امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ATP
    عضو عادی
    • Oct 2011
    • 154

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    وحید جان شما که خودتون استادید

زامیاد یه شرکت ارز بره و گزارش 6 ماه جالبی نداشته
    و نسبت پی به ای بالاتری نسبت به هم گروهی های خودش داره
    اگه زامیاد زیر 120 بیاد حقشم زیر 20 میاد!
    به نظر من اصلا نباید به جمع کردن صف ها توجه کرد به خصوی سهم های مربوط به این گروه و سهم هایی با شناور بالا
    مخالفم......روی کار نوسانگیری هیچ وقت تحلیل بنیادی نباید انجام داد چون در اونصورت تمام فرصتها رو از دست خواهید داد توی این کار فقط باید به روند توجه کرد(البته نه به معنای صرف اون) اما در مورد خود سهم که باید گفت که به محدوده حمایتی رسیده و احتمال حمایت وجود داره ولی نباید از الان با قطع و یقین گفت و باید منتظر حرکت در روز کاری بعد موند!!!!
    ولی از راهنمایی شما متشکرم.....
    /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط مازیار* پست شده است View Post
      مخالفم......روی کار نوسانگیری هیچ وقت تحلیل بنیادی نباید انجام داد چون در اونصورت تمام فرصتها رو از دست خواهید داد توی این کار فقط باید به روند توجه کرد(البته نه به معنای صرف اون) اما در مورد خود سهم که باید گفت که به محدوده حمایتی رسیده و احتمال حمایت وجود داره ولی نباید از الان با قطع و یقین گفت و باید منتظر حرکت در روز کاری بعد موند!!!!
      مازیار جان مخالفم...........شاید یکی دو بار این ریسک ها جواب دهد اما کافیست یکبار روی سهمی با بنیاد ضعیف گرفتار شود...

دوست خوبم در بازار ما همیشه به دلیل بعضی مسائلی که معمولا هم ارتباطی با اقتصاد ندارند و حتی مستقیما به شرکت مد نظر هم متصل نمیشوند سهم هایی پیدا میشود که با ارزش اصلیه خودشون فاصله زیادی دارند و قیمتشان پایین تر از ارزش واقعیشان است پس به نظرم بهتر است وقت ...تمرکز و پولمان را روی آنها بگذاریم ...

نظر

• ATP
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 154

مهران جان منظورم این نیست که اصلا تحلیل بنیادی نباشه اون که اصل و اساس هر تحلیلی محسوب میشه .....ولی توی نوسانگیری چند درصدی اون چیزی که ملاک قرار میگیره بخث بنیادی نیست توی اونجا باید روی روند معاملات تمکز کرد تا اینکه بخایم ببینیم فاند چی میگه......اگه قرار باشه که بخایم صزفا بنیادی بخث کنیم مسلم بدونین که کلی از فرصت ها از دست خواهد رفت....به عنوان مثال همین بترانسی که همه توی این مدت میگن وضعیت خرابی داره و پایین ترم هم میره به شخصه 4 بار نوسان گرفتم!!!!!!در حالی که بنیاد گرا های صرف به هیچ عنوان طرف این سهم نیومدن!!!!
        و صد البته با شمام موافقم که باید وقت و پول رو روی سهمی گذاشت که آینده دار باشه فرضا از بین وساپا و مپنا کدوم خرید به صلاحه حتی با دید نوسانی؟؟؟؟؟
        ممنون از توجه شما...:)
        /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

مازیار جان این تحلیل بنیادی نبود یه مقایسه کوچیک و یه نگاه خیلی کوچیک بود به زامیاد و حقش بود...به شخصه انتظار افت بیشتر رو براش دارم

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          مازیار جان مخالفم...........شاید یکی دو بار این ریسک ها جواب دهد اما کافیست یکبار روی سهمی با بنیاد ضعیف گرفتار شود...

دوست خوبم در بازار ما همیشه به دلیل بعضی مسائلی که معمولا هم ارتباطی با اقتصاد ندارند و حتی مستقیما به شرکت مد نظر هم متصل نمیشوند سهم هایی پیدا میشود که با ارزش اصلیه خودشون فاصله زیادی دارند و قیمتشان پایین تر از ارزش واقعیشان است پس به نظرم بهتر است وقت ...تمرکز و پولمان را روی آنها بگذاریم ...
          تقریبا تمام نکات رو جناب مهران عرض کردن

نوسان؟؟؟ حالا چرا سهمی که جای افت بیشتری داره رو انتخاب کنیم؟؟نکنه میخوامیم نوسان بدیم تا بگیریم

دقیقا مهران جان اگه قراره نوسانی بگیریم حداقل سهمی رو انتخاب کنیم که حرفی برای گفتن داشته باشه
          مثلا شناور پایین ؛تعدیل مثبت تو دل خودش ؛ نسبت پی به ای پایین و...
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ATP
            عضو عادی
            • Oct 2011
            • 154

آریو جان کاملا با شمام موافقم .....فرضا اون زمانی که من سوار بترانس شده بودم سهمی بهتر از اون رو برای یه نوسان چند درصدی پیدا نمیکردم!!!!
            اینکه حالا چرا خزامیاح ؟؟خوب طبیعتا چون افت بسیار شدیدی داشته و با توجه به درصد نوسان بالاتر خوب مسلما بیشتر میتونه مد نظر باشه!!!!!
            در مورد خزامیا هم معتقدم که روی حمایت خودش قرار داره ولی خوب با توجه به اینکه سهم های بهتری هست (در حال حاضر) میشه از خزامیا چشم پوشی کرد!!!!

نظر

• ATP
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 154

آریو جان مهران جان و دوستان گرامی
              یه بار خدای نکرده از ما دلخور نشین .............اصلا قصدم این نیست که بخام به قول معروف حرف خودمو به کرسی بشونم .......حضور هر قشری(استراتژی)توی بازار ضرورریه.........من به استراتژی شما و بقیه دوستان گرامی احترام میزارم و برام مهمه!!!!!
              فقط یه بحث کوچیک بود و صد البته نظر شخصی .....:)

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

آریو جان کاملا با شمام موافقم .....فرضا اون زمانی که من سوار بترانس شده بودم سهمی بهتر از اون رو برای یه نوسان چند درصدی پیدا نمیکردم!!!!
                اینکه حالا چرا خزامیاح ؟؟خوب طبیعتا چون افت بسیار شدیدی داشته و با توجه به درصد نوسان بالاتر خوب مسلما بیشتر میتونه مد نظر باشه!!!!!
                در مورد خزامیا هم معتقدم که روی حمایت خودش قرار داره ولی خوب با توجه به اینکه سهم های بهتری هست (در حال حاضر) میشه از خزامیا چشم پوشی کرد!!!!
                مازیار جان سلام
                بنده افتحار اشنایی با شما را نداشتم
                اما همیشه به دوستان گفتم بازی حق از بازی خود سهم به مراتب پیچیده تره
                این به این معنی است که نمای ظاهری یک حق تقدم به مراتب فریبنده تر است و شاید مثلا از دید روانی تمام مسایل را برای شما توجیخ شده نشان دهد
                اما در باطن چیز دیگری باشد
                اما ما در معاملات حق تقدم بیشتر سمت خریدار و قیمت سهم را می بینیم
                در حالی که در حق تقدم بیشترین فاکتور سمت فروشنده است که گاها دوستان از ان غافل هستند

مثالش همین زامیاد
                امروز چه حجمی را خریدند
                اما چند میلیون بالاتر از این حجم را فروشنده داشت
                ایا فکر کردید فروشنده چرا میفروشه

گاهی یک سهم مفت است اما چند روز دیگر از مفت هم مفت تر می شود

منظور من اصلا زامیاد یا حقش نیست و این مبحث را از دید کلی بیان کردم
                همه حق تقدمها از یک قانون خاص پیروی نمیکنند
                پس برای هر کدام باید نسخه جدا پیچید

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

مهران جان منظورم این نیست که اصلا تحلیل بنیادی نباشه اون که اصل و اساس هر تحلیلی محسوب میشه .....ولی توی نوسانگیری چند درصدی اون چیزی که ملاک قرار میگیره بخث بنیادی نیست توی اونجا باید روی روند معاملات تمکز کرد تا اینکه بخایم ببینیم فاند چی میگه......اگه قرار باشه که بخایم صزفا بنیادی بخث کنیم مسلم بدونین که کلی از فرصت ها از دست خواهد رفت....به عنوان مثال همین بترانسی که همه توی این مدت میگن وضعیت خرابی داره و پایین ترم هم میره به شخصه 4 بار نوسان گرفتم!!!!!!در حالی که بنیاد گرا های صرف به هیچ عنوان طرف این سهم نیومدن!!!!
                  و صد البته با شمام موافقم که باید وقت و پول رو روی سهمی گذاشت که آینده دار باشه فرضا از بین وساپا و مپنا کدوم خرید به صلاحه حتی با دید نوسانی؟؟؟؟؟
                  ممنون از توجه شما...:)

ببین مازیار عزیز اتفاقی که زیاد در دنیای بازار و به خصوص در بین جوان ها دیده میشه اینه که میخوان متفاوت باشن...مسیر را تغییر دهند...و در ذهن خود ترکیبی از زرنگی و روش کار آمد ابداعی ترسیم میکنند......شما اگه طناب دور گردن اسکناس را باز کنی شک نکن خود اون اسکناس به جای مطمئن تری میره تا جایی که بعضی افراد در بازار بورس ما میبرنش...فک کن شما اگه صفحه شرکت های بورسی روزنامه دنیای اقتصاد رو دست یک فرد کاملا نا آشنا با بورس بدی و همان چند آیتم اندک بنیادی رو براش توضیح بدی...یعنی eps ...p/e ...درصد پوشش...سود تقسیمی و.... او قطعا سهم بنیادی تر <تاکید میکنم اینجا منظور از بنیاد همون چنتا آیتم اندکیه که در اختیار داره>را انتخاب میکند....حال افراد زیادی در ذهمن خود به این نتیجه میرسند...وقتی کسی که نمیدونه بورس چیه این سهم رو انتخاب میکنه یعنی اشتباهه و من که استاد بورسم باید با اون فرق داشته باشم....اون میاد و همه اصول رو زیر پا میذاره...دل رو میزنه به دریا ...خودشو غرق هیجان میکنه و به اسم اینکه من تحلیلگر و زرنگم و با یک روش ابداعی از خودش<همچنان طرف در عالم زرنگی سیر میکنه ها> اقدام به خرید هایی میکنه که ریسک فراوون داره...و به خودش این اطمینان رو میده که خطر اصلی که فلان بنیادی گرا در مورد این شرکت ذکر کرده قطعا گریبان من رو نمیگیره و من سودم رو سیو میکنم و خارج میشم......
                  نمیدونم چه تفکری باعث میشه معمولا فردی به ورشکستگی یا انحلال شرکتی فکر نکنه...چرا بسیاری افراد به این فکر نمیکنن که زیان دهیه یک شرکت اتفاقی نیست...روند نزولیه تولید و فروش اتفاقی نیست...افزیش پی در پی هزینه ها اتفاقی نیست...باید به ابن موارد بسیار فکر کرد....

معمولا در پی این ریسک ها یعنی خرید با استدلال کف همینجاست...قیمت پایین تر نمیره...اوضاع شرکت از این بدتر نمیشه...و یا خب وقتی هزینه هاش بالا میره حتما قیمت محصولاتش رو افزایش میده ...افراد به یکی از این 2 صورت شکست میخورند و سرمایه شان کم میشود...

1-سهم هایی که بنیادیشون اینقدر ضعیفه و خیلی ها بر این امر اشراف دارند که امیدی به بهبود در گزارش های بعدی نیست.در این حالت ممکن است سرمایه این افراد حتی بیش از 60-70% کم بشه یا به کل سرمایشون از بین بره<که این حالت بسیار بسیار کم پیش میاد>دوستان خوب که دقت کنند میتونن چنتا سهم اینجوری بیابند

2-حالت دوم مربوز به مواقعی است که سهم در اصل بنیاد ضعیفی ندارد اما به دلایل اقتصادی یا شرایط خاصی در یک روند فرسایشی قرار میگیرد و از همه مهم تر اینکه انتظار بازار از گزارشات آتی شرکت با توجه به شرایط به وجود آمده انتظاری واقعی و به معنای انتشار یک گزارش ضعیف است...در این مواقع است که سرمایه افراد فرسایشی رو به کم شدن میگذارد...

به نظر من بهتر است دوستان فکر نوسان گرفتن از گروه اول را نکنند ...فقط و فقط و فقط اگر آن اتفاقاتی که قرار است به سر و وضع شرکت سامان دهد را مطمئن باشند و اخبارشان بسیار بسیار موثق باشد <در این صورت باز هم شرط وجود دارد و اینکه درصد بسیار کمی از سرمایه را روی آن سهم بگذاریم>

اما دوستانی که خیلی حرفه ای هستند<مانند وحید خان که واقعا استاد هستند> میتونن از گروه دوم و آن هم با سرعت عمل بالا و قبول ریسک نوسان بگیرند....

مازیار جان بررسی موردی معمولا مناسب نیست اما الآن شما از بترانس گفتید: بهتره بررسیمون رو اینجوری انجام بدیم تو نوشته های بالا ذکر کردم...شرکت در مسیر کاهش سود قرار گرفته...بی دلیل نیست...دلیلش رو همه میدانیم...تحریم...بدهی های دولت به شرکت...ببینیم حالت مساعد برایش نزدیک و محتمل است: تحریم ها که شدید تر هم میشود پس این هیچی میماند تصمیمات دولت...کمی تفکر...دولت فعلا همین دولت است...تصمیمات این دولت معمولا نتوانسته در هیچ جا منفی را به مثبت تبدیل کند هرچند به سادگی مثبت ها را به منفی تبدیل کرده...بدهی ها متاسفانه بالا رفته و از آن سو کسری بودجه....به نظر بعید میرسد حالت آرمانی در بترانس اتفاق بیوفتد و فقط شاید جرقه هایی کوچک....حساب کتاب شخصی من میگوید سهم با این شرایط امسال نهایتا به سود 40-45 تومانی میرسد...و چون در مسیر نزول سود دهی است از p/e بالا هم محروم میشود...بهش p/e 5 تا 5.5 میدهم قیمت میشود حدود 250 تومان....اگر سهم به اینجا رسید من ریسک میکنم اگر نه هم که هیچ....من ترسو هستم چون پولی که دستمه ترسو هست از کجا بدانم این تعدیلات منفی که حساب کرده ام فردا اعلام نشود...ببینید سهم در راه رسیدن به اینجا چنتا حمایت رو له کرد اگر قرار بود روی هر حمایت یکبار سوار شویم ...ریسک کنیم و دوباره در منفی و صف فروش بفروشیم که میشد چندین درصد ضرر.....

نوشته های بالا در یک حالت کلی بیان شد و بیشتر درد دل بود تا تحلیل....و منظور نه سهم خاصی بود نه شخص خاصی....

ببخشید خیلی طولانی شد....

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

مهران جان شما خودتون استادید و من در حدی نیستم که تعریف شما شامل حال من بشه و از حضور اساتید(مشاوران!)خوبی مثل شما همواره استفاده کردم.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

در شفارس شخص حقیقی عرضه کننده بوده

نظر

• ATP
                        عضو عادی
                        • Oct 2011
                        • 154

ضمن تشکر از آقا مهران و باربد عزیز::)
                        نه دیگه ببینین متوجه منظور من نشدین دوستان.....
                        اول از هر چیزی )قبول کنین که بازار امسال با سالهای قبل (در فصل رکود) کاملا متفاوته !!!!!
                        ببینین من که نمیگم فردا موقع خرید خزامیاح هستش .....میگم برای فردا باید رصد بشه و در صورت نشانه هایی از بازگشت (که توی این قسمت هم هر کس الگوهای معاملاتی خاصی برای خودش داره) خرید انجام بده ....حتی ممکنه تا چند روز همین طوری پایین بره .....من میگم باید رصد بشه...فقط همین.....پس این نیست که من بگم با توجه به نرخ دلار و شرایط دیگه ...اصلا طرف اینجور سهم ها نمیرم.....و این هم نمیگم که فردا قراره ۱۰۰٪ صف جمع شه و بره بالا.....صرفا با توجه به الگوی خودم در صورت وجود نشانه ها خرید خواهم کرد!!!!!!
                        خدمتتون عرض کردم در اون مقطع از زمان بهتر از بترانس پیدا نمیکردم ضمن اینکه چون با الگوهای معاملاتی خودم همخونی داشت خرید انجام شد(هر چند الان آقا مهران معترض الگوی معاملاتی میشه:d)!!!!!!مثال هم که ارائه کردم فرض کنین برای خرید امروز شما بین وساپا و مپنا کودوما رو انتخاب میکردین؟؟؟؟پس نباید مساله زمان رو بهمین سادگی ازش چشم پوشی کرد و دست رو دست گذاشت و موقعیت ها رو از دست داد به عنوان مثال:خدایی خدتون بگین از کی گفتن (میشه گفت توی تمام سایت ها این مساله گفته شده)که دیگه سهم قندی نخرید که فردا میفته و حباب بوجود اومده و غیره.....از اون موقع تا الان که روی امواج همین قندی ها که سوار شدیم چند درصد بازدهی داشتیم(هر چند این مثال در جهت رو به بالا هستش بر خلاف بترانس)؟؟؟؟به این نگاه نکنین که من امروز روی قمرو ۶۰۰ تومن ضرر کردم اون فقط به خاطر این بودش که من توی بازار حاضر نبودم و مجبور بودم برای کاری از شرکت خارج بشم و وقتی برگشتم دیدم که طرفای صف فروشه!!!!فی کل حال قصد و غرضم از ارائه این موضوع درک بیشتر اهمیت زمان هست.....هر چند مثال فوق کوچکترین نمونه ی حاضره هست!!!!
                        مهران جان خدا شاهده اصلا قصدم این نیست که خودمو تثبیت کنم و بگم که از همه بالاترم یا هر چیز دیگه ایی اگه درباره یه سهم اضهارنظری میکنم یا اینکه مثلا دعوت به مسابقه میکنم معنیشو دوستی بیشتر و صمیمیت بیشتر تعبیر کنین!!!!!!
                        اما در مورد الگوهای معاملاتی فکر میکنم کم لطفی میکنین ......به نظر من داشتن یه الگوی معاملاتی منحصر به فرد از ضروریات بازاره..........به شخصه ۴ سال طول کشید تا تونستم منم الگوی خاص خودمو داشته باشم تا بتونم با اعتماد به نفس و علمی خرید انجام بدم نه اینکه مثل دیگران (منظور تازه کاراستا...یه بار اشتباه برداشت نشه) یه خرید ریسکی داشته باشم !!!!!!!!!!!!!
                        اما در مورد سنم آقا مهران حق با شماست........احتمالا بنده و آقا میثم که نباید دیگه الان سنشو لو بده از جونای سایت باشیم:d
                        من به الگوهای معملاتی تک تک شما دوستان احترام میزارم و انتظار مشابه ایی هم دارم!!
                        توی همه سایت ها نوسانگیران شدیدا مورد غضب اعضا هستن...ولی واقعا چرا؟؟؟
                        هر چند اینم باید خدمتتون عرض کنم که من صرفا نوسانگیر نیستم توی این فصل از سال بنا به شرایط مجبور به این عمل کریح از دید همه سایت ها شدم!!!!
                        از هر دو بزرگوار ممنونم....:)

نظر

• ATP
                          عضو عادی
                          • Oct 2011
                          • 154

باربد جان من توی تالار بورس افتخار آشنایی با شما رو داشتم .........ولی نه با این آیدی!!!
                          والا راستش به دلیل مسائلی ما رو از اونجا انداختن بیرون و آیدیمو تفریبا 1.5سال پیش مسدود کردن بعد اون یه مدت ننوشتم بعد دیدم نمیتونم حرف نزنم:)).......این بود که وارد بورس 24 شدم که دوباره از اونجام انداختنم بیرون ......الانم یه 10 روزی هستش که در کنار شما دوستان عزیز هستم .....منو یه هفته ی دیگه تحمل کنین دیگه رفتم که رفتم !!!!:))

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

سایت تی اس ای کمرجان رو زده متوقف!!
                            ولی اطلاعیه ناظر نیومده

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

باربد جان من توی تالار بورس افتخار آشنایی با شما رو داشتم .........ولی نه با این آیدی!!!
                              والا راستش به دلیل مسائلی ما رو از اونجا انداختن بیرون و آیدیمو تفریبا 1.5سال پیش مسدود کردن بعد اون یه مدت ننوشت
                              م بعد دیدم نمیتونم حرف نزنم:)).......این بود که وارد بورس 24 شدم که دوباره از اونجام انداختنم بیرون ......الانم یه 10 روزی هستش که در کنار شما دوستان عزیز هستم .....منو یه هفته ی دیگه تحمل کنین دیگه رفتم که رفتم !!!!:))
                              ببخشید وسط بحثتون یه پیام بازگانی
                              مگه باربد تاز گی ها نرفته تو اون سایته وبه تازگی کاربر هزارش نشده
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ATP
                                عضو عادی
                                • Oct 2011
                                • 154

نمیدونم ....آره باربد جان؟؟؟؟راستی نمیدونم خودتون بودین یا نه ولی روی رانفور اظهار نظر زیاد داشتین(که میفته و نخرین:d) !!!!!!از کی مگه شما اونجا بودین؟؟؟؟؟منو مسدود کردن بخاطر مسائل سیاسی که همش حرف حقیقت بود!!!!!
                                من السی بودم!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X