کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تو منفی یه خورده حاج فلولی اضافه کردم......ولی باید محتاط بود
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خرید حتاید.
اضافه کردن غشاذر.
اضافه کردن ثفارس.حق تقدمش فردا تموم میشه.
................................
بازار شاید بیاد رو گروههای کوچک حمل و نقل و غذایی لبنی و ساختمان و کاشی چون تو بازار پول نیست
به نکته خوبی اشاره فرمودین خارج شدن در بالا بنظر بنده جزو اصولی ترین استراتژی یک سهامدار موفقه و ای کاش در این رابطه دوستان تمرین جسارت میکردنند چونکه وقتی ما سهمی میخریم گویی ملک پدرمان را صاحب شده ایم ودلبستگی وتعصب عجیبی نسبت به سهم پیدا میکنیم وسهم میشود ناموس ما و این خود اشتباه فاحش وشاید هم افحش باشد وان روزی که بنده از فایرا خارج شدم با توجه به اینکه تکسهم هم بودم ولی بسیار برایم ناگوار بود که از سهم دیرینه ام خارج میشوم ولی با این وجود خواستم تمرین جسارت کرده باشم واین تجربه خوبی بود برایم وبه دوستان توصیه میکنم انها هم این تمرین را انجام دهند امید که سودمند واقع شود
خرید حتاید.
اضافه کردن غشاذر.
اضافه کردن ثفارس.حق تقدمش فردا تموم میشه.
................................
بازار شاید بیاد رو گروههای کوچک حمل و نقل و غذایی لبنی و ساختمان و کاشی چون تو بازار پول نیست
غشاذر در كف قيمتي خودش قرار داره و ظاهرا تمايلي به پايين رفتن هم نداره................... امروز به نظر بايد شاهد حركت مثبتي در نمادهاي گروه غذايي و لبني باشيم
غشاذر هم جزو سهم هايي هستش كه هميشه حركت شارپي داشته
فلوله های 1523 دیروزو...159 دادم رفت......دوسال پیش حرف از کمتر از 30 درصد نبود...الان 3 درصد میگیریم...حال میکنیم.....یاد این ضرب المثل افتادم....گهی زین به پشتو...گهی پشت به زین
فلوله های 1523 دیروزو...159 دادم رفت......دوسال پیش حرف از کمتر از 30 درصد نبود...الان 3 درصد میگیریم...حال میکنیم.....یاد این ضرب المثل افتادم....گهی زین به پشتو...گهی پشت به زین
فلوله پايان سال مالي 94= 350 تومان....................
بازار سرمايه جذابيتش به همين چيزاس، از نظر يكي يه سهم در محدوده قيمتي خاصي بايد فروخته شه و از ديدگاه ديگري درست اون محدوده فرصت خريده ............ اينه كه يكي مي فروشه و ديگري مي خره........... انشاالله همگي به اندازه اهداف و تفكرمون سود كنيم/:.Heart.:/
نظر