کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شاخص این گروه هم داره مثل غذایی و ساختمانی میره تو کانال صعودی
........................
امروز صف فروش کساوه را جمع کردیم. علت بازدهی اتی بازگشت بازار و صادرات به روسیه و عراق هست.صادرات به روسیه کل انبارهای گروه کاشی را خالی میکنه.
بزودی شاهد قفل شدن اکثر نمادهای این گروه خواهیم بود.
کترام را 150تومان می بینم.
ثقزوی اسم سهمی است که پس از رشد چند صد درصدی از آن بیشتر خواهیم شنید گزارش 300 درصد افزایش سرمایه از انباشته آن بر روی کدال نشست و تا 350 تومان در سیستم مچ شده است. سهمی با شناوری پایین و خالی از فروشنده که سال گذشته با پیش بین 40 تومان بیش از 60 تموان سود ساخته است و به دلیل کوچک بودن کمترین سودآوری در شرکت سئدهای بالایی را میسازد. دیروز نیز بالاترین آمار معاملات خود با میزان 474 هزار سهم را داشته است و از 220 تا 270 رشد داشته است.و اما امروز با آمدن خبر افزایش سرمایه در کدال تا 350 تومان نیز مچ شده است.و گروهی نیز دیروز و روزهای قبل به طور آرام اکثر سهم را جمع کرده اند و اغراق نباشد شاید ظرف 2 روز 500 تومان را هم ببیند. رییس هییت مدیره شرکت نیز علی عبدالعلی زاده وزیر مسکن دوره های قبل می باشد.افرادی که مایل به خرید این سهم شارپ هستند اول صبح دستورشو به مارگزارشون بدهند.ضمنا فروشنده سهم روی 350 تومان و 390 تومان کمتر از 100 هزار سهم می باشد.
دوستان عزیز سهمی رو از گروه ساختمان میخوام خدمتتون معرفی کنم که بازدهی بالای 100 درصدی داره ثقزوی شرکت عمران و سازندگی قزوین که دکتر علی عبدالعلی زاده وزیر سابق مسکن رییس هییت مدیره اش هست. سهم 60 تومان سود ساخته و 30 دی ماه میره مجمع و 300 درصد افزایش سرمایه از انباشته و آورده نقدی داره که در مرحله اول تا اخر امسال 150 درصد افزایش سرمایه داره.این شرکت یه مجتمع تاری تو قزوین داره و در حال ساخت اون هست و از محل فروش اون تا300 تومان تعدیل مثبت داره.ضمنا سهم فروشنده ای نداره و کلا تا 500 تومان الان در سیستم 180 هزار سهم فروشنده داره. باز هم بگم جناب مولیبدن هم به زودی به جمع سامداران اضافه میشه. من برای این سهم تو کوتاه مدت 100 درصد و در بلند مدت بین 300 تا 400 درصد سود رو پیش بینی میکنم.امروز یا فردا هم اگهی مجمعش میاد روی کدال فقط بگم هر کی میخواد سهم رو بخره به 40 یا 50 تومان بالا و پایین این سهم نگاه نکنه فروشنده ای نداره و زیر 300 هم بعیده که بیاد. یاد لازمای 60 تومانی افتادم که الان داره 330 تومان معامله میشه این سهم رو هر کی رو همین قیمت بخره 100 درصد سود تضمینی داره.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
در نشست خبری با ابراهیم جعفری ظریف: زمان اجرایی شدن برجام شاید چند روز آینده باشد/ اعدام شیخ نمر به هیچ وجه قابل توجیه نیست/ تماسهای تلفنی و ایمیلی مکرر بین ظریف-کری و صالحی-مونیز
وزیر خارجه ایران گفت: به روز اجرایی شدن برجام بسیار نزدیک شدیم و شاید در چند روز آینده به آن برسیم.
خبرگزاری فارس: ظریف: زمان اجرایی شدن برجام شاید چند روز آینده باشد/ اعدام شیخ نمر به هیچ وجه قابل توجیه نیست/ تماسهای تلفنی و ایمیلی مکرر بین ظریف-کری و صالحی-مونیز
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با ابراهیم جعفری همتای عراقی گفتوگوهای بین خود با کری اظهار داشت: ما به روز اجرای برجام بسیار نزدیک شدهایم که شاید در چند روز آینده به آن برسیم. بیشترین نقش را در این خصوص ایران و آمریکا ایفا خواهند کرد و به همین دلیل طی چند روز گذشته بین من و آقای کری و آقای صالحی و مونیز تماسهای تلفنی و ایمیلی زیادی شده است چرا که باید آخرین هماهنگیهای انجام گیرد.
وی افزود: طی چند روز آینده همکاران ما و 1+5 در اروپا برای نهایی شدن امور جلساتی خواهند داشت و به همین دلیل با خانم موگرینی نیز مفصلا صحبت کردیم. لذا اصل صحبتهای ما درباره اجرای برجام است.
وی با بیان اینکه در حالی که اخبار اول دنیا فعالیتهای کوته نگرانه عربستان است با هر وزیری که تماس میگیریم در این خصوص حرفهایی زده میشود یادآور شد: اما مذاکرات ما با آمریکا حول برجام است. در همان موضوع نیز به اندازه کافی مشکل داریم و انشاءالله این مشکلات حل شود و برای مردم ایران و کل دنیا روز اجرای برجام روز خوب و پربرکتی باشد.
روحانی در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار شد؛
رسیدگی فوری و خارج از نوبت به پرونده حمله به سفارت و کنسولگری عربستان
رئیسجمهور در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی فوری و خارج از نوبت به پرونده حمله به سفارت و کنسولگری عربستان سعودی در تهران و مشهد شد.
خبرگزاری فارس: رسیدگی فوری و خارج از نوبت به پرونده حمله به سفارت و کنسولگری عربستان
به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، حجتالاسلام حسن روحانی در نامهای به آیتالله آملی لاریحانی رئیس قوه قضائیه خواستار رسیدگی فوری و خارج از نوبت به پرونده حمله به سفارت و کنسولگری عربستان سعودی در تهران و مشهد شد.
وی در این نامه تأکید کرد که باید با مجازات عاملان و آمران این جرم آشکار، برای همیشه جلو اینگونه تعرضات به امنیت کشور و توهین به اقتدار و جایگاه نظام گرفته شود.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر