کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان به نظرم این روزها اصلا برای خرید پله ای مناسب نیست
ما زمانی خرید پله ای انجام میدیم که به روند صعودی بازار در یه بازه زمانی امیدوار باشیم در حالیکه بازار چیزی که تا الان نشون داده اینه که این صعود یه جو زودگذر واسه انتخابات هستش
من دیروز و پریروز سبزوا (به مقدار زیاد) با میانگین 76 خریدم اگر بازار طی دو سه ماه آینده به سمت سیمانی بیاد این قیمت ارزنده خواهد بود اما نمی دانم چه خواهد شد.
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
رکنالدین جوادی، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از بارگیری چهار میلیون بشکه نفت خام ایران برای ارسال به پالایشگاههای اروپا در ۲۴ ساعت آینده خبر داده است. به گفته او این اولین محموله از صادرات رسمی نفت ایران به اروپا بعد از اجرای توافق هستهای خواهد بود.
30000 تا دیگه فسرب اضافه کردم ، مجموعش فعلا شده 360000 عدد ، واقعا خاک بر سر مدیران نا لایق این شرکت ، شرکت با 500 میلیارد ارزش جایگزینی حداقل باید سالی 50 میلیارد درآمد داشته باشه ، مدیران درست و حسابی داشت سالی 150 تومان سود محقق میکرد یعنی 4 تا بچه جای بعضی مدیران بگذارند بیشتر کارایی دارند معلوم نیست چه غلطی می کنند .
فروسیلیس یک شرکت هم سطح فسربه الان 170 میلیارد تومان صف خرید هستش بعد فسرب 45 میلیارد .
1-وساپا اضافه کردم.
.............................
افزایش سرمایه از سود انباشته 90تومانی
و دریافت مطالبات از شرکتهای گروه و تعدیل سود
و معامله بلوک وساپا از سوی خساپا که تعدیل مثبت سود 100تومانی برای خساپا و 130تومانی برای وساپا دارد
2- خزامیاد اضافه کردم
زامیاد فروش زمینش هم زیانش را میپوشاند و هم حداقل با سرمایه جدید 10تومان تعدیل مثبت سود می دهد.
بعد از افزایش سرمایه راحت 150تومان را پر میکند.
تا دو هفته دیگر باید بیاد رو کدال
..........................................
خساپا-وساپا-ورنا
وساپا 45درصد خساپا و 45 درصد ورنا را بطور مستقیم و غیر مستقیم دارد.
ارزش سهم وساپا بیشتر از خود خساپا و ورنا هست.
......................
نصف خساپا به رنوی فرانسه داده میشود و نصفش را ورنا تصاحب خواهد کرد.
اهداف خساپا بالای500تومان و ورنا و وساپا بالای400تومان ارزیابی می شود.
انشالله
1-وساپا اضافه کردم.
.............................
افزایش سرمایه از سود انباشته 90تومانی
و دریافت مطالبات از شرکتهای گروه و تعدیل سود
و معامله بلوک وساپا از سوی خساپا که تعدیل مثبت سود 100تومانی برای خساپا و 130تومانی برای وساپا دارد
2- خزامیاد اضافه کردم
زامیاد فروش زمینش هم زیانش را میپوشاند و هم حداقل با سرمایه جدید 10تومان تعدیل مثبت سود می دهد.
بعد از افزایش سرمایه راحت 150تومان را پر میکند.
تا دو هفته دیگر باید بیاد رو کدال
..........................................
خساپا-وساپا-ورنا
وساپا 45درصد خساپا و 45 درصد ورنا را بطور مستقیم و غیر مستقیم دارد.
ارزش سهم وساپا بیشتر از خود خساپا و ورنا هست.
......................
نصف خساپا به رنوی فرانسه داده میشود و نصفش را ورنا تصاحب خواهد کرد.
اهداف خساپا بالای500تومان و ورنا و وساپا بالای400تومان ارزیابی می شود.
انشالله
از حقه بازی معامله بلوکی استفاده کردم.و سنگین ذوب اهن خریدم.می دونستم که می خواهند کلک بزنند.
هدف ذوب اهن 730تومان چون630 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارد.
نظر