کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این چه طرز صحبت کردنه برادر من؟
مطلبی بود دوستان خواستند در موردش نظر بدهند ،تمامی اونها هم حذف خواهد شد.دیگه این لحن شما برای چی هست من متوجه نشدم.
عصبانی هستید آب بخورید.
اقای امام قلی خان لطفا اگه ممکنه پست تون رو حذف کنید
اولا مطلب نیستو یه شخصه...دوما چه لزومی داره در باره شخصی که حضور نداره اظهار نظر کرد..........تاپیکم امروز چه کردید...نه امروز فلانی چه کرد............
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
البته سرمایه گذاری ام در این سهم زیاد نبود و از 108 تومان با این سهم بودم. امکان دارد این سهم تا 150 تومان و یا حتی 220 تومان یا حتی بالاتر هم برود ولی من همینجا خداحافظی می کنم با این سهم و اگر تا 104 تومان هم بریزد به خریدش فکر نخواهم کرد.
===================
چند سهم دیگر را هم گذاشتیم برای فروش که به احتمال قوی به خاطر بالا بودن قیمت فروش ما کسی نخواهد خرید.
یا علی
==================
پی نوشت:
اینکه در این انجمن اخلاق رعایت می شود واقعا عالی است و انصافا لذت می برم. من واقعا از مدیران و کاربران تشکر می کنم.
خرید وبیمه....1274............محمد اقا دعات مستجاب شد..........بالاتر وارد شدم:))
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
حالا من ميگم عجب دل شيرى دارى كاكو البته من خريختح رو با ضرر امروز دادم رفت
تنمون به تنه شما خورده..........دل شیر کجا بود............تعداد بر نداشتم....
فروش 6000 تا بمپنا با دریافت سود مجامع این 2 سال یر به یر دادم رفت !!!.........خدایش بمپنا برای چی امده تو بورس ؟!!!...........فروش 3000 تا حتاید به علت کنترل اعصاب خورد کن حقوقی با 4 درصد سود
خرید نیرو سرمایه جزیره ناشناخته با زیرمجموعه های طراز اول برق قدرت در سطح منطقه خاورمیانه http://www.niroosarmayeh.co/index.ph...16دوستان اینها فقط غیر بورسی هایش است وحدود 4800000 سهم بورس انرژی ارزش این آتیش پاره را دو چندان کرده.دوستان حتما این سهم را بررسی کنند مخصوصا مهندسین برق قدرت ببینند کاری بوده که این زیرمجموعه های شرکت نکرده باشند از حفظ خطوط مترو بگیر تا مفصل بندی خطوط انرژی نیروگاه اتمی بوشهر دوستان بررسی کتنند.
نظر