امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • مرداد ۱۳۹۰
    • ۳۳۷۳

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط "heydar" پست شده است مشاهده پست
    قندی ها به نظر میرسند هنوز کار دارند و کارشون تموم نشده
    بله کارشون تموم نشده
    ولی کسی که پایین قیمت خریده الان ۳۰ تا ۵۰ درصد رو سوده و کمی احساس خطر کنه با سود کمتر خارج میشه
    ولی کسی که تازه میخره برای چند درصد سود هر روز استرس داره .
    بنظرم این گروه اصلاح میشه . چون دلیل بنیادی پشتشون نیست . مگر اینکه گروهی که روش فعالن دوباره این گروه را بالا بیارن . البته اگر دیروز خالی نکرده باشن

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • شهریور ۱۳۹۱
      • ۷۴۹۳

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است مشاهده پست
      بله کارشون تموم نشده
      ولی کسی که پایین قیمت خریده الان ۳۰ تا ۵۰ درصد رو سوده و کمی احساس خطر کنه با سود کمتر خارج میشه
      بنظرم این گروه اصلاح میشه . چون دلیل بنیادی پشتشون نیست . مگر اینکه گروهی که روش فعالن دوباره این گروه را بالا بیارن . البته اگر دیروز خالی نکرده باشن
      تا آخر سال بازدهی گروه ها را با هم مقایسه میکنیم . از امروز که ۱۰ شهریورهتا اسفند .

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۲۹۳۸

بله کارشون تموم نشده
        شما اونی را میبینی که ۱۲۰ خرید داشته اونی که ۸۰۰ تومان خرید داشته را نمیبینی میدونی توی چه ضرری هستش ، من خودم ۴۰ درصد روی سود هستم ولی حالا حالاها نمیفروشم .

چارتهاشون را نگاه کن ببین چه افت وحشتناکی کردند ، همشون سقف قبلیشون را دوباره خواهند دید .

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • آذر ۱۳۹۰
          • ۱۰۹۳۴

در اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پست
          شما اونی را میبینی که ۱۲۰ خرید داشته اونی که ۸۰۰ تومان خرید داشته را نمیبینی میدونی توی چه ضرری هستش ، من خودم ۴۰ درصد روی سود هستم ولی حالا حالاها نمیفروشم .

چارتهاشون را نگاه کن ببین چه افت وحشتناکی کردند ، همشون سقف قبلیشون را دوباره خواهند دید .

چه دلیل قانع کننده ای که باید نگاه کنیم اول چه قیمتی داشته اند حالا در چه قیمتی هستند و باید به سقف قبلی هم برسند پس سهم های دیگه هم که ریزش شدید داشتند هم با خارج شدن از زیان باید به قیمتهای بالا اوج شاخص ۸۹ هزار برسند !!!!
          آخرین ویرایش توسط ایرج اکبری؛ ۱۳۹۴/۰۶/۱۰، ۱۰:۱۱.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • مرداد ۱۳۹۰
            • ۳۳۷۳

سقف قبلی !!!!!!!
            دلیل بنیادی هست که باید سقف قبل را بزنن ؟

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۲۹۳۸

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست

چه دلیل قانع کننده ای که باید نگاه کنیم اول چه قیمتی داشته اند حالا چه قیمتی هستند و باید به سقف قبلی هم برسند پس سهم های دیگه هم که ریزش شدید داشتند هم با خارج شدید از زیان باید به قیمتهای بالا اوج شاخص ۸۹ هزار برسند !!!!
              در خرید سهم من دو مورد را مد نظر قرار میدم : یکی میانگین قیمت ۲۰ سال قبل شرکت چند بوده دوم سقف قبلی سهم چه قیمتی بوده

ببین مثلا الان کچینی و قشیر به یک اندازه افت داشتند نسبت به سقف قبلیشون اما میانگین قیمت گذشته قشیر خیلی بالاتر از کچینی هستش به همین دلیل قشیر بیشتر بازدهی میده .

ما باید فکر کنم افرادی که قند اصفهان را ۲ سال قبل ۱۰۰۰ تومان خریدند چه هدفی داشتند که الان قیمت سهم شده ۲۰۰ تومان ، یعنی با اطلاعات گذشته آینده را پیش بینی کنیم .

نظر

• نوام چامسکی
                عضو فعال
                • فروردین ۱۳۹۳
                • ۳۳۶۹

قیمت جهانی شکر تو اشل هفتگی

تا وقتی دلار بالا است همین اوضاع است

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=۲۹۳۶

نظر

• ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • آذر ۱۳۹۰
                  • ۱۰۹۳۴

در خرید سهم من دو مورد را مد نظر قرار میدم : یکی میانگین قیمت ۲۰ سال قبل شرکت چند بوده دوم سقف قبلی سهم چه قیمتی بوده

ببین مثلا الان کچینی و قشیر به یک اندازه افت داشتند نسبت به سقف قبلیشون اما میانگین قیمت گذشته قشیر خیلی بالاتر از کچینی هستش به همین دلیل قشیر بیشتر بازدهی میده .

ما باید فکر کنم افرادی که قند اصفهان را ۲ سال قبل ۱۰۰۰ تومان خریدند چه هدفی داشتند که الان قیمت سهم شده ۲۰۰ تومان ، یعنی با اطلاعات گذشته آینده را پیش بینی کنیم .
                  باز هم دلیلی بیان می کنید که به نظر می رسه غیر واقعی باشه شما قیمتهای ۲۰ سال پیش را مثال می زنید خوب بنده قیمت ۹ سال پیش را اعلام می کنم قیمت خودرو در دولت خاتمی چند بوده بالای هزار حالا چنده با اینکه جز صنایع های بسیار مهم کشور حساب میشه و سهم های دیگه جز صنایع های مادر محسوب میشه و چه قیمتی داشتند و حالا در چه قیمتی هستند نه این دلیل قانع کننده ای نیست هر موقع توانستد دوباره سود های خوبی در گزارشهای ۳ الی ۱۲ ماهه اعلام کنند بعد باید به قیمتهای بالا برسند نه با پیش بینی سود ۳ تومانی
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • اسفند ۱۳۸۹
                    • ۲۹۳۸

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است مشاهده پست
                    باز هم دلیلی بیان می کنید که به نظر می رسه غیر واقعی باشه شما قیمتهای ۲۰ سال پیش را مثال می زنید خوب بنده قیمت ۹ سال پیش را اعلام می کنم قیمت خودرو در دولت خاتمی چند بوده بالای هزار حالا چنده با اینکه جز صنایع های بسیار مهم کشور حساب میشه و سهم های دیگه جز صنایع های مادر محسوب میشه و چه قیمتی داشتند و حالا در چه قیمتی هستند نه این دلیل قانع کننده ای نیست هر موقع توانستد دوباره سود های خوبی در گزارشهای ۳ الی ۱۲ ماهه اعلام کنند بعد باید به قیمتهای بالا برسند نه با پیش بینی سود ۳ تومانی
                    رگرسیون که میدونی چیه و چه کاربردی داره ؟

کارش پیش بینی آینده با استفاده از اطلاعات گذشته است ، یکی از بیشترین استفاده هاش توی همین بورسه .

خودرویی که شما میگی بالای ۱۰۰۰ بوده در نمودار تعدیل نشده بوده تعدیل شده اش را نگاه کن همان زمان ۱۰۰ تومان بوده .

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۹۰
                      • ۱۰۹۳۴

رگرسیون که میدونی چیه و چه کاربردی داره ؟

کارش پیش بینی آینده با استفاده از اطلاعات گذشته است ، یکی از بیشترین استفاده هاش توی همین بورسه .

خودرویی که شما میگی بالای ۱۰۰۰ بوده در نمودار تعدیل نشده بوده تعدیل شده اش را نگاه کن همان زمان ۱۰۰ تومان بوده .
                      نه نمی دانم چی دستگاه عجب و غریبی می باشد !!

بله کاملا استفاده کردم از تجربه شما انشااله که سود خوبی ببرید با تشکر

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۰
                        • ۱۰۹۳۴

حرکت گروه ساختمانی

نظر

• H.Ahadi
                          عضو عادی
                          • آذر ۱۳۹۲
                          • ۷۶

كلا با ثشرق (ضرر) خداحافظي كردم
                          قشير و قچار خريد كردم تا ببينم جبران ضرر اون لعنتي ميشه؟

نظر

• سلطان بورس
                            كاربر فعال
                            • مرداد ۱۳۹۰
                            • ۳۳۷۳

در اصل توسط H.Ahadi پست شده است مشاهده پست
                            كلا با ثشرق (ضرر) خداحافظي كردم
                            قشير و قچار خريد كردم تا ببينم جبران ضرر اون لعنتي ميشه؟
                            انشا ا... سود بشن
                            من بودم جرات چنین کاری نداشتم
                            ثشرقی که کلی افت کرده را با قشیر و قچاری که ۵۵ درصد در ۲ هفته رشد کردن عوض کردین
                            البته حرف اول و آخر را خواستن میزنه

نظر

• H.Ahadi
                              عضو عادی
                              • آذر ۱۳۹۲
                              • ۷۶

انشا ا... سود بشن
                              من بودم جرات چنین کاری نداشتم
                              ثشرقی که کلی افت کرده را با قشیر و قچاری که ۵۵ درصد در ۲ هفته رشد کردن عوض کردین
                              البته حرف اول و آخر را خواستن میزنه
                              من ثشرقو ۲۰۶ خريد داشتم افزايش هم خورد ولي بجز ضرر چيزي برام نداشت البته يه زماني بهم سود داد ولي بعد افزايش سرمايه اش فقط افت داشت ديگه خسته ام كرده بود ديروز ديگه دلمو زدم به دريا و ريسك كردم و كلا ريشه شو زدم و اون دو تا سهمو خريدم از اون گذشه بورس يعني ريسك يعني قمار قمار باز هم اگه نگه به.......... كه نميشه.

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • بهمن ۱۳۹۳
                                • ۲۶۰۳

چند تا سهم ثشرق بود که فروختید ؟ !

نظر

در حال کار...