کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این شرکت سال 1392 و 1391 با سرمایه 60 میلیون سهمی حدود 150 تومان سود عملیاتی محقق کرده که با سرمایه فعلی میشه 75 تومان .
محقق کردن 75 تومان سود عملیاتی در 2 سال نشان دهنده پتانسیل سود آوری بالای شرکت است و این سود ها را میتونه در سالهای بعد تکرار کند ، پی به ای تحلیلی شرکت کمتر از 5 واحد بوده و این قیمت بسیار ارزنده است .
دوستان صبح گفتم فرصت خرید داد شلیا ولی کسی گوش نداد و دوستان قبول نکردن ولی دیدیم سهمی که کلا ۸۰ میلیون سهم داره ۲۱ میلیون سهم برای اینکه دوباره صف خرید بشه معامله میشه و دوباره صف خرید خودشو تشکیل میده با این حجم در نمای اول این سهمو میشه تا ۴۵۰ تومن در نظر گرفت باز هم از ما گفتن بود
از حقه بازی معامله بلوکی استفاده کردم.و سنگین ذوب اهن خریدم.می دونستم که می خواهند کلک بزنند.
هدف ذوب اهن 730تومان چون630 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارد.
دوست عزیز بنده هم مثل شما (دیروز و امروز) سنگین ذوب خریدم . امید به خدا
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
شپلی های 244 خرید را دادم رفت....خریدم به هوای 10 درصد نوسان...ولی...حدود 135 درصد داد....روزی رسان خداست و بس........الان تو سبد....ذوب دارم...خچرخش ..که خریدام تکمیل نشد...و...شفارس گل......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر