کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چهارشنبه میخواستم دو تا سهم رو بخرم قیمت پایین تر گذاشته بودم سر کار وقت نکردم چک کنم آمدم دیدم صف خرید شدن !
وسپه رو برای فروش گذاشته بودم خپارس و اون دو تا رو خرید که وسپه رفت و خپارس اضافه شد و از اون دو تا دیگه جا موندم
وسپه سهم خوبیه ولی خیلی کنده حوصلمو سر برد !
کلا برعکس بعضی ها که به سهام وفادارن و هر سهمی میخرن شروع میکنن تو ده تا سایت تبلیغ و با هر افتی هم باز نمیفروشن من زیاد به سهام وفادار نیستم. ببینم داره وقت تلف میکنه ردش میکنم. مگر اینکه خبر خاصی توش باشه.
پرشين تحليل:
اما در گروه بانکي بورس ظاهراً حقوقي فروش هايش تمام که نمي شود هيچ، خسته هم نمي شود، امروز هر چه تقاضا آمد، حقوقي دست رد به سينه نزد و همه را عرضه کرد. آنگونه که مشخص است قصد حقوقي براي فروش سهام سه شرکت "وبصادر"، "وبملت" و"وتجارت" خروج پول از بازار است و اگر نه با اندکي تأمل مي توانست همين مقداري را که امروز عرضه کرد با نرخي بالاتر بفروش برساند. قطعاً رفتارهاي اينگونه حقوقي ها به ضرر خودشان تمام خواهد شد چون در صورت تکرار اين اقدام، اهالي بازار راه گروه بانکي را از بقيه بازا جدا خواهند کرد و بدون سهام مذکور به رشد بازا ادامه خواهند داد و آنجاست که حقوقي مجبور است سهام بانکي خود را اندک اندک و با التماس بفروش برساند گويا اين حقوقي ها دلواپس رشد بازار پس از توافق هسته اي هستند و براي همين پيش دستي در ايجاد جو منفي مي کنند البته اکثر اين حقوقي ها وابسته به نهادهاي خاص خارج از دولت هستند .
بازار بايد خريد اين نماد هاي بانکيو تحريم کنه وقتی قراره این پول از بازار خارج شه به ضرر کل بازاره پس سهامدارا باید برن سراغ سهامهاي بنياديتر
حقوقي ها مسخره کردند خودشونو پول مفته دزدي هم که باشه اينجوري حراج نميکنه کسي !!!
فعلا که تا ریال آخر خرید کردم و پولی نمانده ولی اگر باز پول دستم بیاد سهام خوب زیاده، اکثر سهم ها تو کف هستن، چند تا سهم مثل بانک دی، وخارزم، خگستر، خمحرکه، وبشهر، فاراک، وساخت، وبانک،.... زیاده !
واتیح احتمال تمدیدش هست ولی نگه داریش هم بد نیست، ۴۰ تومان بخری ۱۰۰ هم بدیم سهم بشه تا چند ماه طول میکشه تا اون موقع سهم بالای ۲۰۰ هستش.
pe سهم به نسبت سابق بالا رفت . شرکت مشکل نقدینگی هم داره . تا امروز سود سهامداران مجمع سال قبل را پرداخت نکرده
بنظرم تا زمانی که حق شرکت مورد معامله قرار نگرفته محدوده 185 تا 195 بازی کنه .
احتمال زیاد هفته بعد بعد از قیمت خوردن حق سهم یه تکونی بخوره .
من خرید را در این چند روز تاییید نمیکنم . البته نظر شخصی هست و ممکنه اشتباه باشه
سلام دوستان
کطبس را فروختم.
به نظرم تو منطقه اشباع خرید قرار گرفته و احتمالا از فردا برود برای اصلاح
نوع معاملات هم این احتمال رو تایید میکنه.
پرسود باشید
pe سهم به نسبت سابق بالا رفت . شرکت مشکل نقدینگی هم داره . تا امروز سود سهامداران مجمع سال قبل را پرداخت نکرده
بنظرم تا زمانی که حق شرکت مورد معامله قرار نگرفته محدوده 185 تا 195 بازی کنه .
احتمال زیاد هفته بعد بعد از قیمت خوردن حق سهم یه تکونی بخوره .
من خرید را در این چند روز تاییید نمیکنم . البته نظر شخصی هست و ممکنه اشتباه باشه
50 هزار تا دارم 32500 افزایش
سرمایه خورده قیمت خریدم 270 بودهارزیابی شما از وضعیت چیه؟ ممنون
50 هزار تا دارم 32500 افزایش
سرمایه خورده قیمت خریدم 270 بودهارزیابی شما از وضعیت چیه؟ ممنون
من نظرم بر فروش رو قیمت مچینگ بود و اگر زودتر پیغام میدادین بهتون میگفتم بفروشین
ولی فروش زیر 190 منطقی نیست .
خودم مچینگ نزدیک 207 فروختم و در یک ساعت 15%جلو هستم .
من اگر جای شما بودم خیلی زودتر از این سهم خارج میشدم و سهام های بهتری میخریدم .
ولی چون تا الان شما نفروختین پس صبر کنید
نظر