امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m1111
    عضو عادی
    • Nov 2014
    • 27

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط m1111 پست شده است View Post
    کفرا هم صف خرید شد
    واقغا سهم ارزنده ای هست

کفرا سهمیه که تو این بازار گاوی رشد کمی داشته و با بنیادی خیلی خوبی که داره واقعا بدون ریسک پتانسیل رشد بالایی داره....
    تکنیکالی هم چارت خوبی داره و آماده رشد بیشتری هست...
    امیدوارم دوستان کفرا خریده باشن
    الان ظاهرا شایعه جدی شدن تجدید ارزیابی هم اومده

نظر

• m1111
      عضو عادی
      • Nov 2014
      • 27

خرید پتروشیمی کرمانشاه

واقعا قیمتش ارزنده هست
      چارت خیلی خوبی هم داره
      تازه استارت خورده

نظر

• m1111
        عضو عادی
        • Nov 2014
        • 27

پخش البرز
        بنیادی عالیه
        چارت خیلی خوبی هم داره
        سهام گروه دارو هم داره صف خرید میشه
        امروز حدود 340 تومن هست
        هدف قیمتی هم 400 تا 420

نظر

• .MOHSEN.
          عضو عادی
          • Nov 2013
          • 21

سیو سد احتمالا فردا خرید

نظر

• هوای تازه
            عضو فعال
            • Jan 2016
            • 738

فروش دی وسینا و کلا بانکی ها
            فروش فولادی ها و ذوب
            فروش خرینگ و خودرویی ها

خرید مداران
            خرید رکیش

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام
              امروز چند تا سهم در صف خرید فروختم و یک سهم در مثبت خریدم.

فروش وساخت به قیمت 3090 ریال با 17 روز نگهداری و قیمت خرید میانگین 1714 و سود 78 درصدی (البته با احتساب سود 100 ریالی که قرار است 10 ماه دیگر به حسابم واریز شود!!!)
              به خاطر اینکه ثشاهد یک مقدار کم آورده بود و خبری از 22 میلیون تقاضای دیروزش نبود. علاوه بر آن سود خوبی از وساخت گرفته بودم و به نظرم آمد امکان داشته باشد گروه ساختمانی (و بانکی البته!) بخواهند یک مقدار شل کنند... علاوه بر این تمایل داشتم تمام سهم هایم را به خودرویی تبدیل کنم و تا وقتی خودرو و خساپا موتور پیشران بازار شده اند، از این گروه استفاده کنم.

فروش ومعادن به قیمت 1367 ریال با 219 روز نگهداری و قیمت تمام شده ی 727 و سود 86 درصدی (البته یک مقدار سود بیشتر می شود چون حق تقدم های 9 ریالی فروش رفته و چند تا چیز دگیر را حساب نکرده ام)
              به خاطر اینکه بهره مالکانه معلوم نیست و شاید دولت بخواهد مثل پتروشیمی ها که نرخ خوراک را بالا گرفت، بهره مالکانه را نیز بالا نگه دارد، اما ومعادن پتانسیل ها و طرح های توسعه ی بسیار زیادی دارد و در دراز مدت ارزنده است، منتها این را هم مثل وساخت قربانی کردم تا از روند بازار بتوانم استفاده کنم. به علاوه حقوقی در این سهم زیاد می فروشد که بد است. و فکر کنم پول لازم باشد (این بازنشستگی فولاد همیشه لنگ حقوق کارکنانش بوده! از آن اولی که من یادم هست در این سهم همیشه جلز و ولز می کرده)

فروش تاپیکو نازنینم به قیمت 2646 ریال با 200 روز نگهداری و قیمت تمام شده ی 2271 ریال و سود 15 درصدی...
              به خاطر فروشنده بودن حقوقی در این سهم و عدم تصمیم بازار به رشد دادن گروه شیمیایی در حال حاضر. واقعا قیمت کمی فروختم و واقعا تاپیکو ارزنده ترین سهم بازار است... و از نظر بنیادی فاصله زیادی (به نظر من) با ارزشش دارد. منتها فروختمش تا یک سهم خودرویی بخرم و از روند بازار استفاده کنم.

خرید خدیزل به قیمت 5319 ریال برای استفاده کردن از روند صعودی گروه خودرویی
              همان طور که پیش تر گفتم می خواهم از روند مثبت گروه خودرویی استفاده کنم و خدیزل سهمی بنیادی است که نمی دانم روی چه حسابی ذلیل شده و از گروه خودرویی جا مانده و حقوقی در این نماد فروشنده است ولی حقوقی خریداری در این نماد به صورت قدرتمند ظاهر نمی شود. امروز هر چند خیلی صبر کردم و در قیمت 5300 ریال چند بار خرید کردم ولی گویا باز در مجموع عجله کرده بودم و سهم تا منفی کامل هم آمد... به هر حال... من زیاد نمی خواهم به روند این سهم توجه کنم، بلکه می خواهم به دو نماد خودرو و خساپا نگاه کنم.

یا علی
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

حکمت افلیج...وتوکای شل .. شکربن هم با تمام نوساناتش خداحافظی کردم....زامیاد...خپارس..خچرخش....کطبس... صبح دادم رفت ..............بازار پایین خاصی ندارره به نظرم...من ماندم...شفارس .. اخابر......رالی فوق العاده ایی بود....انشا ا... خریدار هم سود خوبی کنه.....برای من کافی بود..........از قدیم گفتن پولی که تو بازار سوخت دادی...تو همون بازار هم باید پس بگیری.....فردا یه مقدار اخابر تو منفی اضافه کنم احتمالا....ولی عجب حقوقی اسبی داره...:D
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

نقل قول
                  بازار در بهترین شرایط چند سال اخیر قرار گرفته. کاملا مشخصه حجم سرمایه سنگین و عظیمی وارد بازار شده. خود این ورود سرمایه های سنگین خواه نا خواه باعت رونق خواهد شد .
                  این رشد شارپ و صعودی شاخص تا محدوده 80 هزار میتونه طبیعی باشه . خیلی از سهمها همچون فنر در این چند سال فشرده شده بودند که حالا با توجه به رفع تحریمها فنر آنها باز شده و به سرعت دارن جبران افتهای گذشته را میکنند. تقریبا 80 درصد بازار هنوز به قیمتهای 3 سال پیش نرسیده اند.پس مطمئن باشید روند صعودی ادامه دار خواهد بود.

اما نباید توقع داشت بازار اینگونه بی مهابا رشد کند و هر روز مثبت بخورد.کمی تعادل در معاملات لازم است . حجم بالای معاملات و جابجایی سهامداران برای جلوگیری از حباب شدن شاخص مهمه دوستان. هرچه در این قیمتها حجم بیشتر باشد ثبات سهم بیشتر و باعث بالا رفتم کف قیمتی سهمها میشود.

در این بازار کنونی فقط و فقط با سهمهای بنیادی سهامداری کنید و اسیر نوسانات نشوید تمام بورسهای دنیا روزهای مثبت و قرمز دارد. مهم روند کلی بازار است که این روند در بازار ایران شدیدا صعودی می باشد.علاوه بر پول کلانی که وارد بورس شده خبرهای خوب روزافزون در مورد لغو تحریمها و عقد قراردادهای خارجی هر یک محرک قوی برای ادامه روند صعودی است.
                  باز هم معتقدم معامله در این بازار هم کارمزد کارگزاری از کف میرود هم از جا ماندن از روند صعودی سهم را به دنبال دارد. پس با خیال راحت و آرامش سهامداری کنید و از نوسانات سهمها حتی لذت ببرید. و از عرضه های بازار در سهمهای بنیادی در قیمتهای مناسب نهایت استفاده را ببرید.
                  ......

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 839

در اصل توسط هوای تازه پست شده است View Post
                    فروش دی وسینا و کلا بانکی ها
                    فروش فولادی ها و ذوب
                    فروش خرینگ و خودرویی ها

خرید مداران
                    خرید رکیش
                    آخه چجوری دلت اومد ذوب رو فروختی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    سهمی که صف اینچنینی داره و عرضه نمیشه فقط از رو جوگیری ملت امروز فروختن
                    همین سهم تا آخر هفته دیگه از قیمت امروزش حداقل 20 درصد بالاتر خواهد بود

نظر

• signalemosbat
                      عضو عادی
                      • May 2015
                      • 125

فروش خرینگ و خگستر و شلیا و فملی و منتظر روزهای بعد میشینم
                      از اول هفته دست به ماشه منتظر اصلاح بودم.

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

خرید سایپا
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• .MOHSEN.
                          عضو عادی
                          • Nov 2013
                          • 21

در اصل توسط .MOHSEN. پست شده است View Post
                          سیو سد احتمالا فردا خرید
                          خرید خاور و خرید دوباره خپارس و خزامیا

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                            خرید سایپا
                            خرید سایپا نوش جانت @};-

سایپا با توجه به اخبار مثبت و اتفاقات مهم سهم که در گزارشات شركت و مجمع فوق العاده اعلام شده، حداقل 70 درصد از رشد بازار عقب است.

ناظر بازار باید دو روز پیش در زمان بازگشایی اجازه میداد سهم بدون محدودیت باز بشه .

واقعاً در مورد سایپا ظلم صورت گرفت و شایسته قیمت های بالاتری است.

امروز حقوقی صدر آرین تمام کرد و از شنبه باید منتظر حجم مبنا باشیم تا پر شود.

خساپا زمانی که صف خرید سنگین داشته باشد، به علت نداشتن فروشنده بالقوه در صف خرید قفل میشود.

نظر

• رهـــا
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 342

درود.... بر دوستان خـوبم....
                              این دوهفته عجب رالی خـفن ......پسا برجام... پسا تحریم.... ورا سـود انتظاری داشتیم .....
                              دستشان درد نکنه زحمت کشیدن......

یـه سـوال اصـولی از بـزرگان قــوم دارم...؟؟؟؟
                              قـند قـزوین 390 روی تابلو امروز را .... باید خـریـد ... یــا فـروخـت .... ؟؟؟؟

جایزه برنـده این سـوال .... اول اسفند روی تابلو اعطا میشه.......

فرصتها در غـفلتها .... گـم مـیـشن...... مولا علی ،
                              شـد ، شـد . ./:.grlim:./ نـشـد ، نـشد . .:-)/\:-)

نظر

• تکنیکالیست
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 1101

صف فروش مداران میتونه فرصت مناسبی برای ورود باشه . این سهم دیروز 282 را هم لمس کرد.
                                منتظر جمع شدن صف فروش مداران باشید
                                ......

نظر

در حال کار...
                                X