امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط مازیار* پست شده است View Post
    .......فروش قمرو با ضرر 600 هزار تومنی !!!!!!!!!!:((
    سودم شد ضررررررر:((
    ایشالا روی یه چیز دیگه جبران میکنی

خب اعتیاد به نوسان گیری ، همین ضررهارو هم داره;)

زیاد نگرانش نباش:*
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

به به داش fm داش مصطفی..................شما که از توافقات پشت پرده خبر ندارین.........چراغ سبز <مجوز بالا رفتنو> نشون دادن..........

نظر

• fm2006
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 825

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        به به داش fm داش مصطفی..................شما که از توافقات پشت پرده خبر ندارین.........چراغ سبز <مجوز بالا رفتنو> نشون دادن..........
        ما نمکگیر هستیم قربان بدون اطلاع از توافق هم خریداریم
        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• ATP
          عضو عادی
          • Oct 2011
          • 154

ممنون از دوستان
          امروز روی خصدرا 400 هزارش جبران شدش!!!!
          /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• amin68
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 134

خرید زایاد ح تو منفی حجم معامله خیلی بالا رفته میشه تا اخر هفته بهش امید داشت من عضو جدیدم هنوز دوستی واسه خودم پیدا نکردم و بورس رو شغل دوم خودم انتخاب کردم وقت تاپیک دادن رو خیلی کم دارم به نظر شما میشه به بازار اینده امید داشت؟

نظر

• shayan0711
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 234

قشرين شايد امروز بالاي 6 ميليون سهم معامله شود
              [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• Jamshidyar
                كاربر فعال
                • Oct 2011
                • 556

خرید بکاب سنگین
                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

داش مهران اینجارو داشته باش
                  نمابورس گزارش میدهد

بررسی یکی از معدود نمادهای غیرقندی دارای صف خرید

گروه صنعتی سپاهان در گزارش عملکرد شش ماهه، سود خالص خود را با سرمایه 200 میلیارد ريال مبلغ 621 ريال از 910 ريال معادل 68 درصد اعلام کرده است. همچنین شرکت سود خالص خود را از 662 ريال به 910 ريال با تعدیل 37 درصد اعلام کرده است.

نخست؛ در این گزارش اعلام شده که شرکت موفق به کسب درآمد فروش معادل 44 درصد شده که سبب شده بهای تمام شده معادل 41 درصد محقق شود. نتیجه این امر کسب 60 درصد سود ناخالص برای شرکت شده است. با کنترل هزینه ها، شرکت پوشش 48 درصد از هزینه های اداری تشکیلاتی را در این مدت ایجاد کرده و حدود 384 میلیون ريال نیز سایر هزینه های عملیاتی ایجاد شده که برآیند این موارد، سود عملیاتی را با پوشش 63 درصد اعلام کرده است. در ادامه پوشش 48 درصدی هزینه های مالی و پوشش 85 درصدی درآمدهای سرمایه گذاری در کنار تحقق 713 میلیون ريال درآمد متفرقه، سود قبل از کسر مالیات را تا 68 درصد محقق کرده است. با پوشش 65 درصدی مالیات، سود خالص شرکت نیز 68 درصد از پیش بینی بودجه را کسب کرده است.

دوم؛ شرکت در گزارش قبلی خود که در تاریخ 90.4.28 منتشر کرده بود، سود خالص را مبلغ 662 ريال ذکر کرد که در این گزارش معادل 37 درصد تعدیل مثبت اعمال شده و به 910 ريال رسیده است.

رشد 11 درصدی درآمد فروش که سبب شده سود ناخالص 33 درصد رشد کند و در کنار رشد 39 درصدی سود عملیاتی، تعدیل هزینه های مالی و درآمد حاصل از سرمایه گذاری و درآمد متفرقه، سود خالص 37 درصد افزایش یابد.

سوم؛ در مقایسه عملکرد شش ماهه نخست سال 90 و سال 89، مشخص شده شرکت توانسته با رشد 25 درصدی درآمد فروش و کنترل رشد بهای تمام شده تا 14 درصد، سود ناخالص را تا 144 درصد افزایش دهد. با رشد 60 درصدی هزینه اداری تشکیلاتی، شرکت سود عملیاتی خود را در این دوره نسبت به نیمه نخست سال 89 معادل 160 درصد افزوده است. کاهش 9 درصدی هزینه مالی و نیز کاهش 19 درصدی درآمد حاصل از سرمایه گذاری در کنار تبدیل 554 میلیون ريال هزینه متفرقه به 713 میلیون ريال درآمد متفرقه، سود قبل از کسر مالیات 149 درصد رشد کرده است. رشد 241 درصدی مالیات نیز سبب شده بخشی از سود کاسته شود. در نهایت سود خالص با 134 درصد افزایش محقق شده است.

لازم به ذکر است عمده درآمد شرکت از تولید لوله های گازی و صنعتی ایجاد می شود و شرکت 5 درصد از درآمد خود را از صادرات کالاهای تولید شده خود به دست می آورد که این درآمد با دلار 10600 ريالی تسعیر شده است. با رشد نرخ دلار، این درآمد در فصل سوم سال افزایش خواهد داشت.

همچنین شرکت در تولید لوله های کشتی نیز طرحی را در حال تولید آزمایشی دارد که اثرات سودآوری آن را مشخص نکرده است. سود انباشته شرکت نیز در آخرین گزارش با رشد 98 درصدی مواجه شده است.

نتیجه؛ با توجه به این موضوع که شرکت در نیمه دوم سال بیشتر درآمد فروش خود را به دست آورده و سهم کسب سود در نیمه دوم سال در سال قبل 69 درصد بوده، چنانچه روند کسب سود شرکت مشابه سال قبل باشد خواهد توانست تعدیل قابل توجه دیگری را اعلام کند. اما در صورت فعالیت مشابه روند نخست سال، تعدیل سود تا مبلغ 1242 ريال خواهد بود.

نظر

• PASHA
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1294

خرید شیران
                    اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      امروز کمی وشمالح در منفی کامل خریدم
                      بیشتر سبدم قندیه ولی باید مواظب بود و شرایطو نگاه کرد.
                      چهارشنبه در 326ریال خریده بودم که امروز دادم به صف خرید
                      این بازیش زیاده و سر از کارش در نیاوردم!!
                      البته در قیمتهای فعلی ریسک چندانی نداره و احتمال رشد بیشتر از افته ولی حوصلشو نداشتم دیگه!!
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• PASHA
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1294

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                        اگه از اول سال پولم رو گزاشته بودم تو یه طویله پیش چندتا گاو ، گاوه تا الان ضرر نمیزد به پول مثل من :دی پس گاو بیشتر از من ارزش داره..یه فیلم گاو باید بسازم
                        حامد جان
                        الان تقریبا یک سال است که این سهم شیران رادارم .
                        اگر دمپایی و یا قوطی کبریت تو خیابون دستم گرفته بودم واینقدر که من توی تالارها ازاین تبلیغ کردم ، تبلیغ کرده بودم
                        توانسته بودم با 2 الی 3 برابرقیمت بفروشم .
                        وقتی دردانشگاه بودم یک نظریه ای رادادم بنام نظریه 7 گاو
                        که آنموقع ها خیلی شهرت پیداکرد یادش بخیر
                        آنموقع خیلی ها مرا مسخره کردند ولی الان می بینم که تازه دارند به ...
                        اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ATP
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 154

مترصد خرید وغدیرم......اگه به همین منوال پیش بره حتما سوار میشم!!!!!/:)
                          /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• fm2006
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 825

وقتی آدم میبینه حق زامیاد 22 میلیون جمع میشه باز 3 میلیون میان عین ....... میزارن تو صف فروش پیش خودش یه فاتحه جهت شادی روح بازار سرمایه ایران میفرسته

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post

سلام عزیز جان و دل

نه داداش ما خبری نداریم

بیشتر توضیح میدی؟
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                سلام عزیز جان و دل

نه داداش ما خبری نداریم

بیشتر توضیح میدی؟
                                قراره سهم صف خرید بی عرضه نباشه یعنی برادران بزرگوار و محترم اجازه بدهند دوستان دیگر سهامدار شوند...........البته ببینیم چقدر پای حرفشان....باید نظاره گر بود.....سهم بنیادیش عجیب قویه.تنها مشکل بازم میگم تنها و تنها مشکل این بود که زیاد کمی نمیشناختش که خب دیشب جلسه معارفشو برگزار کردم.....یه بار دیگه تاکید میکنم سهم نیاز به صف خرید و هل دادن نداره....بگذریم تا 3-4 ماهه دیگه مشخص میشه بریم سراغ بقیه سهما...............

نظر

در حال کار...
                                X