امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m2020
    عضو عادی
    • May 2014
    • 293

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در ارزنده بودن خکاوه هیچ بحثی نیست حتی بدون توافق. با اخبار و شایعاتی که پیرامون سهم هست باز هم جای رشد داره . خکاوه خرید 70 تابستان به 125 تومن رسید و تو اذر ماه اسانسورش امد کف 85 تا90 حالا دوباره اومده بالا خدا کنه بره بالاتر وهمه سود کنن اما بقول دوستمون داشتن یه کم نقدینگی تو این شرایطی که از طناب مذاکرات اویزان هستیم بد نیست.

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
      دیروز رفتم تو 2 تا پاساژ متفاوت
      یکی تو بالا شهر یکی تو منطقه متوسط شهر
      یک روسری مارک سینم ترک را تو بالا شهر زده بود 80هزار تومان همان رو تو منطقه متوسط زده بود 25 هزار تومان
      هر دو یک مارک و یک شکل
      جالب اینجا بود تو منطقه بالا شهر با رضایت می خریدند و به به و چه چه می کردند
      تو منطقه پایین شهر همون رو می گفتند بی کیفیته بهترش رو ندارید
      حکایت بازار ما با سهم بهپاکه سهمی سود ساز که در قیمت 340-50 تومان خریدار نداره بعد در قیمت 4 برابری/:.grlim:./ همه به به و چه چه خواهند کرد
      http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...0647938388655#
      مشک آن است که خود ببوید...نه آنکه عطار بگوید

سهم خوب خود به خود دیده میشه

آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/03/25, 11:56.

نظر

• majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

فعلا که این عطار تمام تاپیکها رو پر کرده از بهپاک!
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• مبتدی2
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 973

دقیقا استادمن هم معتقدم اما استادم این نوشته را در تایید حرف استادانه شما فرستادند
          مبتدی جان اگر اینطوریه پس چرا ساپا آذین 40 تومانی ،بشهاب 380 تومانی ،پاکسان 380 تومانی ،غبشهر 900 تومانی ،شلرد 700 تومانی و.........دیده نمی شد اما بعد از چند برابر شدن همه دیدنشون
          سهم را تحلیل گر به بازار می شناسد و بیشترین گین را از صبرش روی سهم مناسب می برد و
          نه کسانی که منتظر کامل شدن پازل می مانند
          با احترام

نظر

• مبتدی2
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 973

در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
            فعلا که این عطار تمام تاپیکها رو پر کرده از بهپاک!
            استاد مجید عزیز من با توجه به اخطار ناظر در مورد سهم مورد نظر فقط در تاپیکش بحث می کنم با احترام به قوانین سایت

نظر

• کاشانیکا
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 176

تعویض نصف سهام خودرو به وگردش . کم کم صدای پای وگردشح داره میاد.

نظر

• مبتدی2
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 973

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                دوست عزیز سال نو بر شما مبارک باد اما کسی تو این انجمن از بازار پایه خرید نداره یعنی حالشو نداره بره کارگزاری برای خرید پس به امید خدا تو این سال جدید تبلیغات بهپاک رو دیگه بیخیال شو
                استاد عزیز استادم نوشته
                ایشون راست می گویند اما خود ایشون این سهم را تا آخر بهار از بازارفرابورس به 700 تومان آنلاین خواهند خرید چون الان خستشون میشه برند کارگزاری
                خوب حق با ایشون است
                هر چند نیاز به رفتن کارگزاری نیست و با یک تک زنگ و پر کردن فرم اینترنتی می شود خرید که احتمال بالا خود ایشون از این موضوع مطلع است اما اعتراض به شما با این عنوان احتمالا برای انحراف افکار سایر سهامداران مطالعه کننده تاپیک است
                شاد باشید

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

دقیقا استادمن هم معتقدم اما استادم این نوشته را در تایید حرف استادانه شما فرستادند
                  مبتدی جان اگر اینطوریه پس چرا ساپا آذین 40 تومانی ،بشهاب 380 تومانی ،پاکسان 380 تومانی ،غبشهر 900 تومانی ،شلرد 700 تومانی و.........دیده نمی شد اما بعد از چند برابر شدن همه دیدنشون
                  سهم را تحلیل گر به بازار می شناسد و بیشترین گین را از صبرش روی سهم مناسب می برد و
                  نه کسانی که منتظر کامل شدن پازل می مانند
                  با احترام
                  شما از کجا میدونی دیده نشدن؟

سهام های شروع کننده روند صعودی دیده شدند ولی چون ما خودمون ندیدم فکر می کنیم دیگران هم ندیدن...درصد بسیار کمی از افراد در بازارهای سرمایه موفق هستند و بهتر است بدانید آنها هیچ جا دیده نمی شوند و تنها به کار خود تمرکز کرده اند

سلام مارو به استادتون برسونید و بگید اینکه از سهمی تبلیغ کنیم تا با ورود پول مردم سود کنیم امری است غیر اخلاقی ،چون بیش از اندازه از یک چیز تعریف کردن نشان از اهدافی دیگر دارد نه صرفا جنبه خیرخواهانه

قول میدم به شما آنقدر که شما از سهم بهپاک تبلیغ کردید خود شرکت تبلیغ نکرده
                  آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/03/25, 16:17.

نظر

• مبتدی2
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 973

شما از کجا میدونی دیده نشدن؟

سهام های شروع کننده روند صعودی دیده شدند ولی چون ما خودمون ندیدم فکر می کنیم دیگران هم ندیدن...درصد بسیار کمی از افراد در بازارهای سرمایه موفق هستند و بهتر است بدانید آنها هیچ جا دیده نمی شوند و تنها به کار خود تمرکز کرده اند

سلام مارو به استادتون برسونید و بگید اینکه از سهمی تبلیغ کنیم تا با ورود پول مردم سود کنیم امری است غیر اخلاقی ،چون بیش از اندازه از یک چیز تعریف کردن نشان از اهدافی دیگر دارد نه صرفا جنبه خیرخواهانه

قول میدم به شما آنقدر که شما از سهم بهپاک تبلیغ کردید خود شرکت تبلیغ نکرده
                    استاد عزیز استادم نوشته :
                    ایشون درست می گویند حتما ایشون جز اونهایی بودند که افزایش قیمت این سهمها را سفته بازی نمی دونستند یا در زمان تبلیغ این سهمها با چند آیدی مختلف شروع به بد و بیراه گفتن نمی کردند و هی تبلیغ تبلیغ نمی کردند و البته سودش رو هم بردند مثلا در خاذین و ....:^o
                    متاسفانه چند نفر وجود دارند که وقتی فرصت خرید سهمی برایشان موجود است ولی در سهام دیگر هستند بر نمی تابند فرصت خرید سهم هدف گرفته شده شان از بین برود و دیگران را متهم به تبلیغ می کنند
                    همین افراد اگر سهم در حالی که اینها خرید نکرده اند رشد کند افراد خریدار و تبلیغ کننده سهم را متهم به سفته بازی می کنند و....
                    البته ایشون مبری از این اتهام هستند
                    ضمنا بحث تبلیغ بهپاک شد فقط به گفته مدیر عامل وصنا برند بهپاک 200 میلیارد تومان می ارزد
                    شاد باشیدو دیگران را شاد کنید

نظر

• مبتدی2
                      عضو فعال
                      • Feb 2015
                      • 973

استادم فرستادند
                      1. فقط کسانی که تحلیلگرند یا وابسته به تحلیل گرند جرات خرید اینگونه سهم ها را دارند چون در بازار پایه است پس ادعای اینکه با پول مردم و....اتهام کاملا غیر اخلاقی و استفاده از یک مورد اخلاقی در راستای مقاصد غیر اخلاقی است
                      2. در تبلیغ سهم تاکید بر افراد تحلیلگر است تا سهم را بیایند تحلیل کنند و سرمایه گذاری کنند
                      3. پتانسیل های سهم به تدریج همانگونه که تا الان آزاد شده است آزاد می شود و نیاز به پول کسی نیست و سهم بالا خواهد رفت اونوقت این عزیزان تحلیلگر در قیمتهای چندین برابر باز ادعای دیدن سهم را می کنند که نشان از همان مقصود غیر اخلاقی با استفاده از موردی اخلاقی است
                      4. اگر سهم را بخواهم فردی جمع کنم برایم کاری ندارد و در یک روز براحتی تا بیش از 1 میلیون سهم دیگر می توانم بخرم و قدرت این موضوع و جلوگیری از بازی های بچه گانه مانند کاری که امروز بعضی از همین تحلیلگر های اخلاقی کردند و با 1000 سهم قیمت را منفی کردند ،را دارم
                      اما بنا بدلایلی فعلا فقط دست به ماشه ام و ترجیح می دهم بقیه هم در سود درست این سهم شریک شوند (هرچند اگر اینکار را هم انجام دهم همین اخلاقیون دروغین باز می گویند فلانی سهم را با زور پول خودش بالا کشید همان حرفی که پشت سر جناب درخشانی زدند و می گویند سفته باز است )
                      اما در صورت ادامه بچه بازی ها عده ای در روند رشد این سهم قطعا این سهم را در این قیمتها ارزنده می دانم و تا 400 تومان رنج خواهم کشید
                      شناور سهم اندک است و سهم خشک است چرا مرا تحریک به خرید همین شناور اندک می کنید
                      شاد باشید و دیگران را شاد کنید

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

جناب مبتدی-با سلام
                        من قبلا یه سهم که همه ازش تعریف می کردند و سودهای نجومی براش پیش بینی می کردن خریدم و یه ضرر اساسی کردم و تصمیم گرفتم از این به بعد فقط با گزارش رسمی شرکت ها روی کدال خرید و فروش کنم ،سهمی هم که شما معرفی کردید در کدال سود جندانی براش ندیدم .(ضمنا در مورد غمارگ و فروش زمین هاش الان دو سال هست که بحث فروشش رو همه می دونند و متاسفانه خبری نشده،یا بانک قوامین رو با تارگت های نجومی و سودهای آنچنانی براش متصور می شدند و بعد شد اون که نباید می شد من فکر می کنم فقط باید کدال رو دید و بس)

نظر

• مبتدی2
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 973

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                          جناب مبتدی-با سلام
                          من قبلا یه سهم که همه ازش تعریف می کردند و سودهای نجومی براش پیش بینی می کردن خریدم و یه ضرر اساسی کردم و تصمیم گرفتم از این به بعد فقط با گزارش رسمی شرکت ها روی کدال خرید و فروش کنم ،سهمی هم که شما معرفی کردید در کدال سود جندانی براش ندیدم .(ضمنا در مورد غمارگ و فروش زمین هاش الان دو سال هست که بحث فروشش رو همه می دونند و متاسفانه خبری نشده،یا بانک قوامین رو با تارگت های نجومی و سودهای آنچنانی براش متصور می شدند و بعد شد اون که نباید می شد من فکر می کنم فقط باید کدال رو دید و بس)
                          استاد عزیز در مورد عدم قرار گرفتن گزارشات که در سایت شرکت وجود دارد http://www.behpak.com/index.aspx?fke...2&newsview=256
                          امروز شخصا بنا به دستور استادم با جناب آقای بیگ زاده صحبت کردم فرمودند شنبه تماس بگیرم و با آقای عابدی یا خانم جوانبخت صحبت کنم
                          انشا اله اگر خبری بود چه مثبت و چه منفی قرار خواهم داد

نظر

• مبتدی2
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 973

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                            جناب مبتدی-با سلام
                            استادم فرستادند
                            1. دوست گلم مبتدی عزیز قبول زحمت کردند پیگیری نیامدن گزارشات روی کدال را انجام دهند
                            2. شرکت برای اینکه وارد بازار فرابورس شود و با توجه به قول جناب آقای دکتر شریفی قطعا امسال سود در مجمع پخش خواهد کرد
                            3. مدیریت شرکت بهپاک قابل مقایسه با مدیریت های فشل ذکر شده نیست سوابق ایشون و عملکرد قبلی ایشون در بهپاک و بعد بهپخش را بررسی کنید خود ایشون 1000 تومان به ازا هر سهم برای بهپاک می ارزد
                            من فکر می کردم امسال با توجه به موجودی گرانقیمت دانه نتواند سود پخش کند اما ایشون کاری کرد کارستان و خراب کاری های مدیر عامل قبلی را به زیبایی جمع کرد
                            همینقدر بگویم از ایشون انتظار 10 یا 20 تومان تعدیل نداشته باشید قطعا تعدیل سال 94 بیش از 100 تومان خواهد بود
                            4. ایشون همین الان به شدت پیگیر بازیافت سرمایه های راکد است نمونه اش فروش زمین نکا که بدون هیچ هیا هویی صورت گرفت

نظر

• مبتدی2
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 973

استادم فرستادند
                              1. این بحث از نظر من تمام شده است و هر حرف دیگری زده شود باعث کش داده شدن مطلب خواهد شد و عدم جواب به معنی نداشتن جواب نیست
                              2. هدف گذاری در تبلیغ سهم افراد قدیمی تالارها که ادعای تحلیلگریشان می شود بود (هر چند بسیاری از آنها را چه خودشان و چه میزان سرمایه شان را می شناسم و می دانم یک صدم آنچه ادعا دارند نیستند )
                              به همین دلیل از مبتدی گل خواستم قبول زحمت کنند و تبلیغ سهم را ابتدا در تاپیک مربوطه و سپس با ارسال ایمیل برای تعدادی از آیدی های معروف انجام دهد تا سهم توسط بازار شناخته شود و تحلیل گران به تحلیل سهم بپردازند و آنگونه که جناب مبتدی به من اطلاع دادند چند شرکت سرمایه گذاری شروع به تحلیل سهم کرده اند
                              این همان نکته ای بود که هدفم بود حالا اگر تحلیلم درست باشد سود خوبی هدیه می گیرم و اگر غلط پای تحلیلم هستم

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

استاد عزیز استادم نوشته :
                                ایشون درست می گویند حتما ایشون جز اونهایی بودند که افزایش قیمت این سهمها را سفته بازی نمی دونستند یا در زمان تبلیغ این سهمها با چند آیدی مختلف شروع به بد و بیراه گفتن نمی کردند و هی تبلیغ تبلیغ نمی کردند و البته سودش رو هم بردند مثلا در خاذین و ....:^o
                                متاسفانه چند نفر وجود دارند که وقتی فرصت خرید سهمی برایشان موجود است ولی در سهام دیگر هستند بر نمی تابند فرصت خرید سهم هدف گرفته شده شان از بین برود و دیگران را متهم به تبلیغ می کنند
                                همین افراد اگر سهم در حالی که اینها خرید نکرده اند رشد کند افراد خریدار و تبلیغ کننده سهم را متهم به سفته بازی می کنند و....
                                البته ایشون مبری از این اتهام هستند
                                ضمنا بحث تبلیغ بهپاک شد فقط به گفته مدیر عامل وصنا برند بهپاک 200 میلیارد تومان می ارزد
                                شاد باشیدو دیگران را شاد کنید
                                نابود باد بازاری که با چند نفر بخواد جا به جا بشه...

از من به شما و استادتون پیشنهاد در بازاری معامله نکنید که 40 تا جوجه معامله گر تو یک شهری با سرمایه نفری 40 میلیونی شما و سرمایه شما رو بازی بدن

بابا خنده داره بخدا....این بحث ها خیلی پایینه

نظر

در حال کار...
                                X