کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید ورنج تا 220 تو ولغدر.................تکمیل خرید تو ولبهمن
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
دیشب یک سهم را گفتم در پیغام خصوصی معرفی میکنم و ناظر پست مربوطه را بعد از چند ساعت حذف کرد
سهم مورد نظر صبح به تعداد بالا در قیمت پایین فرصت خرید داد . ( شاید بشه گفت تنها سهمی که صبح فرصت خرید در قیمت پایین داد )
حقوقی عرضه کننده فقط برای کنترل .... این کار را کرد و نگرانی نداره .
چند هفته قبل سهامدار عمده برای کنترل قیمت سهم تعدادی را به حقوقی های زیر مجموعه داد تا قیمت ... را کنترل کنن
دوستانی که دیشب به من پیغام دادن لطفا نه تاپیکش را بالا بیارن نه اعلام کنن چی هست ( چون سهمی که تبلیغ بشه دیگه فایده نداره )
با تشکر
همون ولبهمنایی که بهم 220 تا 224 فروختن.....30 درصد دیگشو...247 تقدیمشون کردیم.........................بقیشم ان شالله شنبه میدیم خدمتشون
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سلام
من اکثر دارایی ام را فروختم.
یعنی هر چیزی که در +5 درصد بود را فروختم.
البته در این بین اشتباها دستم خورد و ومعادن را قیمت اشتباه وارد کردم :( :d بروند آنهایی که از ما هدیه گرفتند خوش باشند.
==========
فروشم به خاطر بی اعتمادی به رفتار های دولت است.
نمی دانم چه در سر دارند که یکباره کل بازار را مثبت کردند.
==========
فروش هایم:
ومعادن 1354
وساپا 1102
دی 1797
حکمت 1168
خگستر 2560
===========
ثشاهد و وبیمه را هم می خواستم بفروشم که چون +5 نشده بود نفروختم.
البته یک کوچولو ثشاهد در 1247 فروختم (ده هزارتا)
اکثر فروش هایم با ده درصد ضرر نسبت به خرید بود.
ولی از ضرر بیشتر می ترسیدم.
آن ثشاهد و وبیمه را هم اگر بازار شنبه صعودی باشد می فروشمشان.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر