کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
الان پست شما را دیدم
حق سشرق با این قیمت سهم ، روز فروش حق استفاده نشده ، پول کسی که شرکت کرده و 100 را واریز نکرده ، میشه صفر
اینکه چند نفر میخرن و چند نفر میدن برای چند سال پیش بود . الان انقدر با کدهای شخصی سهم رو دستکاری میکنن که کسی نتونه ردشون رو بزنه
در این مدت یک ساله ، کلا هر کسی رو حق کار کرد پولش رفت . اکثر حق های استفاده نشده که پودر شدن
الان پست شما را دیدم
حق سشرق با این قیمت سهم ، روز فروش حق استفاده نشده ، پول کسی که شرکت کرده و 100 را واریز نکرده ، میشه صفر
اینکه چند نفر میخرن و چند نفر میدن برای چند سال پیش بود . الان انقدر با کدهای شخصی سهم رو دستکاری میکنن که کسی نتونه ردشون رو بزنه
در این مدت یک ساله ، کلا هر کسی رو حق کار کرد پولش رفت . اکثر حق های استفاده نشده که پودر شدن
زمان زیادی تا فروش حق های استفاده نشده باقی مانده ، هر یک روزش میتونه 5 درصد بالا بره .
چند سالی که توی این بازار هستم بالای 90 درصد از مواقع که تعداد خریدار خیلی کمتر از فروشنده است سهم سود داده ، در تاریخ 1394/07/07 ، 7 نفر خریدار و 54 نفر فروشنده بودند .
البته ریسک بالایی کردم و زیاد برداشتم ، حدود 10 درصد سرمایه ، اگر سهم بالا نره 10 درصد پولم پریده .
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
قندی و سرب و روی عسل هستند
فقط اول وقت , مثبت نـخریدن دایمآ تا آخروقت فرصت میده . 2% از سودتون تـو خـرید خـوبه
کبافق و زنگان و ....عزیزند.... التماس دعا ...
شاخص فعلا با خط مقاومت آبی رنگ درگیره ، داره زور میزنه که مقاومت را بشکنه ، تا ظهر شکسته میشه .
با سلام و عرض ادب
بزرگوار باید دید آیا حجم معاملات و مؤلفه های بنیادی هم مؤید خروج از روند نزولی هست یا خیر. وگرنه شکست خط روند نزولی به تنهایی فقط امیدوارکننده است
به هر حال فرمایش شما را به فال نیک میگیریم @};-@};-@};-
نظر