امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سوته دلان
    عضو جدید
    • Mar 2014
    • 18

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

فروش بفجر خرید لبوتان بعد از پنج روز منفی که خورد در 312 تومن در ضمن یه مقداری هم وسبحان خرید شد

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

اضافه کردن غپاک میانگین 681.......میخواستم شپل بگیرم...از معاملاتش خوشم نیامد...قیدشو فعلا زدم.....
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ahmad852
        عضو جدید
        • Jul 2015
        • 14

یه مقداری شبندر خریدم

نظر

• ابشار
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 1426

خرید شتوکا

نظر

• رسول احمد
            عضو عادی
            • Apr 2014
            • 44

من خاهن را با سود خیلی خوب فروختم ولی کار پیش آمد چیزی نخریدم می خواهم خچرخش بخرم به نظرم بنیادی تر بهتر سهامدار عمدش هم خیلی بهتر خاهن سر حق تقدم کلی روی مخ بود.اما خچرخش احتمالا خگستر دیگری است.خگستر هم از 150 تومان دارم.

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

در اصل توسط رسول احمد پست شده است View Post
              من خاهن را با سود خیلی خوب فروختم ولی کار پیش آمد چیزی نخریدم می خواهم خچرخش بخرم به نظرم بنیادی تر بهتر سهامدار عمدش هم خیلی بهتر خاهن سر حق تقدم کلی روی مخ بود.اما خچرخش احتمالا خگستر دیگری است.خگستر هم از 150 تومان دارم.
              سلام...دادا......حواست به سمند باشه...گربه سیاه سهم نشه.بعد مجمع..........ان شا ا... سود خوبی کنی...
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• nima2012
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 123

دوستان خرینگ چطوره؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نظر

• رسول احمد
                  عضو عادی
                  • Apr 2014
                  • 44

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                  سلام...دادا......حواست به سمند باشه...گربه سیاه سهم نشه.بعد مجمع..........ان شا ا... سود خوبی کنی...
                  سلام می گل

حتی اگر سمند کل سهامش هم عرضه کند و در بدترین حالت شناوری این سهم تازه می شود 27 میلیون که از خیلی از سهم های بازار کمتر.همین خاهن که داشتم هم حدود 91 میلیون شناوری داشت ولی بالا رفت این که سر تر.حتی بعد از افزایش هم شناوریش هنوز از خیلی از سهم های بازار مثل خاهن کمتر با فرض این که سمند کل سهامش را هم به بازار بفروشد.

بعد دادا جان نمی شود گفت در این صورت کل سهام جزء سهام شناور می شود چون خیلی از افرادی که می خرند عرضه نخواهند کرد.همین الان هم عرضه های سهم نسبت به سهم های دیگه خیلی پایین و اصلا عددی نیست.الان چند سال اینگونه است.

بعد اگر سمند همچین کاری کرد من و دوستانم تمام خگسترهایی که با میانگین 150 تومان داریم و در بالای 200 درصد سود هستیم را تبدیل به خچرخش خواهیم کرد.

این سهم همه چیزش عالی همه دنبال سهامدار خارجی هستند خچرخش همین حالا دارد همه دنبال .... آنچه خوبان همه دارند این یک جا دارد.به هر حال تصمیم گرفتم هر چه در توان دارم بخرم و قسمت زیادی از سبد را خچرخش کنم.می گل به هر حال تشکر که به فکر مایی.
                  آخرین ویرایش توسط رسول احمد؛ 2016/03/04, 16:53.

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط رسول احمد پست شده است View Post
                    سلام می گل

حتی اگر سمند کل سهامش هم عرضه کند و در بدترین حالت شناوری این سهم تازه می شود 27 میلیون که از خیلی از سهم های بازار کمتر.همین خاهن که داشتم هم حدود 91 میلیون شناوری داشت ولی بالا رفت این که سر تر.حتی بعد از افزایش هم شناوریش هنوز از خیلی از سهم های بازار مثل خاهن کمتر با فرض این که سمند کل سهامش را هم به بازار بفروشد.

بعد دادا جان نمی شود گفت در این صورت کل سهام جزء سهام شناور می شود چون خیلی از افرادی که می خرند عرضه نخواهند کرد.همین الان هم عرضه های سهم نسبت به سهم های دیگه خیلی پایین و اصلا عددی نیست.الان چند سال اینگونه است.

بعد اگر سمند همچین کاری کرد من و دوستانم تمام خگسترهایی که با میانگین 150 تومان داریم و در بالای 200 درصد سود هستیم را تبدیل به خچرخش خواهیم کرد.

این سهم همه چیزش عالی همه دنبال سهامدار خارجی هستند خچرخش همین حالا دارد همه دنبال .... آنچه خوبان همه دارند این یک جا دارد.به هر حال تصمیم گرفتم هر چه در توان دارم بخرم و قسمت زیادی از سبد را خچرخش کنم.می گل به هر حال تشکر که به فکر مایی.
                    قربانت من با این سهم زندگی کردم....میدونم سهم خوبیه....از 194 پله ایی با سهم بودم..نوسان هم گرفتم.....اخرین بار هم میاگین334 خارج شدم...به هوای خرید پایین تر که جا ماندم....تو خودرویی ها بهترین فاند را داره...و..همان خط گیربکس ال 90...اینده سهم را بسیار روشن میکنه....خدای نکرده قصدم تخریب نبود....قربانت...

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

اگر فاراک صف فروش باشد احتمالا فراوان جمع میشود.

خرید در صف فروش فاراک میتونه یک نوسان عالی بده واسه امروز
                      ......

نظر

• تکنیکالیست
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 1101

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
                        اگر فاراک صف فروش باشد احتمالا فراوان جمع میشود.

خرید در صف فروش فاراک میتونه یک نوسان عالی بده واسه امروز
                        احتمال فراوان جمع بشه.بررسی کنید
                        ......

نظر

• هوای تازه
                          عضو فعال
                          • Jan 2016
                          • 738

خرید فاذر

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

غپاک گلم که مثل مرد داره میره بالا....132 امروز وتوکا هم ...شکار عالی بود...فکر کنم نصف فروش بنده خدا نصیب بنده شد...خدا برکت به اموالش بده.....ولغدرم با یه سود کوچیک دام رفت......خدا را شکر....او روزی رسانست....بس........

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

خرید کچاد در منفی 2درصد

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426