکر نیز گفت بنظر نمیرسد نگرانی خاصی وجود داشته باشد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• امیر
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 144

فروش کاذر در مثبت کامل
                    خرید قثابت در مثبت کامل

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20671

غپینو هم امروز خرید شد.بازار اگه خراب نمیشد صف خرید خوبی داشت.و عرضه کننده به اون صورت نبود ولی بازار که منفی شد عرضه ها زیاد شد و صفی هم در کار نبود گویا استراتژیشون عوض شد و خواستن بیشتر جمع کنن (-: ماهم از این فرصت استفاده کردیم خریدم .;)
                      ///

نظر

• mehran
                        كاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 1537

حالا که دوستان انقدر اطلاعات کامل ودارن و بیشتر از خود تحریم کنندگان در مورد این موضوع صحبت میکنند و تازه مفاد جدیدی را در تحریم ها گنجاندند بی زحمت این سوال را پاسخ بدهند و اگر نمیدانند بروند پرس و جو کنند ...پاسخ را بیاورند تا بررسی کنیم....

آخرین قطعه ای که توسط یک کشور اروپایی...بدون واسطه<از مرز 3-4 کشور و با امضا زدن آنها نگذشته باشد> و نمیگویم به قیمت روز در همان کشور و میگویم حتی 2 برابر قیمت<یعنی بازه قیمتیمون میشه از قیمت روز آن قطعه در کشور مبدا تا 2 برابر آن قیمت> به پتروشیمی اصفهان...پالایشگاه اصفهان...قرار گاه خاتم الانبیا...تحویل داده شده است چه زمانی بوده؟؟

نظر

• ناشناس
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Jul 2025
                          • 1050

با درود
                          گمان می کنم پاسخ آن را باید از راهروهای شرکت و کارشناسان خرید خارجی جویا شد. علی ایحال گمان می کنم در کلیت قضیه، پتروشیمی اصفهان مستقیماً با آمریکایی ها به هیچ وجه در ارتباط نیست، شرکت های اروپایی که مالکیت آن با آمریکایی هاست نیز مشمول قوانین آمریکا هستند و خریدی از آنها صورت نمی گیرد و شرکتهای اروپایی که تحت قوانین اتحادیه اروپا نیز هستند به همچنین. اما در جزئیات باید اذعان داشت که از پرونده ای به پرونده دیگر قضیه بسیار تفاوت دارد و نمی توان به طور کل چنین قضاوت نمود که شرکت هیچ خریدی از اروپایی ها به طور مستقیم ندارد چه بسا شرکتهایی هم باشند که تحریم نیز هستند و شرکت هم اکنون نیز مستقیماً از آنها خرید انجام می دهد.
                          حال هدف از طرح این سوال چه بود؟ اینکه تحریم ها بر این شرکت موثر است یا بر آن تاثیری ندارد؟
                          با سپاس

نظر

• hamed89
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 617

سلام به همه
                            امروز شنیدم بانک مرکزی هم تحریم شد..و امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و کشورهای دیگه هم اضافه شند به این روند و ضربه خوبی به اقتصاد کشور ما بزنند..میدونید چرا؟
                            چون امسال سال جهاد اقتصادیست
                            نگران این تحریم ها هم نباشید چون دکتر محمود احمدی نژاد در طی مدیریت جهانیشون بارها اعلام کردند این تحریم ها بر ایران تاثیری نزاشته و مردم ایران همه این رو می دونند.
                            نگران ضرر در سهم هاتون نباشید و به مسوولان خوب کشورمون نا سزا نگویید تا دل دشمن را خوشجال نکنید..امروز استعمارگران جهانی حرفی برای گفتن ندارند و در دنیا فقط 2 تا کشور هستند که تاثیر گزارند ..یکی امریکا یکی ایران ،
                            هر روز که میگذره تصمیم برای فرار از این کشور خوب بیشتر میشه..ولی چه کنیم که هیچ کشوری اسلامی نیست و مجبوریم اینجا زندگی کنیم
                            دلم خونه..
                            شب بیست و سی رو تماشا کتید تا متوجه بشید این تحریم ها چطور تاثیری در ایران نخواهد گذاشت و حقه ای بیش نیست.
                            ..
                            ..
                            هر بلایی که میاد سرمون از ماست که بر ماست..ما خیلی بی غیرت شدیم و باید تاوانش رو بدیم.امیدوارم روزی برسه تورم بالای پنجاه درصد بره تا شاید بعضی ها از خرافاتشون بیان بیرون.
                            ..
                            راستی 2 سال پیش مگاموتور کاراموزی بودم.ecu پراید رو 1 ماه بود به خاطر تحریمی که کرده بود کره ایران رو (جزییاتش یادم نمبیاد) به ما نمی دادند..من پیش رییسا بودم اونجا..یه روز دیدم چند تا کره ای اومدند دارند با معاون مدیر عامل صحبت می کنند..به رییس یه بخش که باهاش رفقییق شده بودیم گفتم اینا کیند//گفت تحریم که شدیم این کره ای ها که میبینیشون یه شرکت زدند و شرکت رو جوری ثبت کردند که بشه باهاشون همون ecu رو وارد کنیم فقط باید قیمت رو دو برابر بدیم و الان مذاکرات نهایی.. :دی..من به این میگم مدیریت جهانی..

شرمنده یکم گنگ نوشتم :دئ

نظر

• fm2006
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 825

خروح از فاراک با ضرر ناچیز .
                              فروش تپمپی با نوسانی 14% ی
                              فروش البرز با سود 4%
                              و در حال اضافه کردن روزانه ثامان
                              به دور از تعصب باید عرض کنم فاتحه بورس خوانده شد و برای خروج همیشگی از بورس به نفوذ شاخص به زیر 24000 واحد باید کمی اندیشید .
                              امیدوارم کار به اونجا نکشه اما خوب برای این کار باید چشم به حمایت دولت از بورس داشت جایی که این شعر به ذهن تداعی میشه :
                              گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ی من
                              آنچه البته به جایی نرسد فریاد است
                              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• hamed89
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 617

خیلی دوست دارم الان بدونم اماری که سازمان بورس داد 85 درصد افراد تو ضررند از اول سال..الان این درصد به چند رسیده
                                اگه مهران با کمنگنز و بکابش نبود من رو بابام دار زده بود الان!

نظر

در حال کار...
                                X