کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
يادمه قبل اعلام نتيجه نهايي مذاكرات 3 آذر كل بازار چند روز صف خريد بود و بعد اعلام نتيجه از 4 آذر به بعد همه صف فروش شدن!حالا كه قبل از اعلام نتيجه بازار قرمزه، ميشه توافق رو حدس زد!!!
بله محکم و پابرجا ! اونم بعد از 50 درصد کاهش قیمت و فقط 15 میلیون صف خرید !
تازه میگن امروز آخر وقت احتمال عرضه هست !
دوست عزیز شبندر که خوبه 50 درصد افت کرد سهم داریم مثل کچینی که از 1200 الان تازه شده 240 یا پلاسک از 280 الان 131 شده ویا قند قزوین از 1400رسید به 185 وهمینطور توریل وخیلی از سهامهای دیگه شبندر که خوبه نا شکری نکنید (اینهایی که گفتم خودم دارم)
دوست عزیز شبندر که خوبه 50 درصد افت کرد سهم داریم مثل کچینی که از 1200 الان تازه شده 240 یا پلاسک از 280 الان 131 شده ویا قند قزوین از 1400رسید به 185 وهمینطور توریل وخیلی از سهامهای دیگه شبندر که خوبه نا شکری نکنید (اینهایی که گفتم خودم دارم)
ماشا الله کلکسیونریا برای خودت آبنوس جان ;)
میگم چه خبره تو بانکیا و خودروییا ؟!! اردرای خریدی که بعد تایم داره ثبت میشه رو شما هم میبینید تو TSE ؟!
وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.
پست های عزیزان رو خوندم و بارها متن های مختلف رو نوشتم و پاک کردم و میدونم به دل خواهید گرفت اما اگرم میخواهید وقت خود را دراین شیطان بازار بگذارید بهتر است کمی با دقت بیشتر و تحلیل های محکم تر پیش بریم
تحلیل های عزیزان شبیه به زرنگی های بچگانه است...اگر قرار اینطور سود کنید ول کنید ارزش نداره
قایم موشک بازی بیشتر شبیه تا بازار
حقوقی اون طور حقیقی این طور...صف شد نشد...فلانی عصبانیه فلانی جو گیر...سهامه تو صف قفله...ای داد عرضه شد ای داد شل شد...
به وضوح مشخصه ملت دارن بازی میخورن فقط نمیخوان بپذیرن که بازی میخورن و گرفتار شدند
نزول های عجیب و غریب را نمی بینند و صعود های اندک را دست و هورا می کشند
لطفا انتقاد بنده رو بپذیرید...من هر چی دارم از پذیرش انتقاد ها بوده و خواهد بود...وگرنه از کسانی که موافقم بودن چیز یاد نگرفتم
[QUOTE=امیر بهرامی;599206]پست های عزیزان رو خوندم و بارها متن های مختلف رو نوشتم و پاک کردم و میدونم به دل خواهید گرفت اما اگرم میخواهید وقت خود را دراین شیطان بازار بگذارید بهتر است کمی با دقت بیشتر و تحلیل های محکم تر پیش بریم
تحلیل های عزیزان شبیه به زرنگی های بچگانه است...اگر قرار اینطور سود کنید ول کنید ارزش نداره
قایم موشک بازی بیشتر شبیه تا بازار
حقوقی اون طور حقیقی این طور...صف شد نشد...فلانی عصبانیه فلانی جو گیر...سهامه تو صف قفله...ای داد عرضه شد ای داد شل شد...
به وضوح مشخصه ملت دارن بازی میخورن فقط نمیخوان بپذیرن که بازی میخورن و گرفتار شدند
نزول های عجیب و غریب را نمی بینند و صعود های اندک را دست و هورا می کشند
لطفا انتقاد بنده رو بپذیرید...من هر چی دارم از پذیرش انتقاد ها بوده و خواهد بود...وگرنه از کسانی که موافقم بودن چیز یاد نگرفتم
متاسفانه اکثر معامله گران سود میکنن ولی نمیتونن این سود را سیو کنن
مثلا همین 3 روز عید بازار رشد کرد ولی امروز اولین منفی را خورد . فردا هم منفی باشه یعنی میشه 8% . حدود 8% از 12% پرید
بخاطر این مذاکرات لعنتی در یک سال گذشته بیش از چند بار رکب خوردیم و کلی ضرر دادیم
فردا هم بازار بلاتکلیف هست که آیا فردا شب توافق میکنن یا نه
( این دور به تفاهم یا هر اسمی که روش گذاشتن نرسن واقعا لعنت ......
بازی جالبی بود.... امروز کسانی که آخر وقت صف خرید چیدند دقیقا همون کسانی اند که از دیروز دارند تو بازار رنج منفی میکشند و ....
اگه مذاکرات بد شد برنده اند.... اگه مذاکرات خوب شد اول از همه نشستند سر صف و حتی کدهای حقوقی بکمکشان میایند..
این صف های خرید یا فروش همش الکی هست . البته تمام این صف های فروش قبل از معاملات حذف میشه
امیدوارم بازار فردا باز مثل امروز جوگیر نشه و رنج منفی نزنه
این بازار شده فقط رو احساسات معامله کردن . صبح اکثریت سهم ها تا آخر وقت اختلاف 4 تا 7% داشتن . حالا شما حساب کنین یکی اول صبح بالا خریده و کارمزد حدود 10 % در یک روز ضرر کرده . یا برعکس کسانی که بالا ندادن
سلام
صبح خنک بهاریتون بخیر
دیشب تهران عجب باران و تگرگی اومد
شگفت زده شدیم
باران خیلی خوبی هم اومد
گرچه هر چقدر هم ببارد آب پشت سد کمتر میشه
فکر میکنم از این آب در جای دیگه مثل حوض آب شهرک سپاه در منطقه 22 تهران استفاده میکنند
نامردها رحم هم ندارند
هر چقدر باران میاد اینها فقط میگند آب پشت سد کمتر شده
امروز آخرین فرصت مذاکرات و بستن قرارداد تفاهم بین ایران و کشورهای بزرگ دنیاست
و شاید آخرین فرصت برای سبد بندی و خرید سهام
روز سبزی داشته باشید
ضرب الاجلی که 12 سال هست هر هفته و ماه و سال مدام تمدید میشه دیگه اسمش ضرب الاجل نیست
پس این اصطلاح رو از گفتمان حذف کنیم بورس وشاخص بیش از هر چیزی به این اصطلاح در جهت منفی
واکنش نشان داده
توافق طبق مذاکرات قبلی گفته شده 7 ماه و7 روز که قاعدتا تیرماه هست پس این ماه نشه ماه های دیگه هم هست
حتی اگر تیرماه هم نشه باز دلایلی برای تمدید پیدا خواهد شد
نظر